εγω 22 χρονιααα ! :p
Printable View
εγω 22 χρονιααα ! :p
ε νταξ..και γω ειμαι ελευθερη χρονια. εκανα τιντερ μετα τις προτροπες ολων, αλλα το διεγραψα την επομενη, διοτι εδω δεν γνωριζεις πλεον ανθρωπο κανονικα. ολοι γνωριζονται μεσω τιντερ η αλλων χαζων μεθοδων.
33 χρόνια, όσο και η ηλικία μου.
εγω ημουν ολο σε σχεση τωρα εχω καταντησει τοσο ψοροπεριεργη που δεν θελω κανεναν!
Είναι πολλές οι φορές που με θλίβει η μοναξιά μου όταν γυρνάω σπίτι π.χ.από διασκέδαση ή ξαπλώνω μόνος μου το βράδυ. Είχα πολλές "προσφορές" και"ευκαιρίες" για να γεμίσω αυτό το κένο.. Αλλά έχω καταλήξει (μετά από κάποιες περιστασιακές σχέσεις μετά το διαζύγιο) πως "είναι προτιμότερο το τίποτα από το μέτριο".
Όλοι μας αξίζουμε το καλύτερο δυνατό, δε χρειάζονται ημίμετρα για να κλειδώνουμε τις φοβίες μας και τα αρνητικά συναισθήματα.
Όλα γίνονται για καλό και όλα θέλουν το χρόνο τους.Φροντίστε τον εαυτό σας εσωτερικά και εξωτερικά και όλα θα γίνουν...
Μια παρεα συναισθηματικη ειναι καλυτερη απο τη μοναξια οπως και να το κανουμε. Αν γνωρισουμε τον αλλον καλυτερα ισως να αλλαξουμε αποψη και δεν ειναι η μετριοτητα που θεωρουσαμε αρχικα.
Τι ένα χρόνο πλάκα κάνεις, εγω έχω 32 ποτέ μου δηλαδή!
Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
Γι'αυτό είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, αν και δύσκολο, εδώ που μένω δύσκολο να βρεθεί κάτι μέσω ιντερνέτ!
Πάντως εγώ δεν είμαι καθόλου αρνητικός σε προξενείο!
Σε πόλη μένω, αλλά μικρή! Ποιες σελίδες υπάρχουν;;
Εγώ βέβαια, σιγά μην πάω σε βίζιτα!
είναι προτιμότερο το τίποτα από το μέτριο
Δεν κάνω καθόλου πλάκα, ούτε φλερτ ούτε ραντεβού τίποτα, τίποτα!
Δεν υπάρχουν πάντως σάιτ για προξενείο το έψαξα το θέμα, είπαμε προχώρησε η τεχνολογία αλλά όχι και τόσο!
Προξενιό ήθελα να πω
Θα σου πω κατι που θα με πεις βλακα και θα εχεις και δικιο! Επι δυο,δυομιση χρονια σε καθημερινη σχεδον βαση συναναστρεφωμουν τουλαχιστον με 15-18 κοπελες και δεν εκανα καμια κινηση! Σπουδασα ΙΕΚ Β.ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ, Γιαυτο και η καθημερινη συναναστροφη με τοσες κοπελες! Τωρα δεν δουλευω εδω και ενα χρονο και φιλους εχω 1-2 αλλα αυτη δεν ψαχνονται για σχεση, δεν δινουν σημασια!
όλοι οι άνθρωποι αργά ή γρήγορα κάνουν σχέση (και σεξ) .... θα κάνεις και εσύ .... χαλάρωσε .... δεν σε βρήκαν και τα γηρατειά