Γενικα σερνομαι ολη μερα εδω κ χρονια μαλλον αυτο εχω
Printable View
Γενικα σερνομαι ολη μερα εδω κ χρονια μαλλον αυτο εχω
Οπτικα δεν εχω τιποτα αλλα σερνομαι ολη μερα
διαβασε αυτο μπας και καταλάβεις τι λες! http://www.osteocare.gr/index.php/el...eia/inomyalgia
Τα διαβασα ολα κατι τετοια εχω κι εγω απλα οπτικα φαινομαι καλα αλλα το χω απορια γτ με πιανει τοσο καλα το συμπαλτα απο το πρωτο χαπι ρε παιδι μου απορια το χω γτ
Τραβα ρωτα τουσ φιλουσ μου αν εχω η δεν εχω που με βλεπουνε σα παππου ενενηντα χρονων γι αυτο εκοψα απο ολουσ αρχισα να ντρεπομαι ενω στην αρχη ελεγα θα περασει κι αυτο δεν περναει ομωσ
Δεν καταλαβα εσυ τι ακριβως νιωθεις.. Δεν νομιζω πως το δικο μας εχει σχεση με ινομυαλγια. Εξαλλου εγω δεν αισθανομαι κουρασμενος, εκτος απο αυτες τις μερες που ειμαι χαλια ψυχολογικα και δεν σηκωνομαι απο το κρεβατι, τις υπολοιπες παω και τρεχω πεντε χιλιομετρα. Οταν ειμαι καλα ψυχολογικα εννοω δεν αισθανομαι κουρασμενος.
Παλι καλα που πηρα το συμπαλτα κ μπορω κ κυκλοφορω καπωσ μαζι με τα αλλα βεβαια ασε μασ κουκλιτσα μου θα με πεισ οτι ειμαι καλα παιρνω ενα καρο ουσιεσ ολη μερα απο το πρωι απο χαμομηλια μεχρι κρασακι να δω τι βοηθαει κ μου λεσ εσυ ειμαι καλα
Εγω σηκωνομαι κουρασμενοσ κατ ελαχιστο
Ούτε καταλαβαίνω τι εννοεί ο ποιητής....είδε φως και μπήκε που λέμε......μάλλον θα ακυρωθεί η μαγνητική αύριο γιατί πρέπει να κάνω κάτι αλλο επείγον το πρωί.....NikosK θα σε ενημερώσω μόλις εχω νεότερα που μάλλον δε θα είναι αυριο
NikosK έκανα την μαγνητική σε 1.5Τ (το πρόσεξα που το έγραφε έξω η πόρτα, μιας και το ανέφερες) αλλα δεν το ξανακάνω....πολύ άσχημη εξέταση...πωπωπωπωπω....τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι αλλά θα πρέπει να τα δει και ο νευρολόγος οπως μου είχε πει. Γράφει μέσα φυσιολογικό το ένα φυσιολογικό το άλλο....αλλά δε μου λέει κάτι αυτο αν δεν το δει γιατρός....η γλώσσα μου χειροτέρεψε....απόψε έχω και ημικρανίες.
glamshire4ever μπραβο! πολυ χαιρομαι για εσενα. Αυτη ηταν αυχενα ετσι? Την πηγες στο γιατρο?? Πως εισαι σημερα??
Εχω και νεα (μαλλον καλα αλλα οχι και 100%) θα στα γραψω απο τον υπολογιστη γιατι απο το κινητο με δυσκολευει.
Λοιπον ολες αυτες οι μερες ηταν τρομαχτικες glamshire4ever, βρηκα γιατρο μου εγραψε και εκανα μαγνητικη και mra με σκιαγραφικο και τις δυο, αφου ειχα φτασει να πιστευω οτι αν δεν εχω σκληρυνση, εχω αλλες ασθενειες (τις οποιες τις εγραψα και τις εσβησα γιατι πιστευω οτι αν αρχισω να σου λεω οτι σκεφτομουν τις τελευταιες μερες θα σε αγχωσω χωρις λογο).
Δεν μπορεις να καταλαβεις για τι αγχος μιλαμε, εφτασα να ψαχνω μεχρι τα ποσοστα επιβιωσης και τις ποσοτητες ακτινοβολιας για τις εγχειρησεις που γινονται και συνεχεια αυτα, δεν την παλευα μια, μεχρι που ξυπνησα ενα πρωι και ειπα τωρα πρεπει να βρω τροπο να κανω τις μαγνητικες.
