Συμφωνω με την remedy 35 χρονων!κι εσυ 22? Υποπτα πραγματα
Printable View
Εγω θα λεγα εφόσον σ' αρέσει το παιδί αυτο να κάνεις μια προσπάθεια. Τωρα οσον αφορά για τη διαφορά ηλικίας ή οτι μήπως είναι παντρεμένος ή γενικώς οτι μπορεί να μην είναι ο ίδιος χαρακτήρας σε σχέση με την εικόνα που έχεις σχηματίσει, αυτα ισχύουν σε κάθε περίπτωση. Εννοείται οτι βαδίζεις διερευνητικά και βαθμιαία εμπιστεύεσαι. Εννοώ δηλ οτι πριν απο μια συνάντηση θα μιλήσεις στο σκαιπ και οταν συναντηθείς θα πας για καφε σε δημόσιο χώρο αρκετές φορές. Απο κει και περα αν και απο κοντά σου κάνει μπορεί να προχωρήσει το θέμα. Για το κομμάτι της φιλίας υπάρχουν τρόποι να ξεφύγεις πιστεύω, τουλάχιστον να κάνεις μια προσπάθεια.
Ποιος είπε ότι είμαι 22; :P 2 χρόνια μικρότερή του είμαι.
@κεράσι,να΄σαι καλά πραγματικά καλό/ή μου.
είχα ανάγκη απο ένα ελπιδοφόρο μήνυμα..προς το παρόν πρέπει να βρω τρόπους να το διαχειριστώ.
Τίποτα δεν είναι δεδομένο ως προς το μέλλον..Μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα αφού βρεθούμε. απλά πρέπει να χτίσω τις άμυνές μου,δε μπορώ να περιμένω κάτι,γιατι θα πληγωθώ.
έχω στο μυαλό μου έναν πολύ καλό μου φίλο..ο οποίος για να κατακτήσει την κοπέλα του με την οποία είχε πολύχρονη σχέση,πέρασε από πολλέεες δοκιμασίες,μιας και αρχικά μόνο φιλικά τον έβλεπε απο ότι του έλεγε..Τελικά η κοπέλα είχε απλά ανασφάλειες..
Ο επιμένων νικά τελικά παιδιά;
Αν όχι πάντα,αξίζει αν γουστάρεις πολύ κάτι να το παλέψεις;
(αυτο δεν αναιρεί ότι σκέφτομαι να πάρω αποστάσεις τουλάχιστον μέχρι να βρεθούμε..)
Να σας πω και κάτι ακόμη το οποίο δε το ανέφερα,δε το θεώρησα σημαντικό,αλλά μιας και σας άνοιξα την καρδιά μου ας πω και αυτό.
Πριν λίγο καιρό είχα φιλικές επισκέψεις απο την Ελλάδα. Εκείνος το έμαθε φυσικά.
Ρωτούσε συχνά/πυκνά πότε θα φύγει η φίλη μου..και απο την πλευρά μου δεν υπήρχε ποτέ συγκεκριμένη απάντηση "θα φύγει τότε",έλεγα απλά αργεί ακόμα.
Συνέχισε να ρωτάει.
Εκείνες τις μέρες (έκατσε αρκετά η φίλη), αισθάνθηκα ότι με 'διεκδικδούσε' αρκετά. Το βάζω σε εισαγωγικά γιατι πολύ απλά μπορεί να του έλειπε η παρέα μου και τίποτα άλλο. Μέχρι και της φίλης μου της έκανε εντύπωση πάντως. Μου λέει "σα μικρό παιδί κάνει..δε ξέρει ότι είμαστε μαζί; γιατί κάνει έτσι"?
Οταν έφυγε,σα να ηρέμησε κάπως εκείνος. Λες και ταράχτηκε που δε μπορούσα να είμαι εκεί ανα πάση στιγμή όπως πριν. Ή δε μπορούσαμε να έχουμε το χρόνο που είχαμε μαζί. Λίγο κουλό δεν ήταν αυτο; Μια μέρα μου την "είπε" κιόλας,επειδή έλειψα σε μακρινή βόλτα και έχασα μια ιντερνετική συνάντηση με την παρέα που έχουμε δημιουργήσει. Σα να έβγαλε λίγη ζήλεια πάντως,σας το λέω εν τιμή χωρίς να είμαι φαντασμένη.
