http://www.e-psychology.gr/forum/thr...�-σας/page4
(#50, #53)
Έχω απαντήσει εδώ πριν γιατί ήμουν φορτισμένη :ρ
Μόλις γύρισα από 3ωρο μάθημα με πονοκέφαλο αλλά ανακουφισμένη! Αυτή την φορά θα ήμουν εγώ η "καθηγήτρια" και όχι η μαθήτρια. Κόντεψα να πάθω κρίση πανικού, και χθες και σήμερα γιατί έχω ξανακάνει μαθήματα μόνο μια φορά, άρα δεν έχω εμπειρία. Δεν θα δίδασκα καν μάθημα της σχολής μου αλλά κάτι που είχα να δω από την 1η λυκείου. Η μάνα μου από την μέρα που έμαθε την διάγνωση, απ' την μια είχε φρικάρει, απ' την άλλη δεν το δεχόταν και έκανε σαν να μάθαινε πως είχα μια απλή γρίπη που θα περνούσε με τσαγάκια. Με είδε χθες πόσο πανικόβλητη ήμουν, προσπαθούσαν να με ηρεμήσουν και σε μια φάση γυρνάω και της λέω "Νομίζεις πως σε κοροϊδεύω;" οπότε μου κάνει αμέσως "Όχι! Τώρα κατάλαβα για τα καλά πως έχεις ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ!" Μίλησα με την ψυχολόγο, μου πρότεινε να με βοηθήσει να βρω δουλειά μιας και έχω σταματήσει προς το παρόν την σχολή και ελπίζω να βρω κάτι για να μπορώ να ξεφύγω πιο εύκολα. Δεν αντέχω άλλο έτσι, ειλικρινά. Ας χρειαστεί διπλάσιος χρόνος, ας πέφτω συνεχώς αλλά θα το παλέψω μόνη μου. Είναι ο μόνος τρόπος να με εκτιμήσω και να αποκτήσει κάποιο ΝΟΗΜΑ η ζωή μου γιατί μέχρι τώρα, τους τελευταίους 4 μήνες δεν ζούσα, απλά επιβίωνα και αν συνέχιζα έτσι δεν ξέρω πού θα κατέληγα.
Δεν ξέρω τον δρόμο με τα χάπια.Ίσως να είναι το μαγικό ραβδάκι και τσάμπα βασανίζουμε τους ευατούς μας χωρίς αυτά.Ο δρόμος χωρίς χάπια πάντως είναι ανηφορικός,δύσκολος και χρειάζεται αρκετό χρόνο.Είναι λογικό.Είναι πράγματα δεν δημιουργήθηκαν από τη μία μέρα στην άλλη,οπότε μην περιμένεις να λυθούν από τη μία μέρα στην άλλη.Είναι όπως τα κιλά.Αν τα πήρες σε ένα διάστημα 2 χρόνων,μην προσπαθείς να τα χάσεις σε ένα μήνα.Ζημιά θα κάνεις κι όχι καλό.
Συνεχίζω και λέω ότι είναι δύσκολος δρόμος δοκιμάζοντας πολλές φορές τα όρια σου,τις αντοχές σου,αμφισβιτόντας πολλές φορές τις δυνάμεις σου.Θα χρειαστούν στάσεις για ξεκούραση.Μόλις όμως αρχίζεις και βλέπεις την κορυφή ή ακόμα καλύτερα όταν φτάσεις σε αυτή τότε θα νιώσεις τόσο περίφανος για τον ευατό σου και θα καταλάβεις την πραγματική σου δύναμη.Τότε δεν θα ξαναχάσεις ποτέ την πίστη στον ευατό σου.
Ντουπ, συμφωνώ με ΟΛΑ. Πάντα με βοηθάς ειλικρινά. Αλλά το πιο πάνω που έγραψες, είναι σαν να το έχω γράψει εγώ, αλήθεια.
Gallowdance, δεν θέλω να ξαναπαρασυρθώ από όσα συμβαίνουν (είτε θετικά αλλά κυρίως αρνητικά) και να γράφω εδώ, είναι παγίδα και με επηρρεάζει κυρίως αρνητικά. Τουλάχιστον αν μπαίνω σπάνια δεν θέλω να απαντάω. Ό,τι θες στείλε στο e-mail και σ' ευχαριστώ ειλικρινά για τις συμβουλές, συμφωνώ με ό,τι μου έγραψες!
Σας ευχαριστώ παιδιά... Να' στε όλοι καλά!