Χθες πηρα τα αποτελεσματα, στον 1,5 tesla τομογραφο, μου βρηκαν παρα πολυ μικρη εστια μη παθολογικης σημασιας. Οταν ρωτησα για σκπ ο γιατρος εκει και ο νευρολογος που την εδειξα μου ειπε οτι δεν ειναι.
Οταν ρωτησα απο τι μπορει να ειναι γιατι γραφανε πανω στο χαρτι της απαντησης, μικρο εμφρακτο που σημαινει μικρο εγκεφαλικο με ερωτηματικο οτι μπορει να εχει προερθει απο κατι τετοιο δηλαδη, μου ειπαν ειναι τοσο μικρη που δεν αξιολογειται ως εγκεφαλικο. Γιατι εγω φοβομουν απο αυτα που διαβαζα οτι ακολουθει το μεγαλο εγκεφαλικο στις περισσοτερες περιπτωσεις.
Οταν ρωτησα απο μπορει να εγινε αυτο, μου ειπαν οτι μπορει να το εχω χρονια και οτι παρατηρειται σε πολλους ανθρωπους, ιδιως οταν περνανε τα χρονια εχουν πολλοι ανθρωποι. Η γιατρος στο ακτινολογικο μου ειπε οτι αν κανει αυτη θα βρει πολλες παραπανω.
Ο νευρολογος που την εδειξα μου ειπε να ξανακανω μαγνητικη σε κανα χρονο για να δω αν διατηρειται στα ιδια επιπεδα και αν διατηρειται να το ξεχασω και να κανω παλι μετα απο πεντε χρονια.
Σιγουρα εχω αποκλεισει τα χειροτερα με την mra.
Τωρα απο την εικονα που πηρα ειναι πως πολλοι ανθρωποι εχουν τετοιες αλλοιωσεις, σιγουρα θα ημουν καλυτερα αν δεν εβρισκαν τιποτα ομως.
Ολα τα συμπτωματα εχουν υποχωρησει, εκτος του ματιου που με βασανιζει λιγο και λεω να κανω μια προσπαθεια με χαμομηλι και να αφησω και φαρμακα κτλ.
Αν ειμαι πιο ηρεμος? Ναι ειμαι πιο ηρεμος, σταματησα και αντικαταθλιπτικα και φαρμακα και οτι θελει ας κατεβασει.
Κουραστικα πολυ μ αυτο το θεμα. Παρα πολυ. Ισως να ξαναδειξω και την μαγνητικη σε καναν αλλο νερυρολογο μια φορα ακομα και τελος.
ξαπλώνεις σε ενα κρεββάτι και μπαίνεις μέσα σε ένα τουνελ, και μένεις εκεί 20+ λεπτά. Το τουνελ ειναι στενό δεν ειναι άνετο σε σημείο να μην μπορείς να κουνηθείς...ακους σαν χτυπους σφυριών στα αυτια σου και το γιατρό να σου μιλάει...ειναι πολυ βασανιστική και θα την έκανα μόνο αν ειχα πολυ σοβαρό θέμα όχι απο φοβίες....
NikosK καλά έκανες και πήρες την αποφαση να προχωρήσεις, σε αυτο συμβαδίζουμε. Εμένα επιμένουν τα μουδιάσματα κτλ αλλά χτες που πήγα στο νευρολόγο να του δείξω τις εξετάσεις μου ειπε δεν ειναι οργανικό αλλά ψυχολογικής φύσης και να παιρνω ενα neyrodin αν πονάω και δεν έχω ποιότητα ζωής. Δε θέλει να μου γράψει αγχωλυτικά με τιποτα γιατι οπως μου ειπε ειμαι δυναμική και θα το ξεπεράσω (μαλλον θα φαινομαι δυναμική). Χτες το βράδυ ήμουν τέλεια σήμερα πάλι που έπιασα δουλεια και έχω κατι θεματάκια απο δω και απο εκει κόλλησα πάλι με το μουδιασμα.....
