Περίμενα αυτήν την ερώτηση:Δεν σκέφτομαι τον γάμο....
Και επειδή θα μου προτείνεις οίκο ανοχής,θα σου πώ πως δεν με συγκινεί η ιδέα....
Printable View
μπα και εγω μακρυα από μπουρδελα.. και γενικα αγοραιο ερωτα...
παντως αυτή η ΧΑγιτισσα που ειπες αλλα και η κνιτισσα.. φαινοντε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.... θα γνωρίσεις και διαφορετικες αποψεις για τα πολιτικα δρωμενα... ασε που θα χεις και λογο για να τις χωρισεις
Σωστός!!!!
Ένας πρώην φίλος μου,μου είπε πως δεν θα πάω ποτέ με όμορφη κοπέλα,καθώς δεν είμαι ωραίος.Και να αφήσω τις ωραίες για τους όμορφους,ενώ εγώ να προσέξω κάτι μέτριο ή άσχημο.
Εντάξει,τι να κάνουμε,δεν μοιάζω στους Brad Pitt,George Clooney,Javier Bardem,Johnny Depp,Christopher Lambert κλπ.,αλλά στον Γιάννη Καψάλη(στο πρόσωπο)......Εμένα η φύση με έκλασε,τι να κάνουμε....
Υ.Γ.:Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός και επιθετικός!Και δεν τρολλάρω!Νομίζω πως θα είχα καλύτερα πράγματα να κάνω από το τρολλάρισμα!
εγω παω στοιχημα οτι αν τισ εβλεπα αυτεσ θα μου φαινοταν σιγουρα καποια ομορφη κι οταν λεω ομορφη ενοοω κανονικα οχι
οτι μπαζωνω απλα ξερω ισωσ να εκτιμαω πραγμα που οταν ημουνα νεοσ δεν το κανα και πολυ
αντε να σας εκμυστυρευτω κατι προστυχο από την προσωπικη μου ζωη... το πιο τρελο, αγριο σεξ το εκανα με καποια που στα κοινα στανταρ θα την χαρακτήριζες επιοικως χαλια...
οποτε βουρ στο πατσα... ορμα και μην φοβάσαι τιποτα
Θα επιθυμούσα και τις γνώμες των γυναικών(ιδίως των όμορφων)....
θα σου πω μια αληεθια που μου συνεβη οταν πηγαινα σχολειο εβλεπα τισ συμαθητριεσ μου
και δεν τισ εκτιμουσα ελεγα συμπαθητικεσ τωρα που μεγαλωσαμε και τισ βλεπω απο
τισ δεκαπεντε οι δεκα μοντελα και οι πεντε συμπαθητικεσ επειδη εμαθα να εκτιμαω αδερφε οταν εισαι μικροσ δεν εκτιμασ καλωσ η κακωσ
εγω σου προτεινω να προσεγγιζεισ οποια γουσταρεισ και σου γυαλιζει το ματι αλλα πρεπει να μαθεισ να εκτιμασ κι αυτο γινεται με τισ πολλεσ προσεγγισεισ εξαλου η εμφανισιμεσ εχουν εξοδα αμα εισαι για εξοδα καλωσ αλλα αυτεσ θελουν να περασουν καλα και καποιον να πληρωνει
αμα θεσ καντο κι αυτο να το δεισ
όχι στα 35 ειμουν πολύ επιλεκτικος αλλα μεχρι τα 27-28 δεν με ενοιαζε τα εβλεπα όλα σαν εμπειριες ειδικα στο λονδινο που ημουν 4 χρονια από 19 μεχρι 23 γινοταν χαμος
δωσε στις γυναικες αυτό που θελουν κοντες ψηλες ασχημες ομορφες με γυαλια χωρις γυαλια χρυσαυγιτισσες η κνιτισσες ολες εχουν κατι να προσφερουν... και καπου στην πορεια θα βρεις και αυτό που ζητας
τα διαβασα όλα από την αρχη.. στο εγραψα στο πρωτο ποστ... αυτοπεποιθηση, ωριμοτητα, πειρα...
