Όχι ρε, θα πάω. ;p
Το διάβασα, θα σου απαντήσω σε λίγο. ;)
Printable View
Γκαλοου μου σου εστειλα αλλα δεν μου το εμφανιζει οτι εφυγε ελπιζω να το πηρες
Πάλι ξύπνησα στο ενδιάμεσο, κοιμήθηκα από τις 3 ως τις 6 και από τις 8-8.30 ως τις 12, με μια ολιγόλεπτη διακοπή, αλλά ήμουν όλη τη μέρα σκ@@ά!! Από άποψη διάθεσης, αλλά κυρίως ένιωθα κουρασμένη λόγω του σπαστού/ακανόνιστου ύπνου. Μπήκα να βρω, βλακωδώς πάλι, μια εξέταση και έπεσα πάνω στη Σπογγώδη Εγκεφαλοπάθεια. :p Τώρα φοβάμαι και άλλο πράγμα, ασχέτως αν έμμεσα συνδέονται. Γενικότερα, δεν έχω χειρότερο από τις παθήσεις του ΚΝΣ.
Η μαμά μου πάντως γελούσε, εγώ θέλω να κάνω εξετάσεις. :p
Γενικότερα, κάποιος που να έχει βιώσει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα θα μπορούσε να μου εξηγήσει πως γίνεται να κοιμάμαι έτσι εφόσον δεν έχω κατάθλιψη -έχω, ωστόσο, υπέρμετρο άγχος-, για να καταλάβω. Είναι ανησυχητικός αυτός ο ύπνος ή σημάδι παθολογίας;
Βλακείες, Παυλίνα μου!! Η μαμά μου γελούσε, ο μπαμπάς που του το είπα μου πέταγε χαρτοπετσέτες και κορόιδευε. :p Αισθάνομαι καλά τώρα. :) Εσύ;
Ελα καλη μου ειδες ιδεα σου ηταν! Εγω σημερα πηγα για μπανιο ειμαι χειμερινη θα κοιταξω να σου στειλω καμμια φωτο εχω βαλει και μια στο φασεμπουκ και ο πρωην αντρας μου την ειδε και με πειραζε μου ειπε να την βγαλω γιατι μοιαζω με τρελλη! Χα χα εγω ομως πηρα 76.λαικ