τον ρωτησα αν χρειάζεται να κάνω κάτι στον εγκέφαλο και μου ειπε οχι σε καμια περιπτωση....μου ειπε εισαι καλά! οποτε μενω εδω, ανοιγω το σπιτι μου να μπει φως, την καρδια μου να μπει αγαπη και το μυαλο μου να μπει ηρεμία. Θα ασχοληθώ με το παιδάκι μου, τη διατροφή μου να τη κάνω πιο φυσική και θα προσευχηθώ να με βοηθήσει ο Θεός να ξεπεράσω τον κακό εαυτό μου που μου τα δημιουργεί όλα αυτά. Τον σαμποτέρ, που πάντα μου σαμποτάριζε τη χαρά μου.
Δεν ξερω glamshine4ever, αυτα τα εισαι καλα και ειναι ψυχολογικης φυσης εχω αρχισει και δεν τα πολυπιστευω. Εισαι καλα ψυχολογικα προφανως οταν εισαι καλα και σωματικα. Και το αντιθετο.
Το μουδιασμα που το νιωθεις? Στη γλωσσα ακομα?
Δεν τα δημιουργει ολα ο εαυτος σου, μη ριχνεις ευθυνες πανω του, αλλοι παραπονιουνται για πολυ πιο ασημαντα προβληματα. Σιγουρα το να ανοιξεις το σπιτι να μπει φως και την καρδια σου να μπει αγαπη ειναι πολυ καλο και πρεπει την καθε μερα μας να αξιοποιουμε.
Τις εμβοες τις ακους ακομα? Τις ειχες και απο παλαιοτερα ομως ετσι???
τις εμβοές της έχω ακόμα...και να τώρα που γράφω πάλι τις έχω σαν να ακουω παλιά τηλεόραση χωρίς σήμα. Στη γλώσσα εχω το μουδιασμα και στο στόμα γενικότερα. Λες να πάω και σε έναν ΩΡΛ?
Να πας ναι, να δουμε τι θα πει και αυτος. Και εγω συνεχεια τις εχω, τις εχω ομως χρονια, απλα τωρα ειναι σε εξαρση.
Εγω πηγα και σ αλλον νευρολογο σημερα, μου ειπε δεν εχει σχεση με σκληρυνση, δεν ειναι ετσι οι τυπικες εστιες της σκληρυνσης, ουτε τοσο μικρες.
Λες μ αυτα και μ αυτα να περασα κανα μικρο εγκεφαλικο; Γιατι αυτα αφηνουν τετοιες εστιες.
Ο νευρολογος ειπε μπορει να την ειχα κ απο οταν γεννηθηκα, να βαλω ειπε ολες τις πλακες σε ενα κουτι και να το βαλω βαθια καπου και να μην το ξανανοιξω. Και οτι εχω μπει σε λουμπα με αυτα που σκεφτομαι.
Λοιπον να πας σε ωρλ να μας πει και αυτος τη γνωμη του.
Πρεπει να ζησουμε γαμωτο, πρεπει να ζησουμε.
Το μουδιασμα στο προσωπο περασε; Και εμενα ειναι σε υφεση.
NikosK σταμάτα να ψάχνεσαι εσύ έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις και μάλιστα διπλές...το επόμενο βήμα είναι να πάς να κατασκηνώσεις μέσα σε ένα ιατρικό κέντρο, ώσυε κάθε πρω'ι να κάνεις έναν πλήρη έλεγχο πριν ξεκινήσεις :) και σκέφτομαι οτι ψάξε ψάξε κάτι θα βρεθεί στο τέλος....κανενας δεν ειναι τέλειος.πχ εγω ψάξε ψαξε βρήκα όζους στο θυροειδή....
Το μουδιασμα στο πρόσωπο έχει φύγει αλλά επιμένει στη γλώσσα αλλά όχι όλες τις ώρες. Θα πάω και σε έναν ΩΡΛ μήπως έχω κάποια μόλυνση και μετά θα χαλαρώσω όσο μπορώ, γιατι βαρέθηκα δεν ειναι δυνατόν κάθε μέρα να υποφέρω κυρίως στις σκέψεις. Προσωπικά δε φοβάμαι για ΣΚΠ γιατί ξέρω πολλά άτομα που πάσχουν και μέχρι παιδιά κάνουν και ζουν μια χαρα. Εμένα με τρομάζει ο καρκίνος γιατί δε ξέρω κανέναν στο φιλικό περιβάλλον μου που να τη γλύτωσε, και δε με απασχολει ο θάνατος όσο το να υποφέρεις μέχρι να πεθάνεις. Εκεί πάει αμέσως το μυαλό μου μόλις πονέσω κάπου...είναι τρελλό. Βέβαια είμαι και αρκετά λογική για να καταλάβω πως είναι φυσιολογικό να νοσήσει κάποιος στους καιρους που ζούμε αλλά και πάλι δε μπορώ να το καταπιώ...δε ξέρω πότε ξεκίνησε αυτη η φοβία. Αλλά είναι πολύ δυνατή.
