γειτσεσ βοηθαω την κουβεντα
Printable View
γειτσεσ βοηθαω την κουβεντα
Καλά κάνεις elis. Εσύ τι κάνεις;
χαχαχα
ο έλις, αντίστοιχα οταν κάποιος φτερνίζεται, εκείνος του χτυπάει την πλάτη και φωνάζει 'νονός-νονός'.
Και που λέτε παιδιά ο καιρός ίσως χαλάσει. Τωρα ίσως να μπούμε... επιτελους στο χειμώνα. Και πολύ το καθυστερήσαμε.
Ε, Δαφνη τι λές εσύ? Κρύος χειμώνας εφέτος έ?
Άντε ντε να μπούμε επιτέλους!!! Γιατί με 20 βαθμούς αυτή τη στιγμή, κατακαλόκαιρο το λες...
τι να κανω χαζομαρεσ μια ζωη θελω μια δουλεια με λεφτα και αναγκαζομαι κανω ολεσ τισ μαλακιεσ για να εχω τα τσιγαρα μου και τουσ καφεδεσ μου δεκαπεντε χρονια ζω ετσι
Κοίτα, αυτά τα Χριστούγεννα θα κάνουμε όλοι μας μια ευχή και τσουπ με την καινούργια χρονιά θα γίνει ευθύς αμέσως...
Υπάρχει μια περίπτωση να έχω ρεπό την Τετάρτη, θα το ξέρω σίγουρα αύριο
εγώ απο το χοντρό με την κοκα κολα, αυτα τα χριστούγεννα θα ζητήσω ενα λυχνάρι για ατελείωτες ευχές.
Χαχαχαχαχα... Σωστά, ας είμαστε πλεονέκτες και μεις μια φορά...
Ωραία Δάφνη, όποτε μάθεις, αποφάσισε και όρισε εσύ μέρα και ώρα.
Το γατόνι ωστόσο, μπορεί να έχει δει αυτό το μηνυμα. Αν δε το χει δει, θα του στειλω ενα πμ.
Η black white πρεπει να δει αυτα τα μηνυματα. Τωρα αν δε τα δει, δε ξέρω τι μπορεί να γίνει. Δεν μπορεί να λάβει πμ.
Τι είναι αυτό το πμ;
Μάλλον προσωπικό μήνυμα... Αλλά που θα το λάβω;
Θα σε κουτουλήσω!!
χαχχαχα
ελα σου εστειλα, το ειδες?
Πανω, δεξια απο το username σου - notifications
Χαχαχαχαχα. Έλα βρε, αφού κατάλαβα τι είναι...
και πότε λέει ξεκινας ΓΣΘ κοπελιά?
αυτες τις μέρες?
ψυχιατρος, ψυχολόγος?
Το είδα... Αύριο ξεκινάω σε ψυχολόγο, ψυχίατρο έχω ήδη. Εσύ έχεις κάνει;
Είδες το πμ που σου στειλα;
Είχα προτείνει στην αρχή του μηνύματος να βρεθούμε όσοι θέλουν από δω μέσα. Τι λέτε για αυτήν την Πέμπτη στις 6 η ώρα περίπου;
Όμορφα. Εγώ ειμαι μέσα.
Πέμπτη, 6 απογευμα.
Γάτε, black White είστε μέσα?
Κάποιος άλλος ειναι?
Εγώ είμαι μέσα για Πέμπτη 6 η ώρα.. Αλλά δεν μπορώ να λάβω π.μ. :/
Ωραία, black! Κάνε μια καλη σε παρακαλώ. γράψε εδώ το προσωπικο σου ημειλ για 2 λεπτά. και με το που το δω και το σημειώσω σε ενημερώνω να κάνεις edit να το ξανασβήσεις.
οκ?
γραψε το μειλ σου για να πουμε τις λεπτομερειες απο κει.
Περιμενω..
......................
οκ black sbhsto
πώς σβήνεται? χαχα
Ντάξει το έφτιαξα.. περιμένω e-mail σου!
ok. thanks
Την Πέμπτη έχω μια υποχρέωση δυστυχώς. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση όμως. Θα περιμένω νέα, διότι θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω.
Marouliw θες να ρθεις στην συνάντηση μας;
Α οκ, δεν το ήξερα...
black white σου έχω στείλει email, το χεις δεί?
Ναι το είδα.. Άρα οι 3 μας..