Οχι , μια χαρα διαφορα ειναι , εχω κανει σχεση με μεγαλυτερη διαφορα , νο προμπλεμ ...........
Printable View
Ωραίος ρε Μαγκάιβερ, μου δίνεις κουράγιο..
Εγω παλι ρωταω , και απαντω , δεν τρεχει τιποτα , τι ναρχισω ζηλειες ? οοοοχι , οχι εγω , τα παντα ειναι συζητισημα για μενα , κουλ .............γι αυτο εχω μακροχρονους δεσμους μονο , ξερω πως να φερθω , για να αισθανεται ανετη η αλλη , να μου δινει και τον χωρο μου , οχι για τιποταλλο , για τα χομπυ μου , δεν εχω κερατωσει γυναικα ποτε , ειμαι πρωτα φιλος , και μετα οτιδηποτε αλλο ..........
Ρέα, πού το ήξερες ότι έχω μουστάκι; Χαχα!
Μαγκάιβερ, εντάξει, κρατιέμαι..
Ενα μπραβο στον τακ , που το παραδεχεται.................
Ήμουν σε φάση που ήθελα να βρω μια κοπέλα με προοπτικές να μείνουμε μαζί, ίσως να κάναμε και κάνα παιδάκι.. Προέκυψε όμως η κοπέλα που είμαστε μαζί και, πλέον, δεν τα βλέπω έτσι τα πράγματα λόγω της διαφοράς ηλικίας μας.. Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια, αλλά είναι λίγο θεματάκι.. Αν ήταν 35 και εγώ 55 ίσως να ήταν λίγο διαφορετικά, γιατί θα είχε ζήσει πράγματα.. Τώρα θέλω να ζω το σήμερα, από την άλλη ουδέν μονιμότερο του προσωρινού και βλέπουμε.. Το γεγονός, πάντως, ότι στα 44 ζω κάτι που με περιορίζει (ίσως από δικό μου λάθος, δεν ξέρω τελικά) να βλέπω τα πράγματα λίγο πιο μακροπρόθεσμα είναι λίγο δύσκολο..
.. κακα τα ψεμματα , ετσι ειναι ο ερωτας....θελει ονειρακια για το αυριο στο φουλ για να απογειωθει...μακαρι να τα καταφερεις να ξεπερασεις τους περιορισμους και να το ζησεις απολυτα! ... εχω ξεχασει πλεον πως ειναι οταν ερωτευεσαι και φοβαμαι μηπως φταιει το οτι μεγαλωσα... μου λειπει πολυ αυτο ..εχω βαρεθει τις προσγειωμενες λογικες ...δεν ξερω... νομιζω στην θεση σου θα το απογειωνα και οπου με βγαλει..και ας μου βγει και σε κακο, οπως έλεγε και ο σχωρεμενος
Μεγάλωσες; Πόσο είσαι δηλαδή;
κ τωρα νομιζεις οτι μπορεις να χειριστεις το ολο θεμα?
η απαντηση ειναι οχι αφου οσο την πιεζεις μπορει να φορεσει μεχρι κ ρασο κ καπια αλλη στιγμη που δε βλεπεις να τα διχνει ολα σε καμια καμερα.
αρα αφου σου αρεσαν τα στηθη οταν τη διαλεξεις τωρα οπιος εχει τα γενια εχει κ τα χτενια :rolleyes: ας διαλεγες καμια που δεν ειχε καθολου για να μην ηταν καθολου σπαστικο οσες εχουν σωμα συνηθως το διχνουν. υπαρχει κ τραγουδι κ ολας σχετικο...
Καταλαβαίνω μέλος τι θέλεις να πεις όμως πιστεύω θα δημιουργηθεί σκηνή εάν την πιεζεις σε μια σχέση πρέπει να αποδεχόμαστε τον άλλον όπως είναι εαν μας καλύπτει κ μας ενδιαφέρει μην την πιέσεις την κοπέλα απλά ανέφερε το κ μην της επιβαλλεις κάτι
Θα συμφωνήσω ότι είναι πιο δύσκολο το να ερωτευτείς όσο περνάνε τα χρόνια, όχι όμως ότι δε συμβαίνει.. Το θέμα νομίζω είναι να είσαι ανοιχτός και γενναιόδωρος, τόσο στον εαυτό σου όσο και στους άλλους.. Να μην τσιγκουνεύεσαι να δώσεις και να πάρεις για κάποιες φοβίες που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από παλιότερες σχέσεις ή από το πέρασμα αρκετού καιρού χωρίς σχέση..
Απλώς, φανταστείτε κάποιον που είναι έτσι κι αλλιώς ζηλιάρης,να ντύνεται και η δικιά του προκλητικά.. χεχεχε.. είναι λίγο βάσανο..
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Mη λες μεγαλες κουβεντες , ρεα , εχουν δει τα ματακια μου , εχουν δει , και τι δεν εχουν δει , χειροτερος ο ερωτας στα 60 , εχω 3 περιπτωσεις κατα νου , ανω των 60 , παρολιγον να διαλυθουν σπιτια .............καπου στα 75 καταλαγιαζει το πραμα ...........ισως καιλιγο πραπανω , για αντρα μιλαω ....
Αν ησασταν σε κοντινες ηλικιες θα σου ελεγα να της πεις να ντυνεται λιγοτερο προκλητικα και οχι τοσο, αλλα αφου ετσι την γνωρησες και εχετε και τετοια διαφορα ηλικιας απλα ηρεμησε, ποσο μαλον οτι την γνωρησες και ετσι.
Μακαρι να ημουν ( ερωτευμενος , οχι πανω απο 60 ... ) ..