Αυτο που λες το ψαξε ψαξε κατι θα βρεθει στο τελος, το σκεφτηκα και εγω να ξερεις σημερα. Ουτε εγω μπορω αλλο glamshine4ever, ειλικρινα.
Τωρα πανω σ αυτο που λες, ναι προφανως απο το να εχεις ογκο η ανευρυσμα, καλυτερα η σκληρυνση. Μαλλον βεβαια, ολα αυτα ειναι σχετικα, γιατι σ αυτο που λες οτι δεν τη γλιτωσε κανεις, ενταξει καποιοι λιγοι την γλιτωσαν.
Ογκο γιατι φοβασαι ρε παιδι μου, εχουν διαφορετικη συμπτωματολογια, εχεις καθε μερα τρομακτικους πονοκεφαλους ή κανεις εμετους;
Αν και σε καταλαβαινω, τι να πω οτι δεν σε καταλαβαινω, γιατι εμενα δεν πηγαινε και εκει το μυαλο μου;
glamshine4ever, σημερα εκανα και οπτικα πεδια που εχουν να κανουν με το οπτικο νευρο και ηταν ενταξει. Επισης ο γιατρος μου εκανε μια εξεταση που λεγεται oct που ειναι ουσιαστικα ενας τυπος μαγνητικης για τα ματια, αλλα με laser τα οποια εδειξαν οτι οι γραμμουλες που βλεπω, τα floaters και ελληνιστι μυιοψιες, ειναι απο αποκολληση του υαλοειδους και μπορει να προερχεται ειτε απο βαρη (παω και γυμναστηριο μ αυτα και μ αυτα) ή απο διαφορες αλλες αιτιες, ηλικια κτλ και μου εδωσε ενα κολλυριο και μου ειπε να προσεχω, οχι βαρη για ενα μηνα και τροφες με ω3. Βεβαια αυτο μπορει να μη φτιαξει, κανεις δεν ξερει.
Το θεμα ειναι πως πρεπει να το ψαχνεις, εγω αυτο καταλαβα, ο προηγουμενος που πηγα την πρωτη μερα που τα παρουσιασα μου εκανε μια βυθοσκοπηση και αφου ειδε πως δεν ηταν αποκολληση του αμφιβληστροειδους (πολυ πιο σοβαρο, ειναι το επομενο σταδιο), μου ειπε δεν εχεις τιποτα φυγε. Ουτε μην σηκωνεις βαρη, ουτε τιποτα.
Γι αυτο σου λεω, να πας και στον ωρλ και να δεις τι θα σου πει και αν κατι στην πορεια συνεχιζεται και σε δευτερο ωρλ. Και οταν σου λενε αγχος, να το ψαχνεις κι αλλη μια φορα πριν το αποδεχτεις.
Να το ψάχνεις δε λέω αλλά μέχρι ένα βαθμό εκεί είναι που βάζω ένα στοπ στον εαυτό μου, γιατί το ένα φέρνει το άλλο....και το ταξίδι αυτο του να βρω τι έχω και κάθε μέρα να υποφέρω δε σταματάει και κάνει τη ζωή αφόρητη. Να πχ ολο το ΣΚ ήμουν με άριστα το 10 στο 8, και σήμερα που ξημέρωσε Δευτέρα είμαι στο 4....τι να πω, τυχαίο? Θα πάω και σε ΩΡΛ δεν θα το αφήσω.
Όσο για το μάτι σου, εντάξει εννοείται δεν πρέπει να σηκώνεις βάρη ή να σκύβεις κτλ όταν βλέπεις σκιές ή τριχίτσες κτλ....εννοώ ο πρώτος γιατρός δεν έκανε τόσο λάθος απλά ο δεύτερος στο έθεσε στη λεπτομέρεια. Αν σηκώνεις βάρη υπάρχει πάντα ο κίνδυνος αποκόλησης όπως και κήλης αυτό είναι δεδομένο.
