Γαμωτο με κανεις και γελαω αλλα με εχεις εκνευρισει ρεεεεε....και ειμαι νευρικο παιδι.
Printable View
Γαμωτο με κανεις και γελαω αλλα με εχεις εκνευρισει ρεεεεε....και ειμαι νευρικο παιδι.
Quote:
Originally posted by Bonnie1
Ρε εσυ κρινο εσυ νομιζεις οτι δεν με ειρωνευτηκες με τα σνιφ και τα \'ογκωδη\' που μου λες?
ισως....
κινηθηκα στο δικο σου πνευμα.
Αν το θεωρεις ειρωνια παω πασο.
Πανω απο ολα ομως πρεπει να λαβαινεις υποψη σου τι γραφεις γιατι θα διαβασεις κατι αντιστοιχο.
Οποτε θες να αλλαξουμε κλιμα εδω ειμαι.
Και ειρωνας μπορω να γινω αλλα και σοβαρος.
Οπως με προτιμας....
Ναι το εχω δει το εργο και ηταν μαπα.
εγω παιζω καλα, μην στεκεσαι στα αλλα, ειναι απομιμησεις.
Ημουν σιγουρη οτι θα τα ειχες με μικροτερη σου.
ετσι ε?
κοιτα μην ξαφνιαστεις ομως.... περιεργα κιολας.
Ω θεε μου μου θυμιζεις καποιον που καποτε ηξερα και που ποτε δεν θελω να ξαναδω.
αλλο εγω, εμενα οποιος με βλεπει, παντα θελει να με ξαναδει.
Λες να κανω μεταβιβαση και για αυτο να με εκνευριζεις?
ε τωρα και εσυ,
μονο να εκνευριζεσαι ξερεις να κανεις στην ζωη σου??
κοιτα ειμαι εκνευριστικος μερικες φορες...Quote:
αλλα τωρα εσυ νευρικια???
Μου κανει εντυπωση....
τοσες σπουδες, τοσοι κοποι τιποτα δεν εμαθες???
τςκ τσκ τσκ....
Σε προτιμαω σοβαρο με δοσεις χιουμορ αν με ρωτας, θελω να ειμαι σιγουρη οτι μιλαμε και δεν ανταγωνιζοματσε ποιος ειναι πιο εξυπνουλης. Δεν νομιζω οτι ημουν ειρωνικη, αν ημουν δεν το καταλαβα, συγνωμη.
Γιατι νομιζεις οτι θα εκπλαγω με τις ερωτικες σου επιλογες? Για προσπαθησε. Δεν σου αρεσε που το βρηκα οτι ειναι μικροτερη σου?
Εκεινο το εργο προτιμαω να μην το θυμαμαι καθοτι το πληρωσα πολυ ακριβα.
Εισαι εκενευριστικος μερικες φορες, οντως και χαιρομαι που οι σπουδες μου στη ψυχολογια δεν με εκαναν ρομποτ. Ειπαμε, ειμαι μεσογεια, δηλαδη, τσαντιζομαι ευκολα, το ξεχναω ευκολα και γελαω ευκολα. Και ειμαι τρομερα opinionated που λενε τα παιδια στην Αγγλια. Τι αν κανω, ετσι ειμαι.
Παιδιά ο καπιταλισμός είναι η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Ο σοσιαλισμός είναι ακριβώς το αντίθετο
\"Γενικά
Θέματα Ψυχολογίας που δεν ταιριάζουν σε κανένα από τα παραπάνω φόρουμ. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: αποφεύγετε τις μονολεκτικές απαντήσεις, το τσατ, τα θέματα που δεν ταιριάζουν με την φιλοσοφία της κοινότητας.\"
Αν οχι εμενα,θα μπορουσες να σεβαστεις τις υποδειξεις του δημιουργου αυτου του φορουμ. θα μπορουσες και οχι βεβαια
Lef για μενα ήταν αυτό?
Ρε εσυ lef ποιο ειναι το θεμα σου? Ανοιξα ενα thread να απαντησω κατι στον φιλο μου. Τι σε πειραζει? Δεν εψαξα τη χρηση u2u και ηταν ο μονος τροπος που βρηκα. Λαθος αλλα εγινε τωρα. Εσυ τι εισαι εδω? Ο Σολωνας? Καλ λεει το κρινο μου φαινεται θελεις και εσυ συζητηση. Επισης δεν βλαπτει σωστη αναγνωση του κειμενου που παραθετεις, το οποιο εχει κομματα. Δηλαδη αποφυγετε τα τσατ που δεν ταιριαζουν με την φιλοσοφια της κοινοτητας. Εμενα μια χαρα μου φαινεται να ταιριαζει, τα ψυχολογικα μας λεμε.
oxi demetrios
ok bonnie
Quote:
Σε προτιμαω σοβαρο με δοσεις χιουμορ αν με ρωτας,
και εγω προτιμαω να εισαι στο ιδιο στυλ οταν απαιτεις κατι τετοιο.
