Originally Posted by
giorgos panou
Ποσο λυπάμαι για το φυλο σου, ειναι κριμας να ακους ατομα να θελουν να βαλουν τελος στη ζωη τους, αλλα μετα το σοκ της λυπης επανέρχομαι κι θα φτασω στο σημειο να αγωνιστω για το δικαιωμα του στην αυτοδυαθεση του σωμα τος του.
Καταλαβα από τα λογια σου ότι το μαυρο σε παιρνει από κατω, κοιτα, μη νιώθεις ασχημα, η τετροενδοκαναβιολη της ποικιλίας σατιβα φερνει στο ψυχισμο - ολοι επιρεαζομαστε στο ψυχισμο μας από το χασις ,απλα αν καποιος εχει τη προδιαθεση ,εχει δλδη καποια γεννετικη ανωμαλια τωτες μπορει να του απελευθερωσει αυτό που χρονια "κοιμοταν" , να υπαρξη δλδη "ξυπνιμα" της ψυχωσης του - σε ολους τους υπολοιπους το χασις φερνει γρηγορες σκεψεις, απανοτες εναλαγες δυαθεσης, να φερνει αναμνήσεις κι γενικα μας κανει τη σκεψη μας να ταξιδευει χωρις κοντρολ κατά καποιο τροπο, ετσι λοιπον αν παει ο νους μας σε κακα πραματα, σε πολύ ασχημες σκεψεις τωτες είναι επικυνδυνο να "πεσουμε" κατω, να μας παρει πολύ κατω δλδη, αυτό το πραμα πρεπει να το ελεγχουμε, να αποφευγουμε οσο μπορούμε κακες σκεψεις! προσωπικα αυτό κανω, φερνω στο μυαλο μου μονο χαζα κι ευχαρηστα-αστεια - θεματα , ευτηχως πιανει με αποτελλεσμα πολλες φορες να περνω πολύ ομορφα, όμως όχι παντα, ετσι λοιπον αποφευγω να πινω όταν βλεπω ότι θα με φρικαρει.
Το ότι εκανες κακες σκεψεις καπωτες, δλδη αυτοκτονικες πρεπει να σου γινει μαθημα !και τωρα που εισαι υγειες να "χτιζεις"πανω σε αυτό,να φτιαξεις ένα τυχος ασφαλειας συναισθηματων!
από τονν δυναμισμο σου, από το χαροπο σου λογο δειχνεις ότι τα πας μια χαρα! πιστευω ότι βρησκεσαι σε μια δημιουργικη φαση της ζωης σου! το χιουμορ βοηθα σε αυτό!! ξεχιλιζεις από συναισθηματα! κι από ορεξη για δημιουργεια, κι γενικα εχεις ορεξη! για δυαφορα!¨), μπραβω σου !! ευχομαι παντα να 'σαι ετσι!! γειτονακιμου! από πειραια είμαι κι εγω αν κι τελευταια εχω αναγκαστεί να φυγω μακρια,να μετακομισω,να ξανα γυρισω ,κι τελευταια να είμαι παλυ εδω