καλά η αναβλητικότητα είναι το λιγότερο. Ε, σκέφτομαι ως πότε θα ζούμε έτσι;θα περάσουν τα χρόνια και τι; δεν κάνω τίποτα,και πέρυσι μια χρονιά που ουσιαστικά κοιμόμουν όλη μέρα, και νόμιζα να φανταστείς,ότι δεν πάει πιο κάτω.... έκανα λάθος
Printable View
καλά η αναβλητικότητα είναι το λιγότερο. Ε, σκέφτομαι ως πότε θα ζούμε έτσι;θα περάσουν τα χρόνια και τι; δεν κάνω τίποτα,και πέρυσι μια χρονιά που ουσιαστικά κοιμόμουν όλη μέρα, και νόμιζα να φανταστείς,ότι δεν πάει πιο κάτω.... έκανα λάθος
τι ακριβως εχεις τελικα...γιατι ετσι?
Δεν ξέρω. Ένα χρόνο τώρα έχω σταματήσει. Απλά έψαχνα για να ξαναξεκινήσω. Ασχολήθηκα με την κατάσταση λίγους μόνο μήνες. ιψδ -κατάθλιψη/δυσθυμία και εδώ στο φόρουμ έμαθα και για κοινωνικη φοβίια
ε τοτε χωρις να γνωριζω ιδιατερα λογικο να βρισκεσαι σε τετοια κατασταση...δεν φταις εσυ..πρεπει να ψαχτεις παντως μ εναν καλο ειδικο οπως σε βλεπω...
ξέρεις τι,ήδη έκανα σε αυτό το υποφόρουμ θέμα,μπορείς να το δεις,αφορά τα λεφτά. Εκτός αυτού μέχρι να τον βρω τον καλό τον ειδικό...αλήθεια,βαρέθηκα να ψάχνω στο ιντερνετ και να μην κάνω όμως κάτι πχ να κλείσω ραντεβού.πάντως και σε ιδιώτη που πήγαινα,δεν το έγραψα στο φόρουμ, τσιγγουνευόμουν τα λεφτά,δηλαδή έφευγα και δεν αισθανόμουν ότι είχα κάνει κάτι,πιο πολύ μιλούσε για τον εαυτό του,επαναλαμβανόταν και στο τέλος ακούμπαγα και το 50 άρι. μα ούτε που σηκωνόταν να χαιρετίσει.Ε και μετά όπως σ είχα πει με ειρωνευόταν κιόλας.Είναι ή δεν έιναι μαλάκας; και δυστυχώς έχω φτάσει να πιστεύω ότι ή θα πρέπει να πληρώσεις αρκετά ή να σταθείς τυχερός.
Σχετικά με την κατάστασή μου να σκέψου ότι σε λίγο θα κοιμηθώ,αλλά δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο μέσα στη μέρα
Σε καταλαβαινω. Τα λεφτα φιλε μου για την υγεια μας δεν τα τσιγγουνευομαστε , εδω εισαι λαθος.
Προσεχουμε ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ . Αυτο ναι μαζι σου. Αν δεν σου κανει αυτος που θα βρεις , αλλαξε τον. Σου εχω πει και για μενα αλλωστε..
Περασα αρκετους για να καταληξω εδω που ειμαι. Δωσε τον αγωνα σου ομως. Οσο το αφηνεις θα σε αφηνει
έχεις δίκιο,αλλά.... δύσκολος πολύ ο αγώνας. θα βγω οφλινε τώρα.θα τα πούμε ξανά.
Μπορείς. Όλοι μπορουμε. Καλο σου βραδυ!
Άσε Νεραϊδα, δεν μπορούσα να το ελέγξω γιατί είμαι πολύ ευαίσθητη σε ότι αφορά ζώα και παιδιά...μιλάμε μου χάλασε όλο το βράδυ το ζώον, είχα ψυχοσωματικά συμπτώματα από τα νεύρα μου, κυρίως έντονο πονοκέφαλο και ναυτία (είναι αυτό που λέμε "με αηδιάζεις")...ήθελα να δω ταινία αλλά έτσι όπως έγινα πυρ και μανία δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, πήρα το χάπι μου και ξάπλωσα να κοιμηθώ...
Τελικά δεν θα πάμε εκδρομή...
Εσύ ενώ υποτροπίασες μειώνεις το χάπι; Έχει καιρό που συνέβη η υποτροπή;
Πο πο βρε κυκνε..καταλαβαινω..
Οχι, δν υποτροπιασα τωρα πριν το παρω εννοω..κ για αυτο το πηρα
Τώρα εχω κάνει μια διαφορετική προσπάθεια και πιο ουσιαστική πιστεύω
και θελει να με δει ο ψυχιατρος μου αλλα κι εγω τον εαυτό μου χωρις αυτό πως τα παω!
συνεβει κατι διαφορετικο απο οτι συνηθως?
η υποτροπη πως συνεβει?
μπορεις να κανεις κατι εναλακτικα?