Τωρα περίπου με ποια συχνότητα μιλάτε;
Καθημερινή με ελάχιστες παύσεις μιας ημέρας (και αν).
(γιατί?)
Διαβασα λιγο γρηγορα και περιληπτικα , αλλα ισως και οι δυο να μην καιγοσαστε τοσο να συναντηθειτε αλλιως θα ειχατε ηδη συναντηθει , εκτος εαν υπαρχουν πραγματι φοβερες δυσκολιες σε αυτο.
Αυτο μπορει να σημαινει και οτι φοβαστε μηπως σε μια συναντηση "σπασει" αυτο που εχετε δημιουργησει. Δεν μου φαινεται και πολυ παραλογο το δευτερο ... μου χει τυχει.
Έχω αντιληφθεί ότι τον νοιάζει το πότε θα βρεθούμε μιας και με έχει ρωτήσει πόσες φορές πότε θα γυρίσω Ελλάδα. Όπως έγραψα κ σε άλλο ποστ,πριν το καλοκαίρι δε μου είναι καθόλου εύκολο να έρθω. Πίστεψέ με το θέλω όσο τίποτα. Στο διάστημα που μιλάμε,δεν έχω έρθει Ελλάδα,αλλιώς θα είχαμε βρεθεί.
Α εισαι εξωτερικο , πολυ μεγαλη αποσταση μου διεφυγε αυτο. Διαβασα λιγο το πρωτο ποστ, αναφερεις μονο χιλιομετρικη αποσταση. Δεν ξερω , τι περιμενεις ακριβως απο αυτον να κανει?
Να δηλωσει ερωτευμενος ή να μιλαει ερωτικα εξ'αποστασεως?
Προσωπικα σαν χαρακτηρας βαριεμαι να μιλαω ερωτικα εξ'αποστασεως αντε να φλερταρω λιγακι με χιουμορ ,ειδικα με κοπελλες που δεν εχω συναντησει ποτε , ασχετως αν απολαμβανω πραγματικα την παρεα τους ....
Ποιος ξερει τι παιζει...
Μπορείς να γίνεις λιγο πιο συγκεκριμένη στη συχνότητα επικοινωνίας; δηλ για ποση ώρα και ποσες φορές την ημέρα; Πάντως οτι είναι συχνή είναι θετικό και θα πουμε για τα περαιτέρω.
Πραγματικά,δε ξέρω τι να σου απαντήσω στην ερώτηση 'τι περιμενεις ακριβώς΄.
Σίγουρα δε περιμένω αγάπες και λουλούδια.
Με πολύ απλά λόγια,περίμενα να αισθάνεται όπως κι εγώ. Αυτό.
Σ'ευχαριστώ πάντως που ασχολήθηκες να απαντήσεις.
Όλους σας.
Τους πρώτους μήνες μιλούσαμε πρωί-μεσημέρι,βράδυ. Πολλές ώρες. Τα βράδια πάντα 4-5 ώρες καθημερινά.
Τότε,υπήρχε περίπτωση να ερχόμουν για λίγες ημέρες Ελλάδα (τον περασμένο Νοέμβρη) και συνέχεια λέγαμε πως θα βρεθούμε,πού θα πάμε,τι θα κάνουμε. Ήρθαν όμως έτσι τα πράγματα που δεν ήρθα..και προφανώς όλο αυτό να τον κούρασε,να τον ξενέρωσε..(αναφέρω απλά ένα πιθανό σενάριο που μου έχει περάσει απο το μυαλό). Μετά η επικοινωνία μας έκανε μια "κοιλιά",επικοινωνούσαμε μεν κάθε μέρα αλλά λιγότερο.
Το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει πάλι να μου στέλνει τα μεσημέρια..και το βράδυ μιλάμε 2-3 ώρες..Κάθε μέρα αυτό.
@κερασι,εισαι γυναίκα ή άντρας; απο περιέργεια και μόνο..Αν θες απαντάς.
Και ναι, μέσα πέφτεις, άντρας είμαι! Και το δικο σου όνομα πάντως, δεν ξέρω ποση ώρα το σκεπτόσουνα, αλλα δε το λες και οτι πιο θηλυκό!:p:p
Και ναι, μέσα πέφτεις, άντρας είμαι! Και το δικο σου όνομα πάντως, δεν ξέρω ποση ώρα το σκεπτόσουνα, αλλα δε το λες και οτι πιο θηλυκό!:p:p
Είμαι undercover :p Εν τέλει δε μου είπες, εσένα σου λέει κάτι η συχνή επικοινωνία;
το θεμα ειναι κιπ, οτι η κοπελα του εκμυστηρευτηκε τα αισθηματα της κι εκεινος της ξεκαθαρισε οτι δεν αισθανεται κατι ερωτικο απεναντι της.
