Ναι,και με γυμναστήριο κιόλας και να κανονίσω για έξω με φίλους,αν έχω όρεξη κλπ.
Ας γκρεμιστεί
Printable View
Κοιτα τετοιο δουλεμα ουτε εγω στις ενδοασχολικες να διαβαζεις απο τις 11 το πρωι και να εχεις απαντησει μεσα σε δευτερα σε ολα ποστ και σε ολα τα θεματα να εχεις παει γυμναστιριο και να βγαινεις εηπξω με φιλους μπραβο δουλεμα ;-)
( δεν χρειαζετε να διαβαζεις ουτοσιαλος δεν θα περασεις την συγκεκριμενη εξεταστικη μικρε πηγενε γυμναστιριο καλυτερα )
και εσύ μάθε πρώτα να φέρεσαι σωστά...η συμπεριφορά σου είναι άκρως απαράδεκτη.Χθες την είπες στο πιο ευαίσθητο μέλος του φόρουμ και μετά έτρεχες να το μαζέψεις γιατι εκ των υστέρων προφανώς κατάλαβες την μαλακία σου....Σήμερα συνεχίζεις το ίδιο τροπάρι Η arntaben μπορεί να είναι λίγο μικρότερη σου αλλά στο μυαλό και τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι στους συνανθρώπους είναι πολλά χιλιόμετρα μπροστά απο σένα..
Μην τσακωνεστε βρε παιδιά :p
The masturbation goes cloud εδω μεσα.
Δεν έχω πει ποτέ ότι είμαι άγιος.Αλλά ποτέ μου δεν έκανα blacklist ανθρώπων που μου έδωσαν συμβουλές για το οποιοδήποτε πρόβλημα μου ακόμη και αν δε μου άρεσε (ή σωστότερα θεωρούσα πως δε μου ταίριαζε) η λύση που μου πρότειναν.Ενιωσα μάλιστα ικανοποίηση που κάποιος άνθρωπος διέθεσε τον πολύτιμο προσωπικό του χρόνο για να κάτσει να μου πει μερικές συμβουλές που κατά την κρίση του θα μου ήταν χρήσιμες για να ξεπεράσω το πρόβλημα μου.
γουαι, εχω μια ερωτηση.
παλιοτερα, κολλουσες και σε αλλα θεματα οπως κολλας ολον αυτοπν τον καιρο στο θεμα "καμια ομορφη δεν θελει να παει μαζι μου"? η ειναι το πρωτο τετοιο σου κολλημα?
ειχες δλδ αλλες σκεψεις που σε απασχολουσαν βασανιστικα οπως αυτο εδω? πρωτη φορα σου συμβαινει? θελω να απαντησεις ειλικρινα.
Επίσης περιμένω με ενδιαφέρον να απαντήσει στο ερώτημα της ρεμεντυ...είναι μία πολύ εύστοχη και χρησιμη ερώτηση. Αλλά όχι...θα περιμένουμε μερικές μερουλες μέχρι να ξεχαστεί και θα αρχίσουμε τα ίδια :P
Αντε why σε μαθαμε, πες μας κάτι ουσιώδες που σε ρώτησαν τωρα. Και αν μου πεις "τι; Που; Δεν καταλαβα" σ'εφαγα κακομοίρη μου. Ειδες τι σε ρώτησε.
Χαχαχαχα μα επιτηδες το ειπα ετσι, μερικες ελληνικες εκφρασεις δεν μεταφραζονται στα αγγλικα καλα :p
Οριστε και αλλα μαργαριταρια...
http://humor.pblogs.gr/2008/12/382309.html
Ούτε εγώ παρεξηγω, για αυτό δε με πειράζει που είσαι ψωναρα του κερατα, να σε φαντάζομαι σαν τον τυπα στο βίντεο, φτυστοι, πάω στοίχημα πως όταν είσαι μόνος χορεύεις έτσι με το σλιπ χαχαχαχαχαχα αφιερωμένο
http://youtu.be/wyx6JDQCslE
Ναι είμαι ψωνιο και ωραια και με και χωρίς γυαλιά. Πρόβλημα; -_-
Τώρα μένει να παραδεχτείς κι εσύ ότι είσαι ψωνιο....αλλά είσαι ψωνιο τόσο μεγάλου βεληνεκούς που δεν πρόκειται να το πάρεις χαμπαρι ούτε να το παραδεχτείς, έχεις χαθεί στα βαθιά νερά του ψωνισματος χαχαχαχχαχα