συγνωμη αγαπητη κιουμπ γτ μ απευθυνεσαι σ αυτον τον τονο...παρακαλω μοιρασου το προβλημα σ μαζι μας :p
Printable View
συγνωμη αγαπητη κιουμπ γτ μ απευθυνεσαι σ αυτον τον τονο...παρακαλω μοιρασου το προβλημα σ μαζι μας :p
Κλειδώνω το θέμα χαχαχχαχαχαχ
οχι δεν γινεται θα το αφησεις ανοιχτο γτ μπορει να θελουν να τ διαβασουν καινουργια μελη και να γραψουν ,,αυτο π λες δεν ειναι σωστο...και οπως βλεπεις δεν εισαι ο μοντερατορ...
πλάκα κάνω ρε νικ, είμαι διαχειριστής και δεν το ξερα????
ναι αλλα δεν μας μιλας για το θεμα π αντιμετωπιζεις δεσποινις κιουμπ
άντε καληνύχτα παιδιά
να πω μια γνωμη...
1ον, τιποτα δεν ερχεται απο μονο του ή οταν ερθει η ωρα, οπως λενε. Αν δεν το κυνηγησεις, αστα βραστα... εδώ το κυνηγαμε χρονια και χρονια, με τακτικες, αγωνα και ιδρωτα, και δεν το καταφερνουμε... Αρα καλα εκανες και δραστηριοποιεισαι με χορους και χομπυ.
2ον, ο κινδυνος με τα χομπυ ειναι να τα αντιμετωπισεις οπως το σχολειο και τη σχολη μετα. Δηλαδη παω, παρακολουθω, φευγω! Η προκληση στα χομπυ (και στη σχολη, δεν το συζητώ αλλα πες οτι ειναι πιο δυσκολο) ειναι να μπεις σε μια ομαδα/παρεα που σου δινει μια καποια ταυτοτητα. Θα μου πεις ευλογα πως το κανω αυτο? να σου απαντησω συγκεκριμενα δεν εχω ιδεα, και εγω ψαχνω τροπους κατα καιρους, δοκιμαζοντας. Απλα οταν μπεις σε μια τετοια παρεα-ες, θα σε καλουν σε εξοδους βραδινες, σε παρτυ, σε φαγητα και τραπεζωματα σε σπιτια, οποτε την οικειοτητα καπως ετσι την αποκτας. Μετα αν θελει ο αλλος να σε πλησιασει, θα σε πλησιασει. Αν σου αρεσει εσενα ενας, τον πλησιαζεις εσυ. Και απο εκει και περα προχωρας δοκιμαζοντας και βλεποντας.
3ον, εισαι σε μια ηλικια που μπορεις να κανεις απιστευτα πραγματα, ταξιδια με ερασμους, ταξιδια με φοιτητοπαρεες, εθελοντισμο κλπ. Κυνηγα εμπειριες !
μαλον επειδη δε θες να σκεφτεις πονηρα δεν ερχεται μονο τουQuote:
1ον, τιποτα δεν ερχεται απο μονο του ή οταν ερθει η ωρα
στολισου σαν χριστουγενιατικο δεντρο κ μετα κατσε και ζεστανε τη καρεκλα και ολο και κατι το θα ερθει το δυσκολο ειναι να παραμινει εκει μετα.
τελικα κιουμπ τι εγινε με το θεμα σου....?
σε παρακαλω μιλα μας για οτι σε βασανιζει
Νικολάκι εγώ να ξέρεις δεν απειλώ ποτέ την φέρνω μουλωχτά άμα θέλω .............
νικος παρακαλω οχι νικολακης..εισαι μουλωχτη δλδ?χαχααχ
δεν μας λες ομως για το θεμα σ ..σε παρακαλω μιλα μας κιουμπ
Αφού θες απάντηση πάρτην! χαχαχχαχ
https://www.youtube.com/watch?v=8NTHBOOBr5w
kioymp εγω προσπαθω να σ βοηθησω με το θεμα σ..και εσυ κοροιδευεις/?? σαν δεν ντρεπεσαι...
παρολαυτα πες μας το προβλημα σ αλλιως θα σε εχω καθε μερα νουμερο ενα στο θεμα