Αμα ειναι να σε κανουν αναισθησια να πεισ την αληθεια στον αναισθισιολογο αμα δε θεσ να σε κουβαλανε δηλαδη καπνιζεισ τι καπνιζεισ κλπ ολη την αληθεια πρεπει να ξερει σε τι κατασταση εισαι
Printable View
Αμα ειναι να σε κανουν αναισθησια να πεισ την αληθεια στον αναισθισιολογο αμα δε θεσ να σε κουβαλανε δηλαδη καπνιζεισ τι καπνιζεισ κλπ ολη την αληθεια πρεπει να ξερει σε τι κατασταση εισαι
α καταλαβα...μιλαμε για αιμοραγεία ή σταγονες?
Σημερα ρεα μου θα με πατουσε λεοφωρειο η εμενα η αναν αλλο συγχαρητηρια στο μαλακα οδηγω που περναει ξυστα απο τα πεζοδρομια ντεμεκ γτ βιαζεται στο τσακ τη γλυτωσα κ να τ πειτε οτι αμα ημουνα υγιησ θα τον κατεβαζα κατω κ θα τον αλλαζα χρωμα ελα που ειμαι αναπηροσ ομωσ κ δεν μπορω να δειρω ξυστα περασε το λεοφωρειο κι αυτοσ ειναι επαγγελματιασ οδηγοσ
Ειμαι σοκαρισμενοσ τετοια μαλακια μπραβο στουσ οδηγουσ
να προσεχεις φιλαρακι, η βλακεια πάει συννεφο!! ξεχασε το τωρα μην ταραζεσαι
Μου εδωσαν προθεσμια 2 μηνες και μετα ξανα κολπικο υπερηχο για να δουμε αν μεγαλωσε , μικρυνε η εμεινε στασιμο το ινομυωμα.Μου ειπαν αν μεγαλωσει κι'αλλο θα πας χορευοντας για χειρουργειο.Μακαρι να μην μεγαλωσει Θεε μου...
ελπιζω αυτους τους 2 μηνες να μην μου τρελαθεις!...βγαλτο απο το μυαλο σου τωρα ..ναι?
Μαναράκι μου, δεν ξέρω. Εάν η μαμά σου έχει θετικές εντυπώσεις και έχετε και γνωστούς που θα σας προσέχουν τότε όλα καλά. Καλά, εγώ είμαι γενικότερα δύσπιστη με τα νοσοκομεία, αν και έχω περάσει από αρκετά, δημόσια και ιδιωτικά, όχι για σοβαρό λόγο ευτυχώς. Χειρουργείο έχω κάνει όταν μπήκα στο Παίδων Αγίας Σοφίας για βιοψία μυός, όχι σοβαρή επέμβαση, αλλά μια φορά νάρκωση μου έκαναν. Φαντάζομαι, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, ότι πριν κάνεις το χειρουργείο θα σου κάνουν όλες τις εξετάσεις, από καρδιάς κλπ, έως γυναικολογικές. Και έτσι πρέπει.
Αυριο το πρωι θα παω στο Αττικο νοσοκομειο.Εχω ραντεβου με τον γυναικολογο Ιωαννη Σαλλουμ.Μου ειπε να του φερω της εξετασεις μου και θα τα πουμε ολα εκει.Εχω περιοδο δεν νομιζω να με εξεταση αλλα ενα μπανιο θα το κανω.
Αντε Μπουλετ , να σου φυγει η αγωνια , να ηρεμησεις βρε κοριτσι μου , πολυ ανησυχεις , εισαι συμπαθες παιδι , πολυ , καλοπροαιρετο , δεν εχεις κακια μεσα σου ......................
Ευχαριστω πολυ Μακ και εσυ εισαι καλος και μου εισαι συμπαθης.Ειμαι ομως τοσο φοβιτσιαρα που δεν μπορω να σου περιγραψω τι σκεψεις μπαινουν στο μυαλο μου.Δεν με νοιαζει αυριο ουτε ο δρομος, ουτε τα λεφτα που θα χαλασω στα εισητηρια.Με νοιαζει τι θα μου πει ο γιατρος.Η μητερα μου ειχε 17-20 ινομυωματα μεσα στην μητρα της και της τα βγαλανε υστεροσκοπικα μακαρι να μπορεσω να κανω και εγω υστεροσκοπηση.