Εχω κουραστει πραγματικα. Αυτο που με απασχολει σημερα ειναι οι εμβοες, καλα και το ματι αλλα και αυτες οι εμβοες.. Τις εχω συνεχεια 24/7. Τις ειχα βεβαια απο παλια αλλα δεν ξερω τι να πω...
Ποτε θα πας στον ωρλ??
Περιμένω να μου δωσει στοιχεία μια φίλη μου γιατι ο δικός μου ΩΡΛ δεν ειναι καλός...και ειχα πάει και σε έναν άλλο τυχαία και ήταν ακομα χειρότερος...τις εμβοές τις έχω και τώρα που μιλάμε...και μάλιστα επειδή είχα μια πολύ καλή μέρα από πλευράς δουλειας ήπια ένα ποτήρι κρασί με τους συνεργάτες με το φαι μας και είμαι κουδουνι στις εμβοές...αλλά οπως βλέπεις πιω δεν πιω πιστή εδώ στο forum ...ψυχοσωματικά και αγιος ο Θεός που λέμε.
Και εγω μαλλον το ιδιο σκεφτομαι να κανω, να πιω ενα ποτηρακι κρασι μπας και χαλαρωσω. Αυριο λεω να παω να τις κοιταξω τις εμβοες γιατι εκανα ενα ακουογραμμα και εδειξε χαλια η ακοη μου και στα δυο αυτια. Μαλλον απο παλια θα ειχε αρχισει αυτο γιατι τις ακουω χρονια. Αλλα θελω να παω και εγω σε καλο ωρλ.
Δεν ειμαστε καλα και εγω φουλ στα ψυχοσωματικα. Που μεταξυ μας μακαρι να ειναι ψυχοσωματικα!! Τουλαχιστον μας περασε το μουδιασμα. Κατι ειναι και αυτο. Με τι γλωσσα πως τα πας? Ειναι καθολου καλυτερα?
NikosK πως πας?
Οχι και τοσο καλα glamshine4ever. Εσυ?
Ούτε και εγώ....τώρα όλα τα άλλα που είχα τα έχω συν πονοκεφάλους...εντάξει δεν παλεύεται πια το πράγμα
Ναι πολλες φορές
Ειχες ποτε σου κανα περιεργο τσιμπημα? Για googlare λιγο lyme rash και κοιτα εικονες. Εγω τωρα αυτο θελω να αποκλεισω γιατι ειχα ενα περιεργο τσιμπημα πριν κατι μηνες. Αν και ημουν Ελλαδα εκεινη τη περιοδο, θελω ομως να το κοιταξω γιατι εχει τα ιδια συμπτωματα.
BTW δεν νομιζω οτι αυτο ειναι το forum μας πια.. Δυστυχως αυτο αρχιζω και πιστευω.
Είμαστε οι μόνοι στην ελλάδα με αυτα τα συπτώματα...στο ξαναειπα μας βλέπω σπιναλογκα χαχαχα........ελα μωρε lime rush....παραλογίζεσαι, εγω δεν ειχα κάποιο τσίμπημα αλλά την περίοδο των τρελλών αγελάδων 1995-2000 έμενα αγγλία...και έτρωγα μοσχάρι αυτο φοβάμαι από τα παλιά
Δεν παραλογιζομαι καθολου, και ευτυχως που το ιδιο πιστευει και ενας πανεπιστημιακος λοιμωξιολογος που ετυχε να ειναι συγγενης και να κατσει να το ψαξει παραπανω, γιατι οι αλλοι θα μου λεγανε ακομα πιες zanax να γινεις καλα. BTW το lyme δεν ειναι αναγκη οτι θα σου κανει καν εξανθημα, εννοω το εντομο που θα σε τσιμπησει. To μουδιασμα στη γλωσσα, οι πονοκεφαλοι, οι εμβοες στα αυτια (εχεις κανει ακοογραμμα να δεις μην εχεις καμια εφνιδια πτωση?, γιατι αυτο γινεται με τις εμβοες, μηπως το νοιωθεις και βουλωμενο/μπουκωμενο το αυτι που και που), το οτι κολλαει το μυαλο, ισως να ειναι σημαδια λοιμωξης, οπως και να εχει ειναι παθολογικο το αιτιο, το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να βρεις τι ειναι και να μην το αφησεις ετσι. Και το πιο σημαντικο να μην νομιζεις οτι παραλογιζεσαι ουτε οτι ειναι τους αγχους σου. Ειναι κατι και πρεπει να βρεις τι. Για να το βρεις αυτο πρεπει οι γιατροι που θα πας α) να το γνωριζουν και β) να θελουν να ασχοληθουν μαζι σου. Προφανως γιατι δεν ειναι μια απλη περιπτωση η δικη μας. Και φυσικα θελει να το ψαξεις και μονη σου με την ελπιδα οτι οσο πιο γρηγορα το βρεις ισως να μπορεσεις να το αντιμετωπισεις με καλυτερους ορους.