αλλο να ερωτοτροτροπεις εξ αποστασεως αλλα να νοιωθεις, κι αλλο να λες ξεκαθρα οτι δεν νοιωθεις κατι και απορεις πως εδωσες την εντυπωση αυτη κι οτι αν εγινε κατι τετοιο, εγινε χωρις προθεση...
Καλημέρα Remedy. :)
Διάβασες αυτό που έγραψα στην σελ 3 για την φίλη μου;
Αν ναι,σου λέει κάτι αυτη η συμπεριφορά;
Πάντως,έμαθα πρόσφατα απο κοινούς φίλους ότι η όλη συμπεριφορά του έδειχνε ότι ενδιαφέται για εμένα και πέρα απο φίλη,αλλά πιθανόν να το μπλόκαρε λόγω απόστασης,δε θέλει να μπλέξει σε κάτι τέτοιο. Συν ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν πολυπαραδέχεται τα συναισθήματά του. Τώρα αυτά δεν ξέρω αν ήταν υποθέσεις απλά ή αν μίλησαν μαζί του.
καλημερα :)
αυτο με την φιλη ηταν και περιεργο και προβληματικο.
το θεμα ειναι οτι ουτε κι αυτο εντασσεται σε ερωτικο ενδιαφερον, γιατι απλουστατα η φιλη ειναι γυναικα...
αρα κατι αλλο ηταν και κατι αλλο σημαινει.
περισσοτερο σαν εγωκεντρικη συμπεριφορα ( η εστω παιδικη συμπεριφορα) καποιου που του στερουν το παιχνιδι του.
αν κατι αντιστοιχο συνεβαινε με ανδρα, τοτε ναι. αλλα με φιλη, εσυ δλδ τι συμπερασμα βγαζεις?
Γενικά τον διακατέχει μια παιδική συμπεριφορά,σ'αυτο έπεσες μέσα.
Τι συμπέρασμα..Αισθάνθηκα ότι με 'διεκδικούσε' κάπως σε εκείνη τη φάση.
Θα μου πεις απο την φίλη σου; Αυτό πιθανον και να μην είναι ένδειξη ερωτικού ενδιαφέροντος.
Μπορεί και να ισχύει αυτό που λες..περι εγωκεντρισμού..Γιατί όταν έφυγε η φίλη,δεν έκανε έτσι,σε τόσο μεγάλο βαθμό.
ε ακριβως αυτο λεω.
θα ειχε νοημα να δωσουμε αλλη εξηγηση αν ειμασταν στο σκοταδι, αλλα εφοσον ξεκαθαρισε οτι δεν νοιωθει τπτ ερωτικο, γιατι το αμφισβητεις? αυτο δεν εχω καταλαβει ακομα.
ίσως γιατί δε μπορώ να το πιστέψω.
αυτό που νιώθω είναι πως κι εκείνος ενδιαφέρεται..αλλά δε θέλει να το παραδεχτεί.
ισως είναι και παιχνίδια του μυαλού μου..τι να πω.
οκ,ίσως θα έπρεπε να βρω λύσεις μέσα μου,να περάσω στο στάδιο αποδοχής και να προχωρήσω..
κατανοώ αν δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε
το αλλο που δεν καταλαβαινω, ειναι οτι αφου αποφευγει ολα τα συναισθηματικα θεματα/σχεσεων κλπ, τι συζητατε τοσες πολλες ωρες για τις ζωες σας???? τα επαγγελματικα? η ανοιγεσαι μονο εσυ κι αυτος μενει σφιγγος?
ανοιγόμαστε περίπου στον ίδιο βαθμό..
για τους φίλους μου λέει,για την καθημερινότητά του κάποιες φορές,αν συμβεί κάτι απρόοπτο ας πούμε,τέτοια πράγματα..
αλλά οταν θα βγει δε θα μου πει ποτέ πως πέρασε τι έκανε,ούτε θα τον ρωτήσω.
είναι αρκετά κλειστός..και που έχει ανοιχτεί σ'αυτο το βαθμό το εκτιμώ.
