Εγώ Ψάχνω για το επόμενο στέκι ήδη...
Είναι προφανές πως μας κοροιδεύουν...
Αλλά αν είναι αν φύγω μόνος μου,δε λέει...
Printable View
Εγώ Ψάχνω για το επόμενο στέκι ήδη...
Είναι προφανές πως μας κοροιδεύουν...
Αλλά αν είναι αν φύγω μόνος μου,δε λέει...
Παω να φαω μπας και ηρεμησω γιατι τα νευρα μου δεν ειναι και πολυ καλα!!!
ναι παιδια το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να ηρεμισουμε και να περιμενουμε, εστειλα μειλ και ελπίζω οτι συντομα θα απαντηθει! ολα καλα θα πάνε παιδια, υπομονη και ψυχραιμία!
με το να επιμενεις χωρις να εχεις δικιο ετσι δινεις ποντους σε αυτον που εχει δικιο..
αυτο ηταν θεμα σα να απευθυνεται σε γιατρους που εδω δεν υπαρχουν απορω πως δε το εχετε καταλαβει ακομα...
αν εχεις δικιο δε χρειαζεται να ανυσιχεις για τιποτα στο επομενο γυρο αυτο θα φανει αν δε φανει τωρα η ζωη ενας τροχος ειναι...
αλεξ δεν εχεις καταλάβει, αν καθε φορα που ανεχεσαι και κατεπίνεις πραγματα σκυβεις το κεφάλι και περιμένεις το δικιο σου απο το συμπαν ...σιγουρα δεν θα ερθει απο πουθενα!..δεν αποκλυω να εχω αδικο σε κατι απο όλα αυτα και να μην το εχω καταλάβει, αλλα περιμενω μια απάντηση εναν διαλογο, κατι... δεν αξιζουμε αυτην την περιφρίνηση, παρα μονο αν την επιλέξουμε..αν το βουλωσω και κατσω στα αυγα μου δεν σεβομαι τον εαυτο μου... βγαζουν νοημα αυτο που λεω?? με καταλαβαινεις?
παιδια, ψυχραιμία. απλα δεν ανεχομαι φασισμούς ειδικα όταν σεβομαι ενα χώρο και τηρω τους κανονες. μαντυ μη λες βλακειες. εχω υπαρξει αντμινιστρειτορ σε 2 φορουμς και παντα επαιζε προειδοποιηση. αλλωστε υπαρχει παντα η δυνατοτητα διαγραφης ποστ και οχι ολοκληρου θεματος.ΕΙΔΙΚΑ χωρις λόγο.
Περιμένω μια εξηγηση απο τους διαχειριστες αν υπαρχει η στοιχειωδης σοβαροτητα. και μια που εθίγει το θεμα με το δελφινι πιστευω οτι θα επρεπε να εχει αποκλειστει σαν χρηστρια εδω και καιρο καθως φαινεται οτι ΦΥΣΙΚΑ δεν εχει κανενα προβλημα και εμφανεστατα τρολαρει κοσμο που εχει αναγκη εστω και για επικοινωνια.
Ρεάκι μην ανησυχεις σαυτα ειμαι πολυ χοντροπετση, δεν με αγγιζουν. αλλα απολυτες συμπεριφορες δεν ανεχομαι. εδω ειναι χωρος χαλαρωσης οχι αγχους υποτιθεται.
Σταυρουκο μην συγχίζεσαι. ΠΕΡΙΜΕΝΩ μια απαντηση οπως είπα και αναλογως θα πραξουμε.
αν τελικα θελουν κοριτσακια να μιλανε για τα γκομενικα τους ας ονομασουν αλλιως το φορουμ.
σας φιλω
(δεν σας εγραφα γιατι ειχα πολλη δουλεια σημερα θα τα πουμε και αργοτερα)
Πληροφορίες αποκλειστικές: Mόλις τώρα με ενημερώνουν πως το Thread είχε απίστευτες βρωμιές που δεν καθαρίζoυν ούτε με...........Quote:
Το θέμα έχει μεταφερθεί στο private forum των διαχειριστών, προκειμένου να "καθαριστεί".
Δεν γνωρίζω ακόμη αν η μεταφορά του είναι προσωρινή ή αν θα γίνει μόνιμη.
http://s22.postimg.org/yp1j26bxt/986...956_AF7180.jpg
από τι να καθαριστεί ρε παιδια....ελεος....
τσ τσ τσ.. τι ανυκουκυρευτου κουριτς...μιχρι και τα θρεντσου πάν για καθαρισμα μαριιιιι!!!!
