μισο λεπτο,
τα μυνηματα σου εμφανιζουν περιπου μια τετοια εικονα οπως αυτη εδω???
http://img172.imageshack.us/img172/4965/z4je1.jpg
δλδ τα προχειρα - καδος ειναι μηδεν???
Printable View
μισο λεπτο,
τα μυνηματα σου εμφανιζουν περιπου μια τετοια εικονα οπως αυτη εδω???
http://img172.imageshack.us/img172/4965/z4je1.jpg
δλδ τα προχειρα - καδος ειναι μηδεν???
Οχι ολα ειναι μηδεν, απλα οταν παω απο τον πινακα ελεγχου μου φανερωνει τα τελευταία 15 διαβασμένα u2u. :(
εφόσν δε μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα και αν δεν έχεις αντίρρηση,
στείλε σε παρακαλώ το ψευδώνυμο και τον κωδικό σου στο mail [email protected]
οχι νικο το εσιαξε το μαγαζι ο θεσσαλο...
καμια φαπα χρειαζοταν για να ισιωσει.
:P
Κι εγώ παιδιά είχα το ίδιο πρόβλημα.Χτες μόλις γράφτηκα με το katia78 και σήμερα αναγκάστικα να ανοίξω άλλο
Δηλαδή μέσα σε μία μέρα είχες 100 μυνήματα και δεν μπορουσες και να τα διαγράψεις???Quote:
Originally posted by katerina78
Κι εγώ παιδιά είχα το ίδιο πρόβλημα.Χτες μόλις γράφτηκα με το katia78 και σήμερα αναγκάστικα να ανοίξω άλλο
Emoticoν : ξύνω το κεφάλι μου με απορία......
pos boro na sviso ton logariasmo mou???
γεια σας... καπου διαβασα οτι αν ζητησω να διαγραφουν τα μηνυματα μου θα γινει!! εχω ζητησει πολλες φορες να διαγραφουν ολα τα θεματα που εχω .. τι ζητησα πια??? γιατι δεν διαγραφονται επιτελους?? καντε μου αυτη τη χαρη και δεν θα ξαναενοχλησω... :( :( :( :(
Δεν θέλω να μιλησω ως admin αλλά το να διαγραφούν τα μηνυματα σου δεν ειναι ενα τοσο απλο ζητημα.
Έχει και παλιότερα εγερθεί τέτοιο θέμα και δεν καταληξαμε καπου συγκριμένα.
Τα θέματα που ανοίγουμε δεν ειναι δικά μας αλλά ανήκουν στα μέλη και στους αναγνώστες αυτού του φόρουμ.(αποψη με την οποία λειτουργουν αρκετά φορουμ)
Αν υπάρχει σοβαρό λόγος θα ήταν καλό να τον επισημάνεις είτε ιδιωτικά είτε δημόσια στους admin.
Μία ερώτηση προς τους mods : To ρολόι του forum στον υπολογιστή μου πάει συνεχώς μία ώρα πίσω ενώ το ρολόι των windows πάει κανονικά! Μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω? Ευχαριστώ
Βαλε απο τον πινακα ελεγχου GMT +2
Πινακας ελεχου--->προφιλ--->time offset
Σωστός!!!! Ήθελε να αλλάξω τη τοποθεσία... Thnx