χαχαχα... να σαι οποιος αλλος θες, εκτος απο μοντ γιατι σε συμπαθω και είναι κριμα!!! :p:p:p
Printable View
και αμεσως μερικοι μερικοι να προσπαθησετε να δειτε τα πμ των αλλων...
Δεν εχω διπλο προφιλ , δεν εκανα καν login απλα μπηκα στην σελιδα και με καλωσορισε ως Ntoubroutza και δεν ειμαι ο Ntoubroutza.. συν αλλο ενα προφιλ! Αντι να κατηγορειτε μελη για διπλοπροφιλα φτιαξτε το προβλημα που δημιουργηθηκε και ζητηστε και ενα συγνωμη.. εγω προσωπικα ουτε τα μυστικα του κρατους εχω στα πμ μου , ουτε και ειμαι ενεργο μελος , μια στις 15 θα μπω και αν..οποτε δεν με ενδιαφερει κιολας. Αλλα εδω να σας αναφερουν οτι διαβαζε ο ενας τα πμ του αλλου και εσεις να λετε για διπλοπροφιλα? Ααα και εφοσον τα ξερετε τα διπλα,διωχτε τα.
Βρε Μνιμόνιο... ποιον κατηγόρησα?
Έκανα copy-paste το μήνυμα του τεχνικού τμήματος για να υπάρξει μια πρώτη δημόσια ενημέρωση, ως απάντηση στον πανικό που προκλήθηκε. Το θέμα είναι ακόμη υπό διερεύνηση και μάλιστα γίνονται εκτεταμένες δοκιμές. Δεν έχει ακόμη επιλυθεί. Έπονται πολλές δοκιμές ακόμη, και σήμερα και αύριο και όσο χρειαστεί.
Στην προσπάθεια να αναπαραχθεί το πρόβλημα, το πρώτο που εντοπίστηκε, είναι αυτό που μετέφερα περί διπλών προφίλ. Ως την ώρα που έστειλα το μήνυμα, δεν είχε αναπαραχθεί κάτι διαφορετικό από το τεχνικό τμήμα και σίγουρα δεν μπορέσαμε να μπούμε σε private messages τρίτων μελών παρά τις αλλεπάληλες προσπάθειες μας. Αυτό που ήταν άλλωστε και το σημαντικότερο όλων να προστατευθεί, γι αυτό και έκλεισε το φόρουμ για μερικές ώρες.
Προσωπικά, επειδή για ηλίθιο δεν με έχω, δεν θα τολμούσα ποτέ να κατηγορήσω τα μέλη ενός forum, για ένα τεχνικό πρόβλημα που προκλήθηκε στον server.
Λυπάμαι αν έγινε τέτοια παρανόηση.
Ναι, το μετέφερα αυτό, όχι ως κατηγόρια, αλλά ως πρώτη καταγραφή του τι μπορέσαμε -τεχνικά- να εντοπίσουμε.
Το πρόβλημα οφείλετο σε κάποιου είδους μνήμη (cache) του server που σημαίνει ότι πρωτο-εντοπίστηκε σε όσους έχουν διπλούς λογαριασμούς και μπαίνουν από τον ίδιο υπολογιστή ή σε όσους γενικά μπαίνουν από κοινούς υπολογιστές, πχ internet cafe, εταιρείες κτλ. (όποιο μέλος γνωρίζει περισσότερα από cache, ας το εξηγήσει καλύτερα).
Σε καμία περίπτωση δεν το ανέφερα ως κατηγορια.
Ενιγουει, νομίζω mnimonio ότι το λήξαμε με συνοπτικές διαδικασίες το θέμα.
Θα μεταφέρω ότι νέα πληροφορία έχω καθώς επίσης θέλω να ενημερώσω ότι ενδέχεται το πρόβλημα να ξανα παρουσιαστεί σε κάποια επόμενη δοκιμή. Δεν θα έχει όμως διάρκεια αυτή τη φορά, γιατί θα αναπαραχθεί "συνειδητά".
