Καλημέρα! :)
Μήπως είναι κανένας ξύπνιος να μιλήσω;
Printable View
Καλημέρα! :)
Μήπως είναι κανένας ξύπνιος να μιλήσω;
Μια ώρα μετα σου απαντάω. ξύπνας και εσύ νωρίς ε;;;
Καλημερα Κυκνακο, και fleur , τι εγινε παλι ? ο γατος ? το ξυπνημα στις 06.00 το καθιερωσες , ε ?
Ναι, βασικά τα έχω κάνει λίγο θάλασσα με τον ύπνο και πρέπει να το τακτοποιήσω το θέμα αλλά δεν ξέρω πως...ξυπνάω πολύ νωρίς και συνήθως χρειάζομαι κι άλλον ύπνο, μετά ακριβώς επειδή έχω ξυπνήσει τόσο πρωί κοιμάμαι και πολύ νωρίς (χθες κοιμήθηκα κατά τις 9) και συνεπώς την επομένη ξυπνάω πάλι νωρίς και πάει λέγοντας...
Εσύ γιατί ξυπνάς νωρίς;
Αν εννοείς τον Τζέρυ καλά είναι, φτου φτου! Βγήκε την πρωινή του βόλτα και γύρισε...
Δεν έγινε κάτι απλά έχω ανάγκη να μιλάω γενικά (με βοηθάει, με ανακουφίζει) πόσο μάλλον όταν είμαι επιβαρυμένη συναισθηματικά...σήμερα έχω ραντεβού με την ψυχολόγο μου στις 12, ελπίζω να με βοηθήσει που θα μιλήσω κι εκεί...
Εσύ τί κάνεις;
Εγω καλα ειμαι . Συνηθως ξυπναω περι τις 08.00 , πινω ενα καφεδακι , πιανω τον η/υ συνηθως πρωινες ωρες , ανταλλασω μερικα πμ. , γραφω σε κανα θρεντ , και μετα σκεφτομαι τι μπορω να κανω σημερα , η τι εχω να κανω . Η μερα μου περναει γρηγορα παντως .
Το να λες αυτα που σε απασχολουν καπου , παντα βοηθαει , εγω τα λεω σε καναν φιλο , κατα προτιμηση στον κολλητο μου , αλλα βραδακι .
Παντως εδω εχει ωραια μερα , και ετσι θα παει ολη η βδομαδα .
Καλη συνεδρια ευχομαι !!! χαιρετισμους στον Τζερυ !!
κοιτα εγω παντα ξυπνουσα νωρις. οταν ξεκινησα να μη νιωθω καλα κοιμομουν με διαστηματα. και σηκωνομουν με ενα απιστευτο βαρος που εχει φυγει τις τελευταιες 5-6 μερες..μακαρι να νιωσω ετσι και ακομα καλυτερα. προσπαθησε να κοιμηθεις αργοτερα ενα βραδι; αφου σε ενδιαφερουν οι γατουλες γιατι δεν μπαινεις στο mycat.gr εκει εχει διαφορα και ανθρωπους να μιλησεις και να παρεις ιδεες και να πεις οτι θελεις...
Στο εύχομαι και μακάρι να νιώσω κι εγώ καλύτερα όσο πιο σύντομα γίνεται...η ψυχολόγος μου εν μέσω άλλων συμβουλών μου είπε να προσπαθήσω να κοιμάμαι πιο αργά το βράδυ για να στρώσει ο ύπνος μου και να μην ξυπνάω ξημερώματα...
Είμαι γραμμένη εκεί εδώ και μερικά χρόνια, σ' ευχαριστώ για την πρόταση! Όντως είναι πολύ καλό φόρουμ και χρήσιμο, έχω βοηθηθεί και σε ιατρικά θέματα στο θέμα "γιατρέ αρρώστησε" όπου μπορούμε να κάνουμε ερωτήσεις και απαντάει κτηνίατρος...
