Mac, έχεις δίκιο, και επειδή στεναχωριέμαι πολύ θα προσπαθήσω να μην ξαναεμπλακώ σε συζητήσεις τέοιου είδους. Δεν υπάρχει λόγος, αρκετά "σφαλιαρωμένοι" είμαστε όλοι εδώ μέσα από τη ζωή μας, δεν χρειάζεται να ρίχνουμε και μάπες ο ένας στον άλλον.
Printable View
Oτι καλυτερο , Κασσανδρα , εγω ειμαι πολυ πιστος , και παρ ολα αυτα , κανω την παπια !! που να επιχειρηματολογω τωρα.............μη δοτε τους Αγιους τοις κυσι , ειπε καποιος ........καποτε ...........οποιος θελει οπισω μου ελθειν ......ξαναειπε .....ας το ακολουθησουμε .....
μακ εσυ διαφερεις, εισαι το μονο μελος που μπαινεις σο φορουμ υποστηριξης για να δηλωνει πως δεν χρειαζεται υποστηριξη και να αυτο θαυμαζετε για την ψυχραιμια του, την δυναμή του, την λογική του κτλ κτλ. ..οκ δικαιωμα σου...αλλα εδω μεσα οι περισσοτεροι ανθρωποι ειμαιστε πλάσματα με σπασμενα νευρα ..με ανθρωπινες αδυναμιες με κακες μερες κτλ κτλ.. σαφως και περιμενουμε αντιδρασεις όλοι μας .. αλλα υπάρχει και όριο ..και ειναι χρεος του καθε μελους που παρατηρει μια συζητηση να επισημανει τα ορια και οχι να ειναι διπλωματικος, εφοσον δεν υπαρχει επίβλεψη! τωρα εσυ μπορεις να κανεις οτι θελεις, αλλα οταν λες οτι εκτιμας εναν ανθρωπο δεν μπορεις να μενεις αμετοχος..πιστευω.
μιλάω γενικα πάντα και οχι μονο για την συγκεκριμενη περιπτωση .
εισαι πολυ τυχερη που μεγαλωσες σε τετοιο περιβαλλον..για μενα και για τους περισσοτερους απο εμας ..μας ειναι αγνωστη η ανιδιοτελης καλοσυνη και η αγαπη... χαιρομαι ομως που μαθαινω οτι υπαρχει ακομα ..η κεκια του κοσμου με απομονωσε...η καλοσυνη του μπορει να με απελευθερωσει καποτε..και ισως βρω και εγω καποτε την πιστη μου ξανα ...σε κατι σπουδαιο και ιδανικο
Αγαπητη Ρεα , για να μπαινω στο φορουμ , δεν το κανω για την πλακα μου , θα μπορουσα να κανω κατι καλυτερο , χρειαζομαι υποστηριξη , αλλα την παιρνω μονο και μονο συμμετεχοντας σε μια κουβεντα , η δημιουργωντας μια , τωρα ναρχισω να καυγαδιζω , δεν ειναι το στυλ μου , ενας καυγας , δεν προκειται να καταληξει καπου , θα εμμενει ο καθεις στην αποψη του , αντεγκλησεις , λογομαχιες , τοχω δει το εργο , και μονο καλο για την ψυχολογια καποιου δεν ειναι ενας καυγας , για καλο κρατω την σταση αυτη , εφαρμοσα στο παρελθον το αντιθετο , και γινοταν πανδαιμονιο εδω μεσα ..........................ουτε στην ζωη μου καυγαδιζω .........
για τον φιλο remedy που αναφερει πως η εκκλησια δεν φορολογειται, κανει λαθος. τα τελευταια πεντε χρονια ειναι υποχρεωμενη η εκκλησια να καταβαλει φορο στο κρατος. το θεμα δεν ειναι πως επειδη ο παπας αμοιβεται απο το κρατος, πως ταυτοχρονα οποιος δεν πιστευει να αγανακτα που μερος του φορου του πηγαινει για εκει!!! και απο εκει και περα ο καθε παπας εκτελει τα καθηκοντα του συμφωνα με το ποσο των ανθρωπων που πιστευει. σε καμια περιπτωση δεν προσυλητιζει ελληνες ουτε αναγκαζει σε ανθρωπους να πιστεψουν... παρε για παραδειγμα τις ιεχωβαδες που ερχονται και σε πιανουν στο σπιτι σου και σε ζητουν να γινεις ενας απο αυτους. αυτο κανενας παπας δεν το εκανε!!! ουτε θα το κανει!!! απλα επειδη καποιοι δεν πιστευουν, δυσανασχετουν προς ολους τους ιεροις που μπορει να ειναι ενταξει.. και εγω δεν γουσταρω που απο το φορο μου πληρωνω τα 10χιλιαρικα που παιρνει ο βουλευτης τον μηνα παρακαλω...