θελω να ειμαι σιγουρη οτι μιλαμε και δεν ανταγωνιζοματσε ποιος ειναι πιο εξυπνουλης.
Επισης ως ανω.
Δεν νομιζω οτι ημουν ειρωνικη, αν ημουν δεν το καταλαβα, συγνωμη.
εμενα δεν με ενοχλει.....
εσυ φαινεσαι ενοχλημενη απο εμενα.
Γιατι νομιζεις οτι θα εκπλαγω με τις ερωτικες σου επιλογες? Για προσπαθησε.
ε οκ εχω πει οτι ειμαι πολυγαμικος,
τι αλλο να πω?
Δεν σου αρεσε που το βρηκα οτι ειναι μικροτερη σου?
οχι μου αρεσει,
απλα για να πουμε και μια αληθεια δεν ειναι μικροτερη μου, αλλα καμποσο μεγαλυτερη μου.
Ξερεις δεν ασχολουμε με πιτσιρικες γιατι με κουραζουν.
Προτιμω γυναικες που ξερουν τι θελουν απο την ζωη τους και δεν το συζηταμε και πολυ.
Επιπλεον με ενοχλουν οι δεσμευσεις τυπου θελουν να με παντρευτουν κλπ κλπ....
Εκεινο το εργο προτιμαω να μην το θυμαμαι καθοτι το πληρωσα πολυ ακριβα.
ελπιζω να περασες καλα τουλαχιστον....
αφου το πληρωσες και ακριβα.
Για πες λοιπον,Quote:
Originally posted by Lef
\"Γενικά
Θέματα Ψυχολογίας που δεν ταιριάζουν σε κανένα από τα παραπάνω φόρουμ. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: αποφεύγετε τις μονολεκτικές απαντήσεις, το τσατ, τα θέματα που δεν ταιριάζουν με την φιλοσοφία της κοινότητας.\"
Αν οχι εμενα,θα μπορουσες να σεβαστεις τις υποδειξεις του δημιουργου αυτου του φορουμ. θα μπορουσες και οχι βεβαια
που ακριβως συμβαινουν ολα αυτα που γραφεις γιατι εγω θελω να μπορω, και με ενδιαφερει.
Οπως επισης με ενδιαφερει να αποφευγω την ευκολη κριτικη και την μπαρουφολογια που γραφεις στο μυνημα σου.
Ε?
Οκ λοιπον,Quote:
Εισαι εκενευριστικος μερικες φορες, οντως και χαιρομαι που οι σπουδες μου στη ψυχολογια δεν με εκαναν ρομποτ. Ειπαμε, ειμαι μεσογεια, δηλαδη, τσαντιζομαι ευκολα, το ξεχναω ευκολα και γελαω ευκολα. Και ειμαι τρομερα opinionated που λενε τα παιδια στην Αγγλια. Τι αν κανω, ετσι ειμαι.
τα οσα γραφεις δειχνουν οντως οτι εισαι μεσογεια,
αλλα το λες μια και δυο και τρεις.
Τραβας κολλημα με αυτο η μου φανηκε???
ε και εγω μεσογειος ειμαι αλλα δεν το κανω θεμα....
Quote:
Originally posted by demetrios38
Παιδιά ο καπιταλισμός είναι η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Ο σοσιαλισμός είναι ακριβώς το αντίθετο
αυτο τωρα τι ακριβως ειναι??
οκ ξερω δεν ειναι δικο σου, αλλα το υοθετεις.
Δεν υπερθεματιζω τον σοσιαλισμο, αλλα δεν θα πεταξω στο βοθρο τις αναγκες και τους αγωνες δεκαδων εκατ. ανθρωπων ανα τους αιωνες για μια πιο δικαιη ζωη οτι και να σημαινει αυτο.
Δεν το καταλαβα οτι ημουν ειρωνικη. Νομιζα οτι λεγαμε παντα αληθειες, δεν εχει νοημα αν δεν λεμε αληθειες. Τελικα δεν το βρηκα, ειναι μεγαλυτερη σου, περιεργο μου φαινεται...πως επεσε εξω η επιστημη?¨)
Οχι δεν περασα καθολου καλα. Βεβαια αν με ρωταγες τοτε αλλα θα σου ελεγα αλλα τοτε ημουν πολυ μικρη και πολυ μπερδεμενη. Εμαθα ομως πολλα πραγματα για την ηλικια μου και προλαβα να φυγω πριν με καταπιει τελειως. Μετα γνωρισα το αντιθετο που νομιζα οτι ηταν αντιδοτο. Μεγα λαθος. Και μετα ηρθε η ανοιξη¨). Τον πηρα η με πηρε, οπως θες πες το και φυγαμε.
