Originally Posted by
1984muzzy
Σε σχεση με την τελευταία μου φράση αναφέρομαι στις 2ες σκέψεις και τα υποθετικά σενάρια που στην προκειμένη κάποιο απο αυτα σε κάνει ΤΟΣΟ σιγουρη,
ώστε να του στείλεις το συγκεκριμένο μήνυμα.
Να το πω διαφορετικά. Κάνατε ρε παιδί μου κάποιες συζητήσεις, περι ανέμων και υδάτων, γελάσατε, τα είπατε, πολύ ωραία ολα αυτά.
Στην συνέχεια ακουστηκαν τα σουσουρα λες και σκέφτηκες μήπως το πράγμα πάει αλλού. Ωραία η παρέα του, ευχάριστος ο τύπος, γιατί όχι?
Πολύ φυσιολογικά όλα αυτά. Παράλληλα, σκέφτηκες οτι μήπως ψήνεται κ αυτός και άρα να κάνω αυτό και αυτό (για να μαι σωστή, για να μη βρεθω και προ των ευθυνών μου μια στιγμή).
Σωστό-λάθος και ευθύνες γραμμένες που? δεν καταλαβαινω! ---> αν και κάτι περναει απο το μυαλό μου. θα σ πω στο τέλος.
Στο σημείο αυτό ξεκινάνε οι σκέψεις και τα σενάρια. Μήπως ψήνεται ο τύπος? Εδω αναρωτιέσαι. Και ξεκινάνε οι ψυχαναγκαστικές λογικές.
Δωσαμε ραντεβού για την επόμενη μέρα. Αν δεν έρθει τι γίνεται? τι σημαίνει? (και εγω ρωτάω "γιατί πρέπει οπωσδήποτε να σημαίνει κάτι"?)
Επίσης αναρωτιέσαι μήπως πλέον πατάει τις ωρες που δεν πας εσύ? Που το είδες γραμμένο αυτό? Εντάξει, υποθέσεις θα μου πείς.
Εν τω μεταξύ, με τη συγκεκριμένη υπόθεση, το χεις πλεόν στο μυαλό σου δεδομένο. οτι ξενερωσε που του είπες για το παιδί, αρα δεδομένο και οτι σε γουστάρει.
Αλλιώς γιατι να ξενερώσει? Αν δεν τον ενδιέφερε, θα λάμβανε αυτή την πληροφορία εντελώς παθητικά, ετσι δεν ειναι? Γουστάρει λοιπόν.
Και το συνδεω τωρα με το περιεχόμενο του μηνύματος.
Στο μήνυμα λοιπόν του λες με άλλα λόγια. Αγαπητέ συνάδελφε, το κατανοώ οτι έχεις τσιμπηθεί (απο που κι ως που?) και επίσης κατανοώ οτι σε αυτές τις περιπτώσεις (Ε?), ένα παιδί μπορεί για το αγόρι απέναντι να ειναι ενα ψιλο πρόβλημα αν θελήσουμε να ξεκινήσουμε κάτι (Εε?) και ειναι και πολύ λογικό όλο αυτό. (Μάλιστααα, εγώ ξενέρωσα πάντως).
Και προσπάθησε να συνδέσεις τώρα όλες τις μέχρι τότε συζητήσεις σας με το περιεχόμενο του μηνύματος.
Συζητάγαμε οτι να ναι, ποτε προσωπικα - σουσουρα και με πλησιασε - εχω παιδί - ραντεβου για αυριο - απουσια - γουσταρει - μηνυμα οτι γουστάρει και μη μασας, δε τρεχει, ειναι λογικο άλλωστε - γιατι τόση αδιαφορία?
Εχω ενδιαφέρουσες σκηνοθετικές ιδέες, θες να συνεργαστούμε να φτιάξουμε ταινία?
Εγώ βρε Ελπίδα αισθάνομαι οτι εισαι αρκετά ενοχική. Για μένα απο κει ξεκινάνε όλα. Και η ψυχ/στικη συμπεριφορά απο κει ξεκινάει.
Πάντως όπως και να χει, προσπαθησε να μην χαρακτηριζεις ως λάθος την όποια συμπεριφορά σου. Απλώς, δεν ειναι και τόσο απαραίτητα όλα αυτα.
Μπορούν και να λείπουν κάποια.