ελα μου..τωρα ειδα εδω το θεμα σου..θα σου πω ποια ειναι η αισθηση...εχω κανει πολλα χειρουργεια..μην ανησυχεις.
εκει που εισαι στο κρεβατακι..ολοι γελανε κ σε ρωτανε πραγματακια για να μην εχεις αγχος..κ κει που σου μιλανε ξαφνικα τιποτα..δεν υπαρχει τιποτα..κοιμασαι χωρις να το καταλαβεις..συνηθως ξυπνας ευδιαθετος κ τρεμεις λιγο απο την αναισθησια..κ γενικα δεν νιωθεις κ πολλα..εισαι σχεοδν ναρκωμενος μετα την ναρκωση..σε πανε κρεβατακι κ ριχνεις κ κει εναν υπνακο..πονο δεν θα εχεις καθολου..ισως ελαφρυ πονο περιοδου..αλλα ελαφρυ σιγουρα.
τις εξετασεις τις κανουν πριν για τον αναισθησιολογο κ δεν συο τις δειχνουν ποτε..* εγω καπνιζω παρα πολυ κ δεν επαιξε κανενα ρολο..εκανα λαπαροσκοπηση τωρα πριν 2 μηνες κ πριν παω εκανα 500 τσιγαρα..χοχχχοχχοοχ! ειναι φανταστικη εμπειρια βρε!!! μη φοβασαι καθολου!
για να πεθαινει καποιος απο αναισθησια πρεπει να ειμαστε σοτ 1800!! μη φοβασαι τιποτα..η αναισθησια που ριχνουν παει αναλογως με τα κιλα που εισαι..οποτε αυτοι ξερουν!
α! ξεχασα κ κατι αλλο..επειδη ειμαι αγχωδης..κ δνε ηθελα να υποφερω..ρωτησα τον γιατρο μου αν μπορω να παρω λεξοτανιλ κ μου ειπε να παρω 1 λεξοτανιλ πριν την επεμβαση οταν ξυπνησω το πρωι σπιτι μου..να πιω 2 γουλιες νερο να κατεβει..κ πηρα 1 λεξοτανιλ κ ηπια οντως 2 γουλιτσες νερο κ εκανα κ 500 τσιγαρα οπως σου ειπα.
Boom ευχαριστω μου δινεις κουραγιο! μανιακη καπνιστρια? τι μαρκα κανεις? το ξερω οτι η αναισθησια παει αναλογα με τα κιλα.Πιο πολυ φοβαμαι μηπως χασω πολυ αιμα και χρειαστω μεταγγιση η λογω του τσιγαρου δεν λειτουργησουν καλα οι πνευμονες μου.
Boom η λαπαροσκοπηση ποση ωρα πηρε ξερεις? και εσυ ινομυωμα?
Αγαπητη καλησπερα! Δεν υπαρχει κανενας λογος αγχους! Δεν εκανα επεμβαση εκανα λειζερ ομως με ολικη ναρκωση και καπνιζω ελεεινα! Μην αγχωνεσαι ουτε που θα καταλαβεις ποτε θα κοιμηθεις και ποτε θα ξυπνησεις!
Γεια σας παιδια! μολις γυρισα απο το Αττικο νοσοκομειο.Εμεινα πολυ ευχαριστημενη απ'τον γιατρο μου ειπε οτι το ινομυωμα μου πρεπει να βγει με ανοιχτη τομη σαν καισαρικη δηλαδη γιατι ειναι μεγαλο και με την λαπαροσκοπηση μπορει να κανουμε ζημια στο ενδωμητριο και αργοτερα να μην μπορω να κανω παιδι.Του ειπα οτι παιρνω φαρμακα για την καταθλιψη και το αγχος και μου ειπε οτι αυτα θα τα πεις στον αναισθησιολογο οταν ερθει η ωρα.Το αττικο δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο της ιδιωτικες κλινικες.Κλεισαμε ραντεβου για το χειρουργειο και θα γινει σε εναν μηνα το πολυ δυο μηνες.Του ειπα επισης γιατρε υπαρχει περιπτωση να χασω πολυ αιμα και χρειαστω μεταγγιση? και μου ειπε ελα βρε κοριτσι μου! τι ειναι αυτα που λες!
Ακριβώς!! Και ούτε αυτά με το τσιγάρο που λες δεν υφίστανται! Μια χαρά είσαι bullet και θα γίνεις ακόμα καλύτερα!!