Οι αληθειες εχουν πολλες αποχρωσεις.
Δεν το βρηκες γιατι απλα νομιζες οτι στοχευω στις ευκολες γυναικες για να κανω απλως τα κεφια μου.
Δυστυχως η ευτυχως δεν μου αρεσουν οι ευκολοι (βλεπε ρηχοι) ανθρωποι οπως και αυτοι που μου ζαλιζουν τον ερωτα και μαλιστα τσαμπα και βερεσε.
Αν δε περασες καθολου καλα, λυπαμαι αλλα επρεπε να το κοψεις, εγω τουλαχιστον ετσι εκανα και δεν εχω μετανιωσει ποτε μου.
Κατα αλλα, ευχομαι καλο ταξιδι
:cool:
Οι αληθειες σε αυτη τη περιπτωση δεν εχουν καμια υποχρεωση.
Ναι, εκανα λαθος εκτιμηση αλλα μαλλον ειναι δυστυχως για σενα το οτι δεν σου αρεσουν οι ρηχοι ανθρωποι, μου φαινεται εχεις δυναμικο το οποιο δεν εχεις απελευθερωσει.
Θα ειχα φυγει αν ηξερα τοτε τι μου γινοταν αλλα ειχε στησει ετσι τα πραγματα ωστε να με ελεγχει συναισθηματικα.
Το ταξιδι ειναι ωραιο και σε ευχαριστω. Απλα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα αυτοι που νομιζουν οτι ειναι ετσι οπως το λεμε.
Να κανω μια ερωτησ? Αν θες απαντας... Γιατι νομιζω οτι εισαι πολυ διαφορετικος απο ο,τι δειχνεις? Μου αρεσει να φτιαχνω ιστοριες στο μυαλο μου?
Ειλικρινα το να μιλησω για τον εαυτο μου, ειναι κατι που το αποφευγω, ωστοσο δεν εχω αντιρηση να απαντησω σε οτι με ρωτανε.
Για το δυναμικο ισως εχεις δικαιο, νομιζω οτι συνεχως απελευθερωνω χωρις να ειμαι και βεβαιως για αυτο.
Ο συναισθηματικος ελεγχος ειναι πολυ σημαντικος οπως τον αναφερεις.
Επειδη το κανω και εγω και το θεωρω ατιμο το να το κανεις, το κανω με συναινεση του συντροφου μου.
Νομιζω οτι ειναι οτι πιο δικαιο μπορω να σκεφτω.
Απαντω σε οτι θες,
αλλα αυτο που ρωτας τι μπορω να σου απαντησω?
Πως μπορω να ξερω τι feedback παιρνεις εσυ?
Πως μπορω να ξερω τι εικονα εχεις σχηματισει στο μυαλο σου?
Αν δεν απαγορευονται οι μονολεκτικες απαντησεις¨) θα ελεγα οτι προτιμας το φεγγαρακι απο το φακο, δεν ξερω αν με καταλαβαινεις τι λεω...
Νομιζω οτι το κρινο ειναι κανονικα κρίνω. Επισης νομιζω οτι προσπαθεις πολυ να εισαι ειρωνικος, οταν εισαι και κατι θελεις να μην δειξεις η να καλυψεις με αυτο. Επισης νομιζω σου αρεσουν τα pc:) Ασχετο βεβαια...
Προτιμω οτι μου ερχεται μπροστα μου και πολλες φορες με εχουν κατηγορησει για αυτο.
Οσο για το κρινω μου το εχουν ξαναπει, μηπως να βαλω φερμουαρ?
Οτι προσπαθω να ειμαι κατι αυτο ειναι γεγονος, σορρυ για την κακη μου αυρα.
Δυστυχως η δουλεια μου εχει να κανει με πισι....
Αλλα αν με ρωτησεις μακαρι να τα παρατησω καποια στιγμη, τα εχω βαρεθει ολα αυτα,
οπως και ο κοσμος του ιντερνετ μερικες φορες με κουραζει.
Αλλα ειμαι σκληρο σκαρι και θα επιβιωσω, βλεπεις ειμαι μαθημενος σε φουρτουνες και κυριολεκτω σε αυτο.
Den ennousa oute oti prepei na valeis fermouar oute oti exeis kakh aura.
bonnoyla,
εισαι πολυ καλη....
:cool:
Merikes fores:)
αντε αυτες λοιπον να βγαλεις στο φορουμ,
παμε συνεχεια στην κουβεντα μας?
Eimai eghkleisth sto pasnepisthmio shmera kai exw statistika. Dhladh xalia. An eisai to vradu online polu euxaristws.
ε ναι σπιτι θα ειμαι το βραδυ ολο και κατι θα βρουμε να πουμε.... χμμμ μεσα στο πνευμα του φορουμ παντα ε?
οταν αποφυλακιστεις με το καλο, ριξε μια ματια εδω,
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2230