αινιγματικη κοπελα μου να σε ρωτησω κατι? ενταξει εννοειται οτι μπορω με πολυ ωραιες βρισιες που μου ρχονται στοι μυαλο να συνεχισω αυτη την κουβεντα, αλλα επειδη δεν νομιζω να προσφερω κατι με αυτο και δεν ειναι αυτος ο σκοπος του φορουμ, θα σου κανω μερικες ερωτησεις με βαση αυτα που γραφεις. και να μου κανεις τη χαρη αν θελεις και να απαντησεις με ηρεμια. Α! και το nickname προφερεται \'\'σασπίρια\'\' κι οχι \'\'σουσπερια\'\'.
Quote:
Εαν δεν κλαις τον ευατουλη σου τοτε σημαινει οτι δεν εχεις κανενα προβλημα κυριε σουσπερια.Οπως εχει τετοια προβληματα φυσικα και κλαει τον ευατουλη του και στεναχωριεται καθημερινα για τις στιγμες που χανει λογω αυτου του προβληματος αρα μηπως εσυ μας δουλευεις εδω μεσα?
εξαρταται πως το εννοεις το \'\'κλαιω τον εαυτουλη μου\'\'. η εκφραση αυτη μου φαινεται πολυ αξιολυπητη για καποιον που περναει κρισεις και παρ ολα αυτα εχει το θαρρος να αντιμετωπιζει καθημερινα τη ζωη υπο την απειλη των κρισεων. οσο για μενα στην αρχη ναι ημουν αξιολυπητος αν τος θες να το πω ετσι, δεν μπορουσα να κανω βασικα πραματα και τιποτα δεν μου ηταν δεδομενο. αργοτερα ομως δεν ημουν γιατι σταματησα να τις φοβαμαι τοσο τις κρισεις κααι τωρα εχω φτασει σε ενα σημειο να μην το χω ξεπερασει τελειως, αλλα ουτε και να \'\'κλαιω τον εαυτουλη μου\'\'. Μπορεις να πεις οτι ναι ειμαι λυπημενος σε ενα βαθμο που μου ετυχε και με εχει αφησει πισω σε αρκετα πραματα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι \'\'κλαιω τον εαυτουλη μου\'\'. Αυτο που λεω στον εαυτο μου ειναι οτι \'\'οκ τι να καανουμε σε ολο τον κοσμο συμβαινουν διαφορα, σε εμενα ετυχε αυτο, πρεπει να μην κλαιγομαι ή αλλιως να μην \'\'κλαιω τον εαυτουλη μου\'\', αλλα να φανω δυνατος και να το ξεπερασω.
Quote:
και οσο για τα ατομα που λες οτι πηραν το μερος σου να ξερες μονο ποσοι μου εστειλαν υ2υ για να μιλησουμε θα φρικαρες.
οχι δεν φρικαρω καθολου, μου φαινεται απολυτα λογικο καποιος που εχει κρισεις να απευθυνεται σε καποιον που τις εχει ξεπερασει.
Quote:
Εγω λεω μονο αληθειες αν δεν σου αρεσει δεν με ενδιαφερει καθολου
οκ εσυ εισαι η καλη και λες αληθειες και εγω ο κακος και λεω ψεματα.
Quote:
κατσε με τις κρισουλες σου και τα χαπια και ασε με να βοηθησω κανεναν ανθρωπο που το εχει πραγματικα αναγκη.
χαπια δεν παιρνω ουτε εχω παρει περα απο καποια xanax κι αυτα πολυ μετρημενα και σε συγκεκριμενες περιπτωσεις που δεν αντεχα αλλο, και οι κρισεις εδω και καποιο καιρο εχουν σταματησει. δεν μπορω ομως να εγγυηθω οτι το ξεπερασα για παντα και οι κρισεις περασαν ανεπιστρεπτι γιατι σημερα ειμαι καλα κι αυριο μπορει οχι. ειμαι σιγουρος οτι οταν θα το χω νικησει τοτε θα το καταλαβω κι επειδη δε θελω να δινω μουφα συμβουλες για να κανω το τσαμπα μαγκα προς το παρον θα χω το στομα μου κλειστο. αν και οταν το νικησω τοτε θα το ανοιξω το στομα μου.
Φυσικα και να βοηθησεις οποιον εχει αναγκη, ειπα εγω να μην βοηθησεις?
Quote:
Εσυ θελεις να σου χαιδευουν τα αυτια και δυστυχως ετσι κανεις τεραστιο κακο.Εγω το εφαγα καλα αυτο το λουκι και δοκιμασα τα παντα και εχω ενα λογο παραπανω να μπορω να βοηθησω καποιον.
δεν ειπα οτι θελω να μου χαιδευουν τα αυτια, αλλα ουτε θελω να με βριζουν κιολας.
ναι εχεις εναν παραπανω λογο αφου το ξεπερασες, δε σου απαγορεψα να βοηθησεις κανεναν. τωρα αν εσυ νομιζεις οτι βοηθησες με το να γραψεις \'\'σταματηστε να κλαιτε τους εαυτουληδες σας και να σκεφτεστε συνεχεια τι σκατα εχετε ανοιξτε τα στραβα σας\'\', αυτο το αφηνω στην κριση του καθενος, εμενα παντως δε με βοηθησε.
Quote:
Οταν με το καλο τα καταφερεις και εσυ τοτε μαθε να βοηθας
αυτο το εγραψα απο μονος μου παραπανω οπως μπορεις να διαπιστωσεις κααι η ιδια.
Quote:
το να καθεσαι να αναπαραγεις συνεχως αυτα δεν κανεις καλο σε κανεναν ουτε και σε σενα.
αυτο δεν το καταλαβα, τι αναπαρηγαγα δηλαδη?
Quote:
Παρολο που μιλησες ετσι εγω ειμαι διαθεσιμη να σου μιλησω και να σε βοηθησω
να σαι καλα που θες να βοηθησεις.
Quote:
αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν δεχεσαι προτασεις ειδικα αμα σου την σπασει καποιος γιατι το παζεις μαγκας.
οκ αν θες να το πιστευεις αυτο δεν μπορω να κανω κατι,
παντως δε βλεπω που το επαιξα μαγκας.
Quote:
Ηαληθινη μαγκια ειναι να νικησεις τον ευατο σου σε αυτο.Εαν εχεις τα κοτσια καντο ....
δε διαφωνω, αν και δε νομιζω οτι εσυ μπορεις να κρινεις αν εχω τα κοτσια να κανω κατι αφου δε με ξερεις.
Λοιπον για να τελειωνουμε, νομιζω οτι το ολο θεμα ειναι οτι δεν εγραψες σωστα στο 1ο ποστ σου αυτο που ηθελες να πεις. εγω οπως και αυτοι που συμφωνησαν μαζι μου προφανως το εκαναν γιατι δεν καταλαβαν τι ηθελες να πεις. Νομιζω οτι το πιο σωστο θα ηταν να εξηγουσες απ την αρχη τι ηθελες να πεις αντι να συνεχισεις στον ιδιο υφος αυτη την αντιδικια και να σαι σιγουρη οτι αν το κανες θα αναιρουσα αυτα που ειπα για σενα.
Αν τωρα αυτα που εγραψες τα εγραψες οπως τα καταλαβα εγω ε τοτε διαφωνουμε τι να κανουμε.
edit: ελπιζω να το εκτιμησεις που δεν απαντησα στο ιδιο υφος παρα τα οσα εγραψες κι εσυ για μενα.