Θα ηθελα ο χακερας να κατεγραφε και τις φατσες μας μολις ειδαμε οτι ειχαμε αλλα ντ'αλλα προφιλ!! Ετσι σε σκρινσοτ τις εκφρασεις μας!!Εγω αυτοχαστουκιζομουν οταν ειδα οτι ειμαι ο Ntoubroutza .. λεω παει μνημονιο τα'παιξες!
Εληξε ναι , ζητω συγνωμη για την παρανοηση .
αν προκυψουν εγκυρες πληροφοριες για διπροφιλα, η αν ηδη υπαρχουν, παρακαλω να τις δημοσιευσετε, για την αυτοπροστασια των μελων.
Αν υποτίθεται οτι αυτό το ενημερωτικό μήνυμα είναι από καταρτισμένους ανθρώπους, να πάρετε κι άλλη γνώμη γιατί μάλλον θέλουν να σας κοροιδέψουν.
Εδώ έδινε σε όλους τους υπόλοιπους ταυτόχρονους επισκέπτες, τα hashes που είχαν ανατεθεί σε οποιονδήποτε έκανε log in, log out, έστελνε ή λάμβανε καινούργια πμς. Ποιά "ενισχυμένη cache";
Όταν οι ειδοποιήσεις των πμ στο mail, περιέχουν αυτούσιο το πμ... τί παραπάνω χρειάζεται να πούμε; Τα "διπλοπρόφιλα" μας μάραναν.
τεχνική υποστήριξη από τα lidl...
Μολισ μου ξανα εγινε με το μεολς chis Athens.. ...λοιπον κατι πρεπει να γινει ΣΥΝΤΟΜΑ δεν γουσταρω να μπαινω σε αλλα μελη ουτε αυτα να μπαινουν σε μενα.... νομιζω κανεις δεν το γουσταρει
Εκει που γράφει welcome remedy θα δεις να γράφει ένα άλλο όνομα
Όχι ρε πούστη μου!
Τώρα διαβάζω για το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί!Εμένα μου δουλεύει καλά!Γιατί μου δουλεύει καλά?Δεν θέλω!
Aeon μπορείς να μου το ''χαλάσεις'' να μου βγάζει άλλα Profiles?
Καλησπέρα,
θεωρητικά, οι εργασίες έχουν τελειώσει και το πρόβλημα έχει επιλυθεί.
Εάν ωστόσο κάποιος εντοπίσει κάτι, παρακαλώ θερμά ας ενημερώσει το συντομότερο.
Ευχαριστώ θερμά και απολογούμαι, εκ μέρους όλης της ομάδας του E-Psychology, για την αναστάτωση που προκλήθηκε.
Γραφω ως mnimonio και σε καποια φαση βλεπω αυτο ..
[IMG]http://s15.postimg.org/cxio0j6rr/Screenshot_22.jpg[/IMG]
Aeon .. Εγινα εσυ!! Δεν ειναι τυχαιο αυτο να ξερεις... :P
Aeon μου εβγαλε το προφιλ σου παλι.. απλα ενημερωνω . Δεν ξερω αν συνεχιζεται σε αλλους το προβλημα..
Θενκς Μνημόνιο.
Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε οποιονδήποτε άλλο, την τελευταία εβδομάδα?
Παλι τα ιδια μολις..
μολις πριν λιγο μπηκα και εγραφε αεον.
καλησπερα.εδω και δυο μερες μπαινω στο φορουμ και χωρις καν να προσπαθησω να κανω log in με βγαζει κατευθειαν συνδεδεμενη ως aeon. τι γινεται ρε παιδια με αυτο το προβλημα;εγω δεν ξερω και πολλα απο υπολογιστες κι αυτο που γινεται με κανει να νιωθω πολυ αβολα..
αλλη μια aeon alter ego εδω...
έγινα και εγώ διαχειριστής για λίγο και πάνω που χάρηκα,πάτησα refresh και χάθηκε το όνειρο !!!