αν βλέπατε πως μιλούσαμε τον πρώτο καιρό..ήταν σαν ένα κλειστό στρείδι..που σιγα σιγά άνοιγε δειλά δειλά.
εμένα πάντως αυτό που μου βγάζει αυτός ο άνθρωπος , είναι πως έχει χτίσει γερές άμυνες..δε ξέρω τι του έχει συμβεί,αλλά αναγνωρίζω μια παιδικότητα,μια καλή ψυχή που όμως παλεύει να μη τα δείξει..θέλει να δείχνει την εικόνα του σκληρού και κάφρου.
εμενα αυτο που μου βγαζεις εσυ, ειναι μια αστειρευτη διαθεση να τον δικαιολογεις.
ειναι αδυνατον ενας ανδρας 35 χρονων να μην εχει ερωτικη ζωη (οτι κι αν συμβαινει σε αυτην). αν δεν σου μιλαει γι αυτην,η εστω για τις επιθυμιες του απλα ειναι κρυφη.
πριν λεγαμε οτι σχεδον αποκλειεις να εχει κατι ερωτικο με αλλες γυναικες, ενω τωρα λεμε οτι δεν ξερεις απολυτως τιποτε για το τι κανει οταν βγει.
αυτο με τον "καφρο" το εχεις επαναλαβει. τι ακριβως εννοεις? τι καφρικο κανει η λεει?
πολλές φορές μου έχει πει ότι βγαίνει με τους φίλους του ή σε ποια μέρη πάει,αλλά μέχρι εκεί. δε θα μπει σε λεπτομέρειες. και δε θα ρωτήσω,γιατι έτσι όπως τον έχω "κόψει" κλειστό, τον αφήνω να μου πει εκείνος ότι θέλει. γενικά δε μου αρέσει να γίνομαι αδιάκριτη,το'χω αυτό. θα μου πεις είναι αδιακρισία να ρωτήσεις τι κάνατε έξω; ε δε ξέρω αυτό θα το κάνω με τους πολύ πολύ κοντινούς μου φίλους.
τώρα αν τον δικαιολογώ δε το έχω αντιληφθεί ότι το κάνω. μπορεί και να έχεις δίκιο,δε το αποκλείω.
θα μπορούσα να πω πολλά παραδείγματα του τι κάνει..αλλά φοβάμαι μην καρφωθώ. αν και εχω καρφωθεί ήδη,στην περιπτωση που μπει εδώ μέσα κατά τύχη και διαβάσει αυτό το thread.
μα εγω δεν ειπα να εισαι αδιακριτη.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και κανεις καλα και δεν τον ανακρινεις.
εγω ειπα οτι τα πολυ προσωπικα του, εν τελει σου ειναι απολυτως αγνωστα!
επισης ειπα οτι ο ΙΔΙΟΣ δεν αισθανεται την αναγκη να τα μοιραστει μαζι σου.
ένα παράδειγμα.
όταν του μίλησα ανοιχτά..την επόμενη ημέρα ήρθε και μου είπε πως του την "έπεσε" μία γυναίκα, χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση απο την δική του πλευρά. ενώ δε το είχε κάνει ποτέ μέχρι εκείνη τη στιγμή.
αυτό είναι καφριλίκι. ήταν σα παιδική συμπεριφορά. ενώ μού βγάζει ευαισθησίες σαν άνθρωπος,κάνει κάποια πράγματα ώρες ώρες,σα σπασμωδικές κινήσεις (? ) δε μπορώ να το τοποθετήσω καλά αυτή τη στιγμή τι ακριβώς είναι αυτο.
άλλο παράδειγμα..όταν τυχαίνει να του μιλήσω γλυκά (όχι τίποτα μελό,ή ρομαντζάδες,απλά γλυκά),θα πετάξει πάντα κάτι κάφρικο,μια ατάκα που βλεπεις πως θέλει να δείξει ο σκληρός ο άντρας.
εγω το βλεπω σαν προσπαθεια του να σε ξενερωσει απο τις ερωτικες διαθεσεις και να επαναφερει την σχεση σας σε επιπεδο φιλικο και επικοινωνιας οπως το θελει.
και οι δυο "καφριλες" που περιεγραψες το ιδιο κανουν. ΞΕΝΕΡΩΜΑ.
