οκ ελις ..εσυ είσαι ο πιο άρρωστος ανθρωπος του κοσμου και εγω εχω πεσμενη διαθεση επειδη σήμερα δεν με ειπε κανεις ομορφοεξυπνη ! ..ευχαριστημενος τωρα?
Printable View
οκ ελις ..εσυ είσαι ο πιο άρρωστος ανθρωπος του κοσμου και εγω εχω πεσμενη διαθεση επειδη σήμερα δεν με ειπε κανεις ομορφοεξυπνη ! ..ευχαριστημενος τωρα?
ξερεισ τι ζωη ζουν τα πρεζακια κατσε να σου πω πρωτον εχουν απειρα προβληματα υγειασ
περα απο αυτο οι γιατροι τουσ γραφουν στα αρχιδια τουσ περα απο αυτο επειδη ειναι πρεζακια
ολοι νομιζουν οτι θα τουσ πειραξουν περα απο αυτο πεταγεται ο καθε μαλακασ οταν του τι δωσει και τουσ λεει μαλακιεσ
περα απο αυτο μετα απο ενα σημειο δεν τουσ πιανει καμια ουσια περα απο αυτο αμα νευριασει κανενασ μαζι μου
παει να με σκοτωσει κατα τα αλλα ομωσ ζω μια ηρεμη και φυσιολογικη ζωη
Δεν ισχύει όμως για όλες αυτό. Σίγουρα πάντως εδώ μέσα δεν υπάρχουν πολλές κοπέλες με αυτό το σκεπτικό, έτσι πιστεύω τουλάχιστον αν και είμαι νέο μέλος.
Όλοι έχουμε πληγωθεί από διάφορες καταστάσεις, αυτό πιστεύω ότι εννοεί η rea, καταστάσεις επώδυνες για όλους μας, ασχέτως φύλου και ηλικίας.
Και κάτι άσχετο, δεν είσαι τρελός. Για μένα πάντως δεν υπάρχει αυτός ο χαρακτηρισμός με την κυριολεκτική του σημασία, θέλω να πω ότι αποφεύγω να τον χρησιμοποιώ - για κάποιον άλλον, εσένα πχ, είναι τιμή. Αλλά αφού είναι έτσι, γιατί θέλεις να ξεφύγεις από αυτή την κατάσταση και γιατί σε έχει κουράσει; Οπότε και λογική και αυτοσυνειδησία διαθέτεις. Υπάρχουν πληγωμένοι και κουρασμένοι άνθρωποι, με ψυχολογικές διαταραχές, και εσύ είσαι ένας απ' αυτούς, ένας από εμάς. Και αν πιστεύεις σώνει και ντε ότι είσαι "τρελός", τότε όλοι είμαστε λίγο-πολύ λογικοί τρελοί.
ρεα μου ωραια μου και κοσμογυρισμενη επρεπε να χω πεθανει καμια εκατο φορεσ μεχρι τωρα θα πεθανω ομωσ απο τον καυμο μου να σαι σιγουρη γι αυτο και ουτε φυλακη δε θα προλαβω να παω καληνυχτα απο μενα και φιλια πολλα πρεζακι ειμαι μην περιμενετε και πολλα
ολη μερα ειστε δω μεσα και δε ξεκολατε να χουμε ησυχια
Τρελοί, εδώ μέσα τουλάχιστον δεν έχω εντοπίσει κανέναν. Για μένα τρελοί είναι αυτοί που έχουν χάσει τον ειρμό των σκέψεων, που λένε ασυναρτησίες, που δεν έχουν πραγματικό ή λόγικο ερεισμα στα λόγια τους έστω κι αν λένε τον πόνο τους.
