Τόσο πολύ δεν τους πας τους Καρκίνους;
Printable View
Και γω καρκινακι είμαι. .λίγα τα λόγια σας
Ποιος ρολος πιστευω οτι θα μου πηγαινε, με βασει τον χαρακτηρα που εχω ηδη ή τον χαρακτηρα που θα ηθελα να μοιαζω ?
Ιδου το ερωτημα.
Αν και εχω ωροσκοπο καρκινο θεωρω οτι ειναι απο τα πιο χειριστικα ζωδια μεσω του συναισθηματος παντα , αλλα μονο του δικου τους!!Και ας γαμανε τον υπολοιπο κοσμο... Θα ηθελα να μην υποστει λογοκρισια το μηνυμα μου απο τους διαχειριστες , δεν ειχα αλλο τροπο να εκφραστω γι'αυτο το υπεροχο ζωδιο.
συγνωμη για το οφτοπικ.
Οντοπικ .. Ολοι εναν ρολο δεν παιζουμε σε αυτη την ζωη για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι εκτος απο εμας??Να παμε και στο χολυγουντ δλδ? Φτανει!
Mnimonio αν μου επιτρεπεις - τα καρκινακια- εχουν τοσο πολυ συναισθημα που αν δεν μαθουν απο μικρη ηλικια να το διαχειριζονται ναι πραγματι μπορουν να γινουν φοβερα χειριστικοι.
Το πιο χειριστικο ομως ειναι ο σκορπιος. Αλλαζει διαθεση και μασκα ευκολα αν τον πιασει παρανοικος ιδεασμος. Ειναι σε τι ανθρωπο θα πεσεις.
Θαυμαζω τους σκορπιους αλλά τους εχω και απο φοβο...
Why, δεν εχω απαντηση σε κανενα απο τα δυο προς το παρον.
Και εγώ αν δεν ήμουν αιγόκερως, θα ήθελα να ήμουν ή σκορπιός ή καρκίνος.... :P Mου αρέσει, όμως, ο μήνας που γεννήθηκα, για αυτό και δεν το αλλάζω (τρανταχτό επιχείρημα!!..) LOL
Σαν τα ψαρακια... δεν εχει!
σιγουρα θα ηθελα να ειχα τον ρολο ενος κακου...σε ολες τις ταινιες παντα ολοι ειναι με το μερος του καλου, οποτε θα ηθελα να ξερω πως ειμαι αντιπαθητικος!!!!!!!!!!!
ανετα ημουνα πρωταγωνιστης στην ταινια νουμερο 2 κλασσικη περιπτωση βλαβης.η καμια καινουργια με ποντιους αλλα εχω κομματια εκει για πρωταγωνιστικους ρολους απο τα λιγα διαλεχτα.εγω πιο δευτερευων ρολο στην δευτερη.
Σίγουρα τον ρόλο του κακού......
2 χαρακτήρες από σειρές που θα ήθελα να υποδυθώ:
Walter White από Breaking Bad και Dexter Morgan από Dexter.
spider του κρονεμπεργκ με τον ρειφ φαινς.... γενικα παρεξηγημενος ηθοποιος..στην λιστα του σιντλερ ανετα επαιρνε οσκαρ δευτερου ρολου...σαν διοικητης στρατοπαιδου συγκεντρωσης..
επισης ο σερφερ στο '' αποκαλυψη τωρα'' που πειραματιζεται με ουσιες.... χαχαχα και βλεπει με αλλο ''ματι'' την σκοπια του πολεμου...
Πιστευω οτι θα ημουν καλος , η θα ηθελα , να ενσαρκωσω τον Bond , James Bond , τον Ντανιελ Κρεγκ ομως , στο Καζινο Ρουαγιαλ , το skyfall , μου πεφτει κομματακι δυσκολο ....................οχι αλλους Μποντ , ειδικα τον Κρεγκ ..........
Της Ελίσαμπεθ στο Περηφάνια και Προκατάληψη. Θα μου άρεζε να είμαι μια όμορφη και έξυπνη γυναίκα που την ερωτεύεται ένας έξυπνος και πετυχημένος άντρας...
Για εμένα η κατάστασή μου είναι χειρότερη γιατί δε μέ'χει κοιτάξει ούτε μια μη όμορφη. Άστα. Αν θες όμως να συνεχίσουμε τη συγκεκριμένη συζήτηση, να την κάνουμε ΕΔΩ ή σε κάποιο απ'τα σχετικά topic σου για να μη βγαίνουμε off-topic.