το οτι δεν ξερουμε τον λογο, δεν αλλαζει το γεγονος οτι δειχνει σταθερος να μην εμπνεει ερωτικα αισθηματα.
μπορει να θελει αλλην.
μπορει να θελει αλλον.
ναι remedy..τα πολύ προσωπικά του μού είναι παντελώς άγνωστα..αλλά μου έχιε ξανασυμβεί αυτό..
ο πρώην μου δεν πολυμίλαγε για τα ερωτικά του όταν γνωριστήκαμε..έχω γνωρίσει ορισμένους άντρες που το κάνουν αυτό..αυτό για εμένα (εδώ ισως πεις ότι πάλι δικαιολογώ) δεν έχει να κάνει απαραίτητα ότι δε με εμπιστευεται ή με βγάζει έξω απο τη ζωή του..απλά αρκετοί άντρες δεν έχουν την ανάγκη να αναλύουν κ να συζητάνε τα πάντα όπως κάνουμε εμείς..Αυτό τουλάχιστον έχω δει απο την δική μου πλευρά..καθαρά εμπειρικά..και απο σχέσεις και απο αντρικές φιλίες.
αν θες μου λες την άποψή σου πάνω σε αυτό,να δω πως το βλέπεις κι εσύ!
δεν πιστευω καθολου οτι δεν σε εμπιστευεται. δεν το κανει γι αυτο.
το κανει ειτε γιατι ντρεπεται ο ιδιος και δεν το κοινολογει (πχ γκεη)
ειτε γιατι ειναι κατι προβληματικο και δεν θελει να το συζηταει. πχ να κυνηγαει καποια που δεν τον θελει, να πηγαινει με πορνες η με περιστασιακες ερωμενες επειδη δεν ειναι ερωτευεμνος αυτην την εποχη. αν ηταν νεωτερος θα σου ελεγα και την πιθανοτητα να ειναι παρθενος, αλλα ειναι πολυ μεγαλος για κατι τετοιο..
για το οτι οι ανδρες δεν αναλυουν και δεν συζητουν τα αισθηματα τους οσο και οπως εμεις, ειναι 100% ακριβες για τους περισσοτερους. αλλα δεν σου λενε οτι δεν αισθανονται ερωτικα. το ακριβως αντιθετο σου λενε εστω και συντομα και βασικα στο δειχνουν και μαλιστα πολυ εντονα και πολυ συντομα. αυτο δεν ισχυει με τον τυπο και μαλιστα ισχυει το αντιθετο . να ξεκαθαριζει την θεση του! αυτο πολυ λιγοι ανδρες το κανουν και πρεπει να πιεστουν πολυ για να το κανουν. ακομα και ανδρες που δεν γουσταρουν , αφηνουν φλου την κατασταση ειτε για να μην προσβαλουν την κοπελα που τους ανοιχτηκε, ειτε για να υπαρχει μια καβατζα σε περιπτωση που χασουν την μονιμη σχεση τους, οπως αναφερθηκε χθες:rolleyes: ...
ένα ακόμη παράξενο (ελπίζω να μη σε έχω κουράσει,κι αν ναι..μου το λες) είναι πως στους κοινούς μας φίλους μιλάει ΟΛΗ την ώρα για εμένα.
μου το έχουν πει οι ίδιοι. εκεί που συζητάνε αρχίζει να τους μιλάει για εμένα,σε σημείο εμμονικό (αυτή τη λέξη τη χρησιμοποίησαν εκείνοι,όχι εγω).
χωρίς να με αναφέρουν εκείνοι,ξεκινάει και τους λέει για εμένα. για το οτιδήποτε.
οκ με συμπαθεί,μπορεί να έχουμε έρθει κάπως κοντά,αλλα τι ανάγκη έχεις να μιλάς συνέχεια για εμένα στους άλλους; κάθε μα κάθε φορά που μιλάς μαζί τους;
ενώ έχει πράγματα να πει και να συζητήσει..και το κάνει,εστιάζει σε εμένα.
δε θα το πάρω κάπως αυτό που σου αναφέρω,απλά θα πω πως είναι παράξενο.
οχι βρε. ευκαιρια ψαχνω να καθυστερησω την δουλεια που πρεπει να τελειωσω. οταν πιεστω χρονικα, φευγω μονη μου (τραβατε με κι ας κλαιω).