το ειχα λιγο παραμελησει μαρη ρεααααα. το αφηκα αξεσκονιστο
επισης δεν θα επρεπε να ειδοποιηθω απο τους διαχειριστες ...λεω εγω τωρα
ιιιι μαρη θα σκασ η μαμη απ τη ζουλεια της που δωκες του θρντ σι ξενους για φασινα!!!
Αν μπορούσα να μιλήσω κανονικά τώρα..Αλλά τέλος πάντων...
Θα βρουν και θα πουν για το ....Link της Ταινίας και ότι άλλη τρέλα μπορείτε να φανταστείτε!
Αλλά φυσικά αυτό δεν ισχύει διοτί αν είναι έτσι απλά Banάρεις τον Παραβάτη!Αυτό δεν έγινε όμως!
Αντ'αυτού σβήστηκε ολόκληρο 1 Thread το οποίο ούτε τσακωμούς είχε,ούτε τίποτα!
Αυτό ποιους εξυπηρετεί άραγε?Το Δελφίνι γιατί δεν έχει μπει ούτε λεπτό σήμερα να δει τι έγινε?
Που είναι ο Βάγκνερ,Που είναι ο Πουτσίνι?Που να έχουν πάει όλοι εκείνοι?
απαραδεκτη συμπεριφορα... δεν εχω λόγια πια ... το λινκ ειναι η πιο φτηνη δικαιολογια ... και μονο που απουσιαζουν απο ολο αυτο ή πετανε μια απαξιωτικη απαντηση και εξαφανιζονται πάλι δειχνει πολλα!!
υπάρχει καπου ανωτερα απο την διαχειρηση να απευθυνθουμε?
χαχαχαχα...που το θυμηθηκες το ασμα???
Μπα...Δεν θα βγάλουμε άκρη,είμαι 100% σίγουρος!
Εντωμεταξύ είναι τόσο προβλέψιμοι που από μένα το ... διάβασαν για την ταινία!Δηλαδή πρώτα το έγραψα εγώ και το ανέφεραν και αυτοί μετά ως παράβαση!
Σωρεία λέει παραβάσεων είχε αυτό το Forum!Σιγά μη σκίσετε κανά καλσόν ΑΕΟΝ και ΚακοΜίρλα!!
οχι δεν θα μεινει ετσι..τα μελη θα μας υποστηριξουν σε αυτο, δεν ειμαστε μονοι μας σε ολο αυτο...μας αφορα όλους!!
Χα χα!Απλά το ανέφερα γιατί η απουσία του Δελφινιού λέει πολλά σήμερα...!Ούτε να μπει να δει τι έχει γίνει,απο περιέργεια ρε παιδί μου!
Θα σου πω κάτι να αναγνωρίζεις τα Trolls/Fake Profiles...
Σπανίως βγαίνουν εκτός εαυτού και ακόμα και το ''θα έρθω να σε δείρω'' το γράφουν εντελώς επίπεδα.Με τα σημεία στίξης να μην ταιριάζουν!
Σαν να μην έχουν έκφραση στο συναίσθημα!Η το συναίσθημα να μην συμβαδίζει με αυτά που λένε!Αυτό το λένε Απρόσφορο Συναίσθημα στην Ψυχιατρική!
Επίσης τείνουν να γράφουν τις μεγαλύτερες μαλακίες αλλά με σοβαροφανή τρόπο!
Πχ:Να σου φτιάξω ένα γρήγορο Τρολάρισμα.
''Kαλησπέρα Ρέα,δεν κατανοώ γιατί θα πρέπει να ντρέπομαι που επιθυμώ την απώλεια ενός νεφρού της μητέρας μου ως αντάλλαγμα για να βρω κοπέλα??
Πως θα σου φαινόταν αν ποτέ σου εσύ δεν είχες αγόρι?Θα σου άρεσε?Ποτέ όμως!Να μην ήξερες τι θα πει αντρικό άγγιγμα!
Προτιμώ λοιπόν να μείνει η μητέρα μου με 1 νεφρό αλλά να νιώσω την αγκαλιά μια γυναίκας στην μίζερη ζωή μου!
Με ένα Νεφρό ζεις μια χαρά,ούτε αιμοκάθαρση χρειάζεσαι!Χωρίς γυναίκα όμως θα καταδικαστείς σε μία μίζερη ζωή με Κατάθλιψη.Αιώνια Κατάθλιψη.
