-
Eίναι σωστό νομίζω αυτό που λέει ο elis. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για την υποτροπή.Οποιαδήποτε αλλαγή στην συμπεριφορά μας ή στον τρόπο ζωής μας πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.
Για τον καθένα τα σημάδια είναι διαφορετικά. Αγχος,νεύρα,έλλειψη συγκέντρωσης,αυπνία,απόσυρ ση είναι μερικά συμτπώματα.
Να προσέχεις mamra!!!
-
παιδια με ειπε οτι η δεν με φτανει η δοση στην παρουσα φαση οτι δηλαδη θα περασουν τα ψιλοσυμπτωματα η δεν με φτανει γενικα δηλαδη απο εδω και κατω υποτροπιαζω.εαν ειμαι καποιες μερες την εβδομαδα καπως να παρω την παλια δοση και δεν δω πως γινομαι.σημερα ας πουμε κοιμηθηκα 6,5 ωρες ξυπνησα 5.30 το πρωι απο τις 11 πηγα σαλονικη γυρισα και εφαγα και ενα τριωρο μες την πολη οδηγοντας ε ναι ρε φιλε οταν γυρισα στο σπιτι μου δεν ημουνα και πολυ καλα 8 ωρες μεσα σε ενα αμαξι,180 ευρω περσινο ταμπλετ βγαινει αχρηστο συγχηστηκα και με αυτο.προσπαθω παντως να μην τα παιρνω βαθια.
-
τελικΑ σταθεροποιηθηκα ειμαι πλεον χωρις νευρα με καλο υπνο το μονο προβλημα ειναι οτι εφτασα τα 109 κιλα και πονανε τα γονατα μου.σε πιο μεγαλες δοσεις δεν πεινουσα τοσο.τωρα με τις μικρες ειμαι ασταματητος και γυμναζομαι 5 φορες την εβδομαδα και σκληρα μαλιστα.
-
αμα γυμναζεσαι καλα να πινεισ και γαλα σα νερο οταν διψασ να πινεισ γαλα το κανουν οι αθλητεσ αυτο ειναι οτι καλυτερο
-
ειδικα μετα την πισινα ειναι απαραιτητο γιατι το χλωριο κανει και κακο στα πνευμονια.στο ορυχειο μας δινανε γαλα και οι συγγολυτες παιρνανε 2 γιατι βγαζει καπνο η κολληση και το αναπνεουν αμεσα η μασκα ειναι μονο για τα ματια.
-
εγω απο κολυμβητη το ειδα αλλα δε σκεφτηκα οτι ειναι αοπ το χλωριο εγω νομιζα εχτισε κορμι αοπ τη γυμναστικη με το γαλα
και το κανα κι εγω μεχρι που αρχισα το καπνισμα και το κοψα γτ δε με αφηνε καλη γευση δλδ επινα κανα μισολιτρο για νερο
και μετα αναβα τσιγαρο κι ειχε μια γευση κλαυτα χαραλαμπε και το κοψα
-
εγω παιρνω 2 σταθεροποιητες, 2 αντιψυχωτικα και ακινετον
-
Γεια σου boo σου εστειλα μια απαντηση στο φορουμ διπολικη διαταραχη