Ναι, βγαίνει για κάποια ώρα και μετά πάω και τον παίρνω ή αν ανοίξει την εξώπορτα της οικοδομής κάποιος γείτονας μπαίνει μέσα και νιαουρίζει για να τον πάρουμε σπίτι πάλι...
Τί εννοείς ακριβώς; Σαν τί πολλά;
Τώρα πάντως κοιμάται μέσα στην ντουλάπα, μου το είπε η μητέρα μου πριν που γύρισα για να μην τυχόν και κλείσω την πόρτα της και σκάσει...
Ναι, στειρωμένο τον βρήκα (από τον δρόμο τον μάζεψα, τώρα πως βρέθηκε γατί ράτσας στο δρόμο είναι μυστήριο)...ναι, έχεις δίκιο επειδή έχω συνηθίσει να βγαίνει τόσα χρόνια που τον έχω δεν τα σκέφτηκα αυτά που λες...καλά, στην οικοδομή τον ξέρουν δεν νομίζω να του κάνουν κακό...αλλά πώς να τον κρατήσω μέσα; Καταρχήν δεν θα είναι ευτυχισμένος, μετά νιαουρίζει συνέχεια μέχρι να τον αφήσεις να βγει και τέλος δεν πηγαίνει στην άμμο του, έχει μάθει να πηγαίνει τουαλέτα έξω...
αν είναι μαθημενος τοτε δεν πειράζει..νομιζα
νομιζα οτι δεν ειναι στειρωμενος πρωτον και δευτερον οτι δεν ξερει καλα απο δρομους (ναι ειμαι στη δουλεια και πατησα το κουμπι ασυναισθητα)
Καλημέρα σε όλους! :)
Τελικά δεν τα κατάφερα ν' αντέξω ως τις 11 χθες το βράδυ οπότε πάλι ξύπνησα νωρίς...ίσως να τα καταφέρω σήμερα που δεν έχω να πάω πουθενά κι άρα δεν θα κουραστώ...
Όποιος θέλει ας απαντήσει, έστω κι αργότερα, ευχαριστώ! :) Πάντα έχω ανάγκη να μιλάω, δεν αντέχω τη μοναξιά ειδικά όταν είμαι ψυχικά ευάλωτη...και φυσικά οι δικοί μου κοιμούνται τώρα κι ο Τζέρυ το ίδιο υποθέτω :p
Ο Τζέρυ μόλις βγήκε έξω και μάλιστα τρέχοντας, περιμένει μέχρι να σκάσει αυτό το γατί για να ζητήσει να βγει για την ανάγκη του; Δεν καταλαβαίνω... :s Το ίδιο έκανε και χθες...
χαχα...καλημερα κυκνακι και τζερυ!!!
εδω στον αγωνα κυκνάκι μου. να χεις μια πολυ πολυ ομορφη μερα
καλημέρα. δουλευω σε μια εταιρεία γραμματεας (απαντηση στη χθεσινη ερωτηση) ελπιζω αυριο να ξυπνησεις αργοτερα. εγω σήμερα εχω ανησυχησει γιατι χανω βαρος. βεβαια ειχα παραφουσκωσει το καλοκαιρι ειχα φτασει 67 κιλα περιπου αλλα τωρα ειμαι 61.700. Βεβαια δεν πολυτρωω καλα εδω και δυο μηνες περιπου λογω αγχους. επισης μου ειπα οτι το λαντοζ αλλα και το εφεξορ μπορει να κανει διαταραχες στην ορεξη και στο βαρος ισχυει;;; να σημειωσω οτι τα κανονικα μου κιλα ειναι 58 (δηλαδη δεν εχω μεινει πετσι και κοκκαλο)
Ε , μα , δεν σας πιανει κανεις πουθενα , παχαινετε , παραπονιεστε , αδυνατιζετε , παλι παραπονιεστε !!
κοροιδευεις.....Μααααακκ;;;;
Μέχρι τα 58 έχεις δρόμο ακόμη.Όταν πέσεις αισθητά κάτω από τα 55,τότε μπορούμε να συζητήσουμε για το αν υπάρχει θέμα.
