Σαν τον καλύτερο μου φίλο... Έχω, επίσης, άλλες δυο καλές φίλες ζυγάκια. Δεν πιστεύω στα ζώδια, αλλά και τα 3 παιδιά είναι υπέροχα, τυχαίο; χε χε χε νιώθω λες και προσπαθώ να σας καλοπιάσω.Δεν ισχύει όμως αυτό παιδιά.;p
Printable View
elis, συγγνώμη που σε έφερε σε δύσκολη θέση. Μπήκα με διάθεση να μιλήσω πολύ μάλλον, δεν είστε υποχρεωμένοι να απαντάτε και αισθάνομαι ήδη άσχημα.
Ντάξει, αυτό που έγραψα ισχύει για μένα, για αυτό όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, ο καθένας κρίνει ανάλογα με τη δική του εμπειρία/φάση/πρόβλημα, όπως θες πες το, η ουσία είναι μία.
χαχαχα μην ανυσηχεις γκαλοου..χαρα μας να συνανταμε θετικους ανθρωπους !!! :)
Να είστε καλά!!! :) <3
ναι το καταλαβαινω... για εμας ειναι πάντα πιο ευκολο να πιστευουμε τα αρνητικα!.. εμενα αν με δεις εξω ουτε καν θα σου πάει το μυαλο οτι εχω καταθλιψη ..μεσα στο χαμογελο ειμαι ολη την ωρα... χειροτερη και απο παρουσιαστρια πρωιναδικου... για τους αλλους ειμαστε θετικες..για τον εαυτο μας ειμαστε... καλυτερα να μην πω ..χαχαχα
Why, αν θεωρείς ότι υστερείς στο κομμάτι των σχέσεων, τότε έλα να μου πεις. Είμαι παντελώς άσχετη με το θέμα και το φλερτ είναι κάτι που δε μου πάει, ή τουλάχιστον έτσι έχω νιώσει ως τώρα, εξ ου και το "ποια μιλάει τώρα". Αυτοσαρκασμός ήταν.
Έτσι ακριβώς, μου θυμίζεις εμένα... Υπήρχαν βέβαια στιγμές που λύγισα, ακόμα και με φίλους, στην πορεία το μετάνιωσα όμως.
Ειμαι γυναικα και το ψευδωνυμο μου σημαινει ''αλεξισφαιρο'' το εμπνευστηκα απ'αυτο το τραγουδι https://www.youtube.com/watch?v=Kk8eJh4i8Lo
γυναικα 28 :)
Το τραγουδι μπουλετ να ξερεισ υπαρχει κ σε παλιοτερη εκτελεση ψαξτο να τα ακουσεισ
είμαι γυναίκα και το ψευδώνυμο το εμπνεύστηκα από ένα μάθημα που διάβαζα για την σχολή μου.
Γυναίκα...
Γυναικαρα οχι απλη γυναικα ετσι να τα λεμε αυτα γυναικαρα διασταυρωση κεραμιδογατα με γατο αλανι τ μεσονυχτιου ετσι να τα λεμε αυτα
Με την σειρα μου το εδωσα σε ενα σκυλο αδεσποτο που ολο περναει τον δρομο ξυστα απο τα αυτοκινητα αυτος και αν ζει στα ορια του ;-)
Καλησπέρα Παίδες (Undetermined εδώ) Εγώ είμαι ένας Πιτσιλιστός Δρυοκολάπτης
Εγω παλι ειμΑι στραβοστομησ κ παραλιγο να ξεστραβωστομιασω σημερα καποιοσ την εκανε τη μαλακια πριν χρονια κ δεν ξερω κ το λογο για ολα αυτα υποψιαζομαι αλλα δεν ξερω παντωσ ειμαι καλυτερα νομιζω
Αμα οντωσ κατι μου βαζουν στον καφε ειναι πολυ κουλ αυτο αλλα να ξεστραβωστομιασω θελω να παρω τα γραδα μου