εδω μιλας εσυ, για το θεμα σου. οποιος δεν εχει χρονο η βαριεται, ας παει οπου θελει. μην νοιωθεις ενοχες.
αυτο που αναφερεις, ειναι ξεκαθαρο ενδιαφερον για σενα.
εσυ μπορεις να μου απαντησεις, εφοσον ενδιαφερεται τοσο πολυ, γιατι αποκλειει το ερωτικο?
υπαρχει περιπτωση να εκτιμαει καποιος εναν που γνωρισε σαν ανθρωπο και σαν φιλο? το θεωρεις απιθανο?
σε ποια θεματα σου εμμενει με τους φιλους/ τι τους λεει για σενα, δηλαδη? μιλαει με καποιον τους πιο προσωπικα? εχει πει σε κανεναν την δικη σου εκμυστηρευση?
κάτι μου έλεγε μέσα μου πως δεν αισθάνεται κάτι ερωτικό επειδή πολύ απλά δε με έχει δει λάιβ. δηλαδή αν με έβλεπε και μού το έλεγε, εκεί δε θα υπήρχε καμία περίπτωση αλλαγής της κατάστασης.. Ισως αυτό ειναι που με κρατάει τελικα. Οτι δεν έχουμε συναντηθεί ακόμα και έχω μια ελπίδα μήπως αλλάξει!
Οπως ανέφερα και σε άλλο ποστ, κι εγώ για τον πρών μου (άλλη μια φορά που τον αναφέρω :P ) δεν αισθανόμουν ερωτευμένη/ερωτικά όταν μου εξομολογήθηκε τα συναισθήματα του..Οταν βρεθήκαμε αλλάξαν όλα..Ισως γι αυτό να ελπιζω :(
Σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου πάντως,το εκτιμώ,αλήθεια.
Αν υπάρχει περίπτωση να εκτιμάει κάποιος έναν άνθρωπο σα φίλο και μόνο; Ναι φυσικά..
Απ''οσο γνωρίζω δεν έχει μιλήσει σε κανέναν για το ότι του ανοίχτηκα.
Με τους φίλους,με αναφέρει για το οτιδήποτε. Η τάδε σήμερα χάθηκε,η τάδε έχει τη φίλη της και μας έχει γράψει,η τάδε έκανε αυτό,η τάδε το άλλο,η τάδε πήγε εκεί μονοήμερη,θέλει συνέχεια να είμαι το επίκεντρο συζήτησης. Αυτό το έχω καταλάβει κι όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί,δεν ασχολείται με κανέναν άλλον παρά μόνο μαζί μου..αλλά το κλειδί σε αυτό μπορεί να είναι τελικά η μεγάλη συμπάθεια..και μέχρι εκεί.
Ας μου δώσει κάποιος δυό χαστούκια να συνέλθω. :mad: :p
το οτι το live θα ξεκαθαρισει τα παντα και για την δικια του μερια και για την δικια σου , το πιστευω κι εγω και στο ειπα και χθες, οτι αυτο ειναι που πρεπει να γινει και οχι αυτη η διαδικασια που εχεις μπει εναν χρονο τωρα να καλλιεργεις στον εαυτο σου προσδοκιες χωρις να εχει γινει το πρωταρχικο. δλδ η γνωριμια.
στο λαιβ και αυτος που εχει αμφιβολιες ξεκαθαριζει το τι ειναι ο αλλος, και αυτος που πιθανον να εχει επιχειρησει να ξεγελασει με λαθος εντυπωσεις και υποσχεσεις (πχ ψεματα και φωτο λαστ γιαρ) , φανερωνεται και ολα μπαινουν μια χαρουλα στην θεση τους:rolleyes:
αυτο ομως που δεν κολλαει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ειναι η πρεμουρα του να στο ξεκοψει! αν απλα ειχε αμφιβολια για το λαιβ, γιατι να μην το φορτωσει ολο εκει, λεγοντας πως θα τα πειτε απο κοντα και δεν ειναι δυναντον να σκεφτεται αν εχει αισθηματα για ανθρωπο που δεν ξερει??? το ξεκαθαρισμα και η απολυτη σταση , ειναι που δεν εξηγειται.
ναι, μπορει το κλειδι να ειναι η μεγαλη συμπαθεια , οπως και το ενδιαφερον που του εχεις δειξει.
οσο και να μην αισθανεται, αν δεν εχει γυναικες που τον θελουν αυτη την στιγμη στην ζωη του, σιγουρα τον κολακευει το ενδιαφερον σου.