μπορει να τρελαθεισ απο πολλα πραματα φιλε μου δεν ειναι μονο ουσιεσ ειναι κι οι δυσκολιεσ ειναι κι η φτωχεια
ειναι κι οι καταστασεισ ειναι κι εμπειριεσ δεν ειναι μονο ενα που μπορεισ να τρελαθεισ και σε πληροφορω ειναι πανευκολο
αμα εσυ τωρα ζεισ μια νορμαλ ζωη η δεν εχεισ ακομα τρελαθει σημαινει οτι δεν καταλαβαινεισ οποιοσ καταλαβε τι ζει τρελαθηκε
οσο πιο γρηγορα το καταλαβαινεισ τοσο πιο πολυ τρελενεσαι
μωρε και εδω μεσα και εκει εξω ολοι σαλταρισμενοι ειμαστε!!!
οχι να καταλαβαινει ο καθενασ τι ζει ειναι καλο εγω στη γειτονια μου εχω αυτα και με βαση αυτα που βλεπω αυτα γραφω
δε μενω στην εκαλη να λεω αλλα μενω σε φτωχογειτονια τησ θεσσαλονικησ και πλεον δεν την πουλαω με τιποτα
κι αμα γουσταρετε κι εχετε περιεργεισ ελατε να μασ δειτε
Καμια βόλτα βγαίνεις; Έστω για λίγο περπάτημα.
φυσικα και βγαινω δυο τρεισ φορεσ τη μερα παω πινω ενα καφεδακι εχουμε τισ καλυτερεσ καφετεριεσ εδω
τωρα εξω ημουνα
Θεσσαλονίκη γεννήθηκα, αλλά Θεσσαλονίκη δεν είδα! :p Πάλι καλά που βγαίνει και κάποιος από εμάς.
εμεισ εδω ολη μερα εξω ειμαστε τα παιδια ειναι στα παρκα κι εμεισ στισ καφετεριεσ
ναι οντωσ ετσι μιλαω
Χρόνια Πολλά Ρέα και elis!! εμείς τώρα είμαστε καλύτερα, ο Γιαννάκης λίγο είχε χάσει την όρεξη του, όχι ότι είναι και ιδιαίτερα φαγανός, τώρα όλα καλά. Εγώ έχω λίγο πεσμένη διάθεση λόγω των όσων τραβήξαμε οικογενειακώς. Περαστικά σου, πάρε καμιά βιταμινούλα C. Έχεις πυρετό?
εδω που μενω το ειπα σε ολα τα μαγαζια που παω και το δεχτηκανε δηλαδη καθομαστε και συζηταμε και δεκα λεπτα
τουσ πρηζω λιγο αλλα το δεχτηκανε ξερεισ τι μαλακιεσ εχω πει ενα καρο ξερεισ ποσο ντρεπομαι που λεω μαλακιεσ ντρεπομαι
εχω αλλαξει ολα τα φαρμακα δε γινεται τιποτα οποτε το δεχτηκανε κι αυτοι το δεχτηκα κι εγω και ησυχασαμε με βλεπουνε χρονια που παιδευομαι κι ετσι το δεχτηκαν πρεπει να ειμαι ο μονοσ στη γειτονια που εχει αυτο το προνομιο
elis εγώ πάντως θα σου μιλήσω ειλικρινά σε έχω ξεχωρίσει όπως τη ρέα και κάποια άλλα παιδιά, πως να στο εκφράσω με λόγια συμφωνώ με τη ρέα είσαι πολύ ωραίος άνθρωπος (στη ψυχή εννοώ)
μη νομιζεισ κανονικα κανω χαβαλε αρκετο αλλα τωρα το μυαλο μου δε δουλευει να βγαλω κανενα αστειακι
και την περναμε μετα σοβαρα οπωσ με παει το μυαλο παω μη νομιζεισ οτι κατι κανω οπωσ με παει το μυαλο
τι θεσ να σου βαλουμε κανε μια παραγγελια
χμμ... δεν ξερω..βαλε την τεχνη σου καπετανιε μου..
πολυ διαφημιση γουιντ εχω εξυπνα βιντεο να βαλω;
....τσου! ...
καλα θα βρω κατι αλλο
....ουτε!!!...
πετυχα αυτην πριν παθει οτι επαθε και μετα θελω αποψη για σασ και γι αυτην
βαλε μου τους ντοθρακι που ειμαι και αρρωστουλα...να τελειωνουμε!!