Originally Posted by
Law
Καλημέρα Lisa, η αλήθεια έιναι ότι η ιστορία σου με προβλημάτισε αρκετά και με θύμωσε παράλληλα. Θεωρώ ότι η συμπεριφορά του ήταν επιεικώς απαράδεκτη, κυρίως όταν εσύ του στάθηκες με αυτό τον τρόπο. Και για να είμαι πιο σαφής δεν ήταν απαράδεκτος επειδή αποφάσισε ότι βαρέθηκε , ή δεν θέλει κλπ. κανέναν δεν κρατάμε με το ζόρι αλλά γιατί σου είπε ότι βαρέθηκε να σε βλέπει να κλαίς και προτιμάει τους φίλους του γιατί γελάνε... Επειδή και γω όπως ανέφερα στο πρώτο μου μήνυμα βίωσα μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην οικογένεια μου και είχα την στήριξη του συντρόφου μου ξέρω πόσο σημαντικό είναι να έχεις έναν άνθρωπο δίπλά σου και πόσο δύσκολο είναι και για τον ίδιο να σε στηρίξει. Εκεί τον μετράς διαφορετικά και έχεις τουλάχιστον την στοιχειώδη ανθρωπιά όταν σε χρειαστεί με τη σειρά του να είσαι και εσύ δίπλα του. Δεν μπορείς να απαιτείς από τον άλλο να φοράει μάσκα και να χαμογελάει όταν δεν είναι καλά πόσο μάλλον να τον κατηγορείς που δεν κάνει για χάρη σου τον καραγκιόζη. Εγώ όσο καιρό υπήρχε αυτή η κατάσταση στο σπίτι μου και αργότερα όταν ο μπαμπάς μου έφυγε, έκλαψα μπροστά του ελάχιστες φορές. Αλλά ήταν επιλογή μου, εγώ δεν ήθελα και όταν το ένιωθα το έκανα και κανείς δεν θα σου πει γιατί είσαι έτσι. Επειδή καταλαβαίνω πως νιώθεις θα σου πω απλά αυτό που λέω και στον εαυτό μου, ο χρόνος θα σε βοηθήσει. Για σένα θα λειτουργήσει ευεργετικά και θα επουλώσει τις πληγές σου, για τον άνθρωπο που ήσουν μαζί διδακτικά. Γιατί όταν κάποια στιγμή ξανά έχει δυσκολίες όποιες είναι αυτές θα σε θυμηθεί και θα καταλάβει..όλοι καταλαβαίνουν όταν περάσει η πρώτη μπορά, το περνάω καλά με την παρέα μου και δεν με νοιάζει τίποτα, όταν στην πορεία απογοητευτούν από ανθρώπους που νόμιζαν σωστούς, τότε καταλαβαίνουν, αργά μεν αλλά καταλαβαίνουν, ότι εντέλει αυτό που θεωρούσαν πίεση, υπερβολικό ενδιαφέρον κλπ ήταν αγάπη και νοιάξιμο. Εγώ αυτό πιστεύω και όσο και αν ακόμη με πονάει θεωρώ ότι όσο και αν μου στάθηκε και πάντα θα τον ευχαριστώ για αυτό στο τέλος φέρθηκε πολύ λάθος, ίσως γιατί και εγώ είχα άλλες προσδοκίες από έναν άνθρωπο που ήταν εκεί στα δύσκολα αλλά έφυγε έτσι στα εύκολα.
Σε ένα μόνο διαφωνώ, την αξιοπρέπεια σου δεν την τσαλαπάτησε, εσύ φέρθηκες όπως ένιωθες και όπως είπες ούτε τον ενόχλησες ξανά, γνώμη μου όσο δύσκολο και αν έιναι μην επικοινωνήσεις, θα σε πληγώσει περισσότερο, φρόντισε τον εαυτό σου και την ψυχή σου και στηρίξου στους ανθρώπους που σαγαπάνε και είναι δίπλα σου και όταν κλαίς, πίστεψε με αυτοί αξίζουν όλη σου την αγάπη.