Μπες λοιπόν στην θέση μου και προσπαθησες να με καταλάβεις.Και δεν θέλω μια όποια και όποια γυναίκα.Θέλω όμορφη γυναίκα.Εντάξει?''
εντωματαξυ ο μακ, ο ελις που ειναι?? σημερα εχει πεσει η κινηση στο φορουμ...πως θα κανουμε επανασταση ετσι???εεε??:p
Eγώ έμπαινα όχι σε Forums...αλλά σε Αθλητικα Sites.Παλιότερα κυρίως..
Έμπαινα με το Nickname ''Αποδιοπομπαίος Τράγος'' και η εικόνα που έβλεπαν τα άλλα μέλη ήταν αυτή:
http://s22.postimg.org/gaagkq1v5/image.jpg
Ε τι να σου πω..Το τι τους είχα κάνει δε λέγεται...Να έχουν αφρίσει όλοι!
Έμπαινα μετά από ήττες του Παναθηναικού και τους φόρτωνα...
..γιατι??..
Mandy όχι!!Δεν ξαναχτύπησε κάποιο Δελφίνι ή WhyAlwaysMe,απλά εγώ το έφτιαξα για να της δείξω στο περίπου το υφάκι που έχουν αυτά τα Fake Profiles!
Βρε ξαναχτυπησε σου λεω!!! Για δες...ανοιξε καινουριο θρεντ!!!! Θα το εχεις δει λογικα!!!
οχι μαμη που?
Θελω να πιστευω πως το Thread θα ξανα ανεβει αλλα λογικα θα εχουν διαγραψει καποια ποστ.
Ναι Ρεα ξανα ανεβηκε θεμα απο το δελφινι αλλα νομιζω πως η συμμετοχη απλα θα διαιωνισει τον κυκλο.
Σωστά!
Ρέα το μήνυμα τροποποιήθηκε από την δαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης Μην της δίνεις τροφή!Αφού τα είπαμε!Κανένα Post σε θέμα που ανοίγει εκείνη...Κι αν δεν μπορείς,το ξέρεις το κόλπο..Βάλε και αυτήν στην Ignore List σου να κάνει πάρεα στον WhyΑlwaysMe!
Παιδες ... πως κυλησε η μερα ? ( Ειχα γιατρους... )
Μετεωρη θα με πω.
Ρεα ααα ... που εισαι ?? Ξυπνησε η σκορπινα μεσα σου.
Σταυρο εχεις σκεφτει ποτε να μπεις σε ομαδα με ταινιες ? εγω τοσα χρονια που βλεπω ανα διαστηματα σκεφτομουν εστω να αναλαβω μεταφρασεις, αλλά ολο κανω πισω. Εσενα ποια ειναι η διαθεση σου?
δεν το βρισκω λογικο να εχουν κοπει τα ποστ, αλλα τελικα βρηκα τον τροπο να επικοινωνω με τους διαχειρηστες...βρηκα το μεσον που σιγουρα δεν ξεφευγει απο την προσοχή τους!!
δεν με ενδιαφερει πια το ποστ ας το κρατησουνε..η ζημεια τους ειναι μικρη, θα φτειαξουμε αλλο... το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
ηθελα και εγω να ειμαι καλοπροαιρετη απέναντι τους αλλα τελικα δεν εχει καμια σημασια!...το δελφινι μπήκε και συνεχισε να κανει αυτο που κανει..σαν να μην συνεβη τιποτα..απλα γελασα οταν ειδα καποια μελη να ανταποκρινονται σοβαρα σε αυτο μετα απο ολα οσα εχουν συμβει..δεν με νοιαζει πλεον ...αφου θελουν να συνεχιστει ο κυκλος μεσα και εγω ... θα το συνεχισουμε και οπου πάει!!! αλλα τωρα να το κανουμε σωστα...μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλό μας αλλο...ηταν η τελευταια αποδειξη που χρειαζομουν !!... ο σταυρος τελικα ειχε δικιο.. ολα τα αλλα ειναι εκδηκιτηκοτητα και πολεμος νευρων... μας κανατε τα μουτρα κρεας!!!...μην ανυσηχητε για τα βιους απο δω και περα ... θα τα πάρετε μια και καλη μαζεμενα πουλακια μου!!!!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
πφ... τι πακετα τρωμε και δεν το ομολογουμε...
Ρεα ενα εχω να σου πω - ενδεχεται να αλλαξω αγωγη, σε αυτη τη φαση δεν μπορω να κανω κατι αλλο περα απο το να το παλευω...
Και να ελπιζω να μην εχω υποτροπη ή να μη σαλταρω κοινως.