σιγουρα η εμφανιση μετραει αλλα δεν είναι το πιο σημαντικο.. πρεπει να χτισεις τα παραπανω σιγα σιγα
Θεματοθετη απο λεφτα πως παμε??
Μπατιρης , ομορφια 5 στα δεκα , μυαλο μειον απειρο.. Μηπως εχεις μεγαλες προσδοκιες τις οποιες δεν μπορεις να τις υποστηριξεις κιολας..? Μην νευριασεις και ευγενικη που ειμαι :P
Δυο μετρα γυναικαρα ειμαι αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.. Ξερω οτι τρολλαρεις αλλα επειδη ενδεχομενως να διαβαζουν καποιοι με θεματα αυτοπεποιθησης (το δικο σου δεν ειναι αυτο) η εμφανιση απο μονη της δεν λεει τιποτα , ουτε στο κρεβατι πεφτεις με ενα κομματι κρεας.
Δεν ξερω να σου πω ποιο ειναι το μπαζο , ποιο το μετριο , ποιο το σουπερ. Δεν λειτουργω ποτε ετσι , ειμαι καραεγκεφαλικος τυπος και μπορει ενα μετριο ή μπαζο για εσενα/αλλους , να ειναι σουπερ στα δικα μου ματια.
Αν το προβλημα σου ειναι το σεξ καθαρα δοκιμασε και με κατι πιο μετριο μεγαλειοτατε :P μπορει και μια ταπεινη παχουλουλα να σε κανει να δεις τον ουρανο με τα αστρα , αλλα με αυτα τα μυαλα θα μεινεις να κοιτας τα αστρα παρεα με την Μαρια παλαμη. :rolleyes:
1)Δεν τρολλάρω.
2)Δεν σε ειρωνεύτηκα στην απάντηση μου,ούτε σε προσέβαλα.
3)Γιατί να μην έχω εγώ το δικαίωμα σε μια όμορφη?
4)Πρέπει να έχεις κωλοχαρακτήρα για να απαντάς έτσι.
5)Είμαι σίγουρος ότι κάτι μέτριο ή ένα μπάζο,ποτέ δεν θα σου φάνηκε σούπερ στα δικά σου μάτια.
Μεσα επεσες ... ! ;)
ε ο γραπτος λογος παρεξηγείτε δεν μπορεις να καταλάβεις και πολλα από αυτά που γραφει ο άλλος σε ένα φορουμ...
διμετρη ε? χμμ παμε για καφε? :p
Η Σαρλιζ και η Μεγκαν δεν προλαβαινουν τωρα.. Καμια αλλη?
χαχαχαχα !
Τελος παντων ειμαι σιγουρη οτι εισαι μια χαρα παιδι , απλα εχεις διαστρεβλωμενες πεποιθησεις περι ομορφιας , φανταζομαι και στον ιδιο σου τον εαυτο. Ασε τις σταρ και κοιτα κατι πιο γηινο..Υπαρχουν γλυκυτατα ατομα εκει εξω , ανδρες , γυναικες .. Θα θυσιασεις τωρα την μανουλα για την Σαρλιζ?
Καταρχήν,αν διάβασες το πρώτο μου ποστ,εννοώ όμορφη,αλλά όχι στο επίπεδο της Theron.
Πίστεψε με,δεν κοιτάω τις θεογκόμενες....
Μια χαρά παιδί.Και περιγραφή να σου κάνω,δεν θα βοηθήσει σε κάτι....Για ξαναδιάβασε τα προηγούμενα(+τα ''γλυκόλογα'' σου για εμένα).
Αυτό για την μάνα μου,αν είναι να πετύχω τον στόχο,δηλαδή να πάω με μια ωραία,let it happen!