-
Μονος μου δεν νομιζω να καταφερω να το παρεχω αυτα που χρειαζετε.. και ενταξει, αμα κατσει εκατσε.. Με γυρνουσε απο το μυαλο μιας και που θα μετακομισω, αμα καθοταν η φαση να μεναμε μαζι. Απ τη μια το νιωθω σωστο. Απ την αλη λεω, αγορι μου, δεν κοιτας τα χαλια του χαρακτηρα σου και το μπερδεμα σου που θες να συζησεις κιολας . Ενας παραγοντας παραπανω που ηθελα να συζησω ειναι και γιατι πλεον με τα ωραρια δουλειας κλπ κλπ, δεν θα βλεπομαστε καθολου. αλα νομιζω εχω να λυσω πρωτα σοβαροτερα πραματα μεσα μου και μετα να μπω σε αυτη τη διαδικασια . τι λετε και σις ?
-
Εχω να κανω την εξης ερωτηση! Νιωθω οτι ειναι λιγο νωρις και οτι φοβαμαι λιγακι,αλα οταν βλεπω τα γεγονοτα, μου φαινετε ψιλοσωστο! Αφορα την συγκατικηση. Το σκευτομαι πολυ συχνα αυτο το σεναριο. Δουλευουμε και οι 2, δεν εχουμε χρονο να βρισκομαστε και πολυ. Την μια βδομαδα που μειναμε μαζι, θεωρω οτι ηταν ομορφα,και νομιζω μπορουμε να ανταπεξελθουμε.Και το σκευτομαι συνεχεια! Αυτο ομως που με προσγειωνει ειναι οτι πρεπει νανε πολυ νωρις, διοτι ειμαστε 4 μηνες κοντα μαζι! Και δεν μου κολαει και πολυ.! αλα ψαχνω να δω γιατι δεν μου κολαει αυτο με το ποσο καιρο ειμαστε μαζι, Και θελω τη γνωμη σας μηπως δεν βλεπω κατι μεσα σε ολο αυτο! Σκευτομαι σε περιπτωση που νοικιασουμε, θαχουμε και λιγο χρονο να βλεπομαστε,τα εξοδα θα ειναι πολυ λιγοτερα, θα υπαρχει μια Α επικοινωνια η οποια θα δοκιμαστει κιολας. Μιλισαμε για τον ελευθερο χρονο του καθενος και το ποσο σημαντικος ειναι για να μην φθαρθει η σχεση! Επισυς το οτι μπορει να συγκατηκισουμε δεν σημαινει καποια ιδιαιτερη δεσμευση.Δηλαδη να μην υπαρχουν καποιες απαιτησεις.Οπως για παραδειγμα, μου τη καρφωσε 1 ωρα να σηκωθω να παω μια βολτα και να μην δωσω αναφορα σε κανεναν. κλπ κλπ. Και αμα προκειτο να γινει αυτο, θα γινουν και αλες συζητησεις! Αλα ξαναλεω με προσγειωνει αυτο με το ποσο καιρο ειμαστε μαζι! Θα ηθελα τη γνωμη σας..
-
εγω θελω να σου πω γενικα οτι εφοσον κρατασ μια δουλεια δηλαδη εργαζεσαι και πληρωνεσαι κανονικα
εισαι ετοιμοσ για ολα απλα δεν τα χεισ κανει ακομα και επειδη θα τα κανεισ πρωτη φορα ισωσ αυτο σε φοβιζει και ισωσ αυτο να μην πετυχει
αλλα θα εχεισ καποια πρακτικα προβληματα οπωσ το τι θα τρωτε και ποιοσ θα καθαριζει δηλαδη θα πρεπει να δουλευετε
και να χετε και το μαγειρεμα και το καθαρισμα και οι δυο φανταζομαι και ο καθενασ να χει αυτα που θελει
δηλαδη καπωσ ετσι το φανταζομαι εγω που δεν εχω συγκατοικισει ποτε αλλα ασ πουνε κι οι αλλοι
-
παντωσ ειναι ολοκληρη διαδικασια το να ανοιξεισ σπιτι και αμα θελετε να το κανετε
να το κανετε ομορφο δεν ειναι απλο αυτο που λεσ πρεπει να τα σκεφτειτε ολα
επιπλα σκευη κλπ για να το ευχαριστειθειτε οπωσ θελετε
-
Αυτα δεν ειναι τιποτα δοξα το θεο σιγα σιγα ολα θα γινουν. και εννοειτε και συνεργασια 100%! Σε συναισθηματικο τομεα και ψυχολογικο φοβαμαι, οτι θα φθειρει τη σχεση!
-
ενταξει αμα συνενοηθειτε σε αυτο θα βρειτε ακρη και στα αλλα
σιγα σιγα αμα βρειτε πωσ θελετε το σπιτι σασ το χωρο του ο καθενασ
αμα υπαρξει συνανοηση σε αυτο θα υπαρξει και στα αλλα
-
Χμμ μαλιστα! Για να ακουσω και απο καποιον που εχει συγκατικοισει να μου πει τη γνωμη του!
-
Κατά τη γνώμη μου ή συγκατοίκηση σημαίνει δέσμευση .........σου αρέσει κάποιος θέλεις τη ζωή σου μαζί του και απλά δοκιμαζεις και πρακτικά το όλο θέμα ...........τώρα συγκατοίκηση χωρίς συναισθηματικό δέσιμο είναι άλλο πράγμα ......γι αυτό ξεκαθαριζει ς μέσα σου εσύ πρώτα τι θέλεις και μετά το συζητας και με τον άλλο και αν συμφωνεί καλώς ............οι καλοί λογαριασμοι κανουν τους καλούς φίλους.........!!!