Σ'ευχαριστω! δυστηχως μενω επαρχια, κορινθο συγκεκριμενα και ειναι δυσκολο να βρεις καλο γιατρο.Απο νοσοκομεια εχουμε μονο ενα εδω και γινεται της τρελης.Οταν μπηκα στο Αττικο εντυπωσιαστικα απο το ποσο μεγαλη διαφορα εχει απ'τα νοσοκομεια της επαρχιας και ποσους πολλους γιατρους ειχε!
Από Κόρινθο είμαι κι εγώ, αλλά έχω επισκεφτεί ως επί το πλείστον νοσοκομεία και ιδιώτες γιατρούς στην Αθήνα, διότι η περίπτωσή μου είναι λίγο διαφορετική από τη δική σου και καθόλου συνηθισμένη. Στο νοσοκομείο της Κορίνθου έχω πάει για εξετάσεις αίματος και μια φορά στα επείγοντα, για καρδιογράφημα. Απλά καθημερινά πράγματα!! :P
Τοτε ξερεις καλα πως ειναι τα πραγματα στο νοσοκομειο της κορινθου αφου εισαι και εσυ απο εδω.Περαστικα σου Gallowdance ευχομαι να μην ειναι κατι πολυ σοβαρο.
Όπως το πάρει κανείς, είναι μόνιμο όμως.Σ' ευχαριστώ όπως και να έχει, αντεύχομαι υγεία και ψυχική ηρεμία πάνω απ' όλα!!
μανιακη καπνιστρια ειναι λιγο..καπνιζω εναν καπνο μαρλμπορο σε 2 μερες.!! κ γω οταν εκανα την επεμβαση επαιρνα λεξοτανιλ κ Ladose..δεν παιζονυ ρολο, οπως επισης εγω εχω κ ενα αυτοανοσο νοσημα κ παιρνω κ αλλα 2 χαπια καθε μερα..τιποτα δεν παιζει ρολο απο αυτα.εδω βρε συ κανουν ναρκωση κατι γεροι κ γριες ..εσυ τι να φοβηθεις??νεα κοπελα???
επισης στην δικη μυο λαπαροσκοπηση μπηκαν να δουν μονο τις σσαλπιγγες κ την κατασταση τους κ να τις ελεγξουν αν ειναι βατες.
τελικα ηταν βατες με εκλεισαν..το dvd που μου εδωσαν ειναι 6 λεπτα επεμβαση κ η ολη διαδικασια κρατησε μιση ωρα..σε μιση ωρα δηλαδη με κοιμησαν μου το καναν κ με ξυπνησαν..χαχα! μεγαλη επεμβαση! κ τι δε θα δινα για μια ναρκωσουλα τωρα..νιωθω τοσο κουρασμενη που δεν θα με χαλαγε..να παω εγω στη θεση σου???
Α! καταλαβα οκ! ευχαριστω! παντως εμενα θα μου κανουν τομη σαν καισαρικη γιατι ειναι μεγαλο και πιεζει το ενδομητριο.
Τι φάρμακα παίρνεις για την κατάθλιψη θα συνεχίσεις να τα παίρνεις και μετά το χειρουργείο
Την Δευτερα πρεπει να παω ξανα στο Αττικο για εξετασεις αιματος και υπερηχο και μετα θα μου πουνε ποτε θα γινει το χειρουργειο.
καλημερα μπουλετ μου...δεν σου ειχανε πει σε 2 μηνες?
εγω τις εκανα τις εξετασεις ...στο τσακ κυριολεκτικα! 110 ειναι το οριο για το ζαχαρο..110 ακριβω εχω και εγω! και ελειψη βιταμινης d.. ειναι η βιταμινη που παιρνεις απο τον ηλιο, και εγω κλεισμενη στο σπίτι που να με δει ο ηλιος!!.. 33 και πάνω το φυσιολογικο και εγω εχω 6..!! διαιτα και βιταμινες και ενα χαπι για την ρυθμιση με τις πολυκυστηκες ωοθηκες μου που ξεσαλωσε... καταθλιψη σωμα και ψυχη εγινα!
διαιτα εγω εγχειρηση εσυ... αντε να ξεμπλεκουμε με αυτα μπας και ηρεμισουμε κοριτσακι μου!