Αλλά και πάλι όταν εμπλέκονται ψυχοφάρμακα και διαταραχές της διάθεσης αλλά και αγχώδεις διαταραχές,οι απώλειες και οι επαναπροσλήψεις κιλών είναι σύνηθες φαινόμενο.
Εμείς οι γιατροί τα συναντάμε συχνά αυτά στους ασθενείς μας!!!
μαλλον εχεις δικιο γιατρε αλλα με επιασαν οι ανησυχιες μου παλι....
Δεν κοροιδευω ποτε . Αλλα το να χασεις 4-5 κιλα , δεν χαλασε κι κοσμος , μπορει να οφειλεται στο φαρμακο , στην ψυχολογια σου , πολλοι παραγοντες . Αμα εχανες κιλα , τρωγοντας κανονικα , τοτε μαλιστα , ειναι λογος ανησυχιας . Το οποιοδηποτε αντικαταθλιπτικο μπορει να διαταραξει την ορεξη . Οπως και οι διαταραχες διαθεσης .
Καλησπέρα!
Τελικά βγήκα έξω γιατί χρειαζόμουν ν' αγοράσω μια ρόμπα κι έκανα και μια βόλτα στα μαγαζιά, έχουν βγάλει και χριστουγεννιάτικα...είχε μερικά πολύ όμορφα πράγματα, κρίμα που δεν έχω λεφτά να τ' αγοράσω κι αυτά...με βοήθησε πάντως λίγο στη διάθεση μου...τώρα όσον αφορά τον ύπνο κι εγώ ελπίζω να ξυπνήσω μια νορμάλ ώρα αύριο αν και πάλι ψιλονυστάζω κι ας ήπια καφέ...
Δυστυχώς δεν ξέρω για τα συγκεκριμένα φάρμακα...
Κυκνε σε ανεβαζουν οι γιορτινες περιοδοι?
C.C. εμενα μου φτιαχνουν την διαθεση οι γιορτες , ας ειμαι μονος . Περιφερομαι ασκοπως στην Αθηνα . Εσενα ?
Ναι, ειδικά τα Χριστούγεννα...ανυπομονώ να έρθει ο Δεκέμβριος για να στολίσω... :) Σήμερα που πήγα στα μαγαζιά είδα κάτι πολύ ωραία κεράκια, αν μπορέσω θα πάρω κανένα...το ένα που μου άρεσε πιο πολύ ήταν χρυσό και με χρυσόσκονη γύρω γύρω το μισό...
Αν κι από τότε που χάσαμε το θείο μου το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι δεν είναι το ίδιο...κι η μητέρα μου δεν χαίρεται καθόλου με το στολισμό, μόνο εγώ...
Μακ και κυκνε χαιρομαι που σας αρεσουν. Εγω συνηθως ζοριζομαι με τοση χαρα και τοσα φωτακια και τοσες γιρλαντες........
Ας χαιρεται και καποιος ομως μακαρι καποια στιγμη να περναω και εγω καλα μεσα στις γιορτες !!!
Καληνυχτα σε ολους μας.
Κυκνε λυπαμαι για το γατακι σου, εχασα και εγω πριν 2 χρονια την μικρη μου... και μου στοιχισε.
Καλη δυναμη.
CC, σου το εύχομαι ολόψυχα να νιώσεις τη χαρά των γιορτών το συντομότερο δυνατό...είναι μια μικρή ανάπαυλα από τις δυσκολίες της καθημερινότητας...
Σ' ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση και το κουράγιο που μου δίνεις...είμαι ακόμα ταραγμένη και φοβισμένη μήπως ξαναρρώστησω από τη στεναχώρια γιατί τρόμαξα πολύ στο νοσοκομείο αλλά προσπαθώ να με φροντίσω όσο γίνεται, τουλάχιστον τρώω όσο άσχημα και να νιώθω...
Σημερα ο Κυκνος κοιμαααααται !!! παλι καλα γι αυτην . Κοιμησου Κυκνε , κι η τυχη σου δουλευει !
Καλημέρα παίδες! Καλή δύναμη για σήμερα.