Εγώ το βλέπω χειρότερα, γιατί με το να μη με κοιτάζει καμία, μου επειβεβαιώνει οτι δε μετράω καθόλου. Κι αυτό μου ρίχνει τη διάθεση ακόμα πιο κάτω.
Printable View
Kαι αυτή πραγματικά χ....ε που της την είπες για τον Στάλιν..Σοβαρά τώρα; Kαι όταν λες χαζή τι εννοείς; Εσύ δηλαδή πόσο έξυπνος θεωρείσαι; Τι iq έχεις εσύ ώστε να χαρακτηρίζεις τον άλλο χαζό;
Αν και χοντρή, την αγαπώ τη Charlize!
Εδώ που τα λέμε, προτιμώ να κάτσω στη Charlize παρά στους φουσκωτούς......
Ζητώ συγνώμμη αν σε πρόσβαλλα.Στον κόσμο της μπορεί να ήταν αλλά εσένα σε γούσταρε.Αν εμφανισιακά έμοιαζε στην charlize θα σε ένοιαζε που ήταν στον κόσμο της; Η αν η κνίτισσα ήταν το ίδιο μήπως θα καθόσουν να μάθεις απέξω όλο το κομμουνιστικό μανιφέστο προκειμένου να την κερδίσεις;
Και αν θες να γράψεις με τι τρόπο τις απέρριψες.Εντάξει την κνίτισσα της την είπες για τον στάλιν και ένιωσες περήφανος που κάποια κοπέλα σε γούσταρε,σε πλησίασε με τις καλύτερες προθέσεις και εσύ της την είπες.Τις άλλες 2?
Πολυ καλο , γκαλ , καθομαι και διαβαζω τα αστειακια σου , περνα ευχαριστα η ωρα ........παντως αλλα τα γουστα ενος αντρα σε μια γυναικα , και τελειως διαφορετικα τα γουστα μιας γυναικας σε μια γυναικα ...............μην βιαστει κανεις να μου πει , καλα , ας σου καθοταν και μην την αυτωνες ............ε , ναι λοιπον , δεν μαρεσει η σαρλιζ , μου βγαζει κατι κρυο ..........προτιμω την Ναομι Γουωτς ............ψοφαω για Ελενη Τσολακη , μου την διδει ασχημα η Μενεγακη , πολυ , δεν γουσταρω Πανια , και ουτε την κρυοκωλη Καινουριου..............και κρυοκωλη η Τσιμτσιλη ......
Kαι τι είναι αυτό που σε κρατάει απο το να πας να τη ζητήσεις; H απο ανάλογης εμφάνισης ελληνίδα;
Αν καποιος φιλος σου ειχε μια θεογκομενα και αυτη η θεογκομενα σου ελεγε να παει μαζι σου κρυφα απο τον φιλο σου τι θα εκανες?
Υπάρχει το 1 τοις εκατό όμως.......