Πρεπει να αρχισεις απο μια καλη αρχη και να συνεχισεις αποκλειοντας πραγματα, παντα με εξετασεις, απο τα πιο βαρια και να συνεχιζεις, μεχρι να βρεις τι εχεις καλη μου και να το αντιμετωπισεις. Δεν υπαρχει αλλη λυση. Το αγχος παντα μεγαλωνει τα συμπτωματα αλλα σιγουρα δεν ειναι αυτο που τα γεννα σε τετοια βαθμο και τοσα μαζι. Οταν ακους γιατρο να σου λεει ε παρε και κανα ηρεμιστικο να γινεις καλα, ειτε ειναι ειτε δεν ειναι της ειδικοτητας του αυτα τα φαρμακα, να ξερεις οτι καπου εκει τελειωνει μαζι του η συζητηση και οτι ηταν να παρεις απο αυτον το πηρες.
Οποτε το εξετάσεις προτείνει ο γιατρός να γίνουν?
glamshine4ever,kai nikosk διαβασα χθες τις συζητησεις σας ,ψαχνοντας απαντησεις για το προβλημα μου.Εχω κι εγω κατα καιρους πονο,βαρος,μυρμηγκιασμα,στ� �ν αριστερη πλευρα του κεφαλιου μου,και ταυτοχρονα,εχω παρομοιες ενοχλησεις και στο αριστερο χερι και αριστερο ποδι.ενα πραγμα σαν κουραση,σαν βαρος.το καλοκαιρι που με ειχε πιασει,και πηγα σε νευρολογο,μ'εξετασε και μου ειπε πως δεν ειναι νευρολογικο και πως το καλοκαιρι δεν αξιολογουνται αυτες οι ενοχλησεις.Εγω συνεχισα με ορθοπαιδικο,εκανα μαγνητικη αυχενα που μου ζητησε,και μου βρηκε μια κοιλη σ'ενα σπονδυλο του αυχενα.και με μια ακτινογραφια στη μεση, μου βρηκε ολισθηση του τελευταιου σπονδυλου.Εκανα φυσιοθεραπιες για τον αυχενα και βελτιωθηκε το βαρος και το μουδιασμα που ειχα στο χερι πολυ εντονα κατα την διαρκεια του υπνου.Κατα τ'αλλλα τιποτα.Εχω και συνδρομο καρπιαιου σωληνα,στο αριστερο χερι οπως εδειξε το ηλεκτρομυογραφημα.Τις ενοχλησεις, εγω τις εχω πολλα χρονια απο το σχολειο ακομα.Σε ηλικια 17 χρονων,ενω περπατουσα καποια μερα αρχισα να ποναω στο δεξι μου ποδι και σε μερικα λεπτα ο πονοσ χειροτερεψε και με τΟ ζορι πηγα σπιτι.Φεραμε τον αγροτικο γιατρο(ζω σε επαρχειακη πολη) και μου ειπε πως ηταν καποια θλαση...για μια εβδομαδα ημουν στο κρεβατι με πονο απο την κλειδωση ξηλα μεχρι το μεγαλο δαχτυλο του ποδιου.Δεν μπορουσα ουτε να κοιμηθω απο τους πονους.Απο τοτε ειχα ενοχλησεις στη δεξια πλευρα του σωματος μου, χερι ποδι,κεφαλι.κατα καιρους ειμαι πολυ καλα.εχω καταλαβει πλεον οτι η ζεστη μενοχλει πολυ και χειροτερευουν τα συμπτωματα.τα τελευταια χρονια οι ενοχλησεις ειναι πια στην αριστερη πλευρα...οπως βλεπετε παιδια,δεν ειστε οι μονοι...συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα μου !!!