επισης, ασχετα αν εχει φιλους, μπορει να ειναι ενα μοναχικο ατομο που δεν εχει απο καποιον αλλον, τοσο ενδιαφερον για το ατομο του.
αυτα ομως μπορει να μην ειναι καθολου ερωτικα (οπως ξεκαθαρα λεει, αλλωστε) αλλα καθαρα υπαρξιακα και ανθρωπινα.
Γεια σου και παλι κέρβερε. Καταρχήν συμφωνώ με αυτό που αναφέρεις πιο πανω, οτι αν συναντηθείτε θα είναι πιο πιθανό να γίνει κατι ερωτικό, γιατι οπωσδήποτε η απο κοντά συνομιλία είναι αλλιως. Οχι οτι απο μακρυά δεν σχηματίζεις μια εικόνα, αλλα το απο κοντα θα δείξει καλύτερα. Αλλωστε φιλία άντρα με γυναίκα είναι πολυ σπάνιο. Εκτος απ αυτό, εγω εκεινο που σου προτείνω, είναι να λάβεις υπόψη κάποια πράγματα οσον αφορά την αντρική ψυχολογία αλλα και τη διαφορά φιλίας και ερωτικού.
Και εξηγούμαι, μια καλή ιδέα είναι να σταματήσεις να κάνεις οτι θα κανε ένας φίλος προς ένα φίλο του και για αρχή να αραιώσεις λιγο την επικοινωνία, να μην είσαι πάντα εκει δηλαδή και να μη στέλνεις πρώτη εσυ. Αυτο να μη το κάνεις να φανεί επίτηδες. Επίσης σπάς και ένα δεδομένο που έχει αναπτυχθεί, γιατι να ξέρεις ο άντρας αν σε έχει ως δεδομένη στο μυαλό του αυτό είναι ξενερωτικό. Πρέπει να υπάρχει ένα εμπόδιο για να σε βρίσκει, να μην είσαι παντα εκει δεδομένη οπως σου είπα. Ετσι το βλέπω εγω.
Τι να πω..τα είπες όλα Remedy.
Γεια σου kerasi.
Δε στέλνω ποτέ πρώτη μήνυμα. Ειδικά τους τελευταίους μήνες.
Στέλνει πάντα εκείνος.
Το λάθος που έκανα και το αντιλήφθηκα κάποια στιγμή,είναι πως όποτε κι αν έστελνε,του απαντούσα αμέσως.
Αυτό με έκανε κάπως δεδομένη,γιατί κατάλαβα πως άρχισε να βαριέται σε εκείνο το σημείο.
Δεδομένη δεν ήθελα ποτέ να είμαι στην ζωή μου. Ούτε στους φίλους,ούτε στις σχέσεις μου, ούτε ακόμα κ στην σχέση που εχω με την οικογένειά μου. Μπορεί να σας ακούγεται σκληρό,αλλά επειδή πέρασα ένα μεγάλο στάδιο που ήμουν δεδομένη,μόνο καλά δε σου συμπεριφέρονται. Όταν άλλαξα ρότα, εισέπραξα μεγαλύτερο σεβασμό.
Οι κοινοί μας φίλοι ξέρεις τι μου είπαν μια μέρα;
Ότι μπορεί να φταίω,γιατι δε του έδειξα εξ αρχής τι αισθάνομαι.
Οτι φταίω γιατί ίσως εγώ το πήρα σε friendzone απο την αρχή.
Οτι δεν έπρεπε να δείχνω φίλη,αλλά πάνω απο όλα γυναίκα.
Με τη σειρά μου,θα σας πω πως δεν έχω να επιδείξω ήνα αποδείξω κάτι.
Δεν προσπαθώ να δείξω κάτι διαφορετικό απο αυτό που είμαι.
Γιατί το λέω αυτό θα σας πω αμέσως.
Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο έχουμε αρκετά κοινά.
Μουσική,ταινίες,αθλητικά κ.ά.
Μου 'χρεώσαν' το ότι μου αρέσει να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο,κι ότι αν ήθελα να τον "ρίξω" δε θα έπρεπε να κάνω τέτοιες συζητήσεις.
Δε ξέρω ποια είναι η γνώμη σας σε αυτό..αλλά απο τη στιγμή που το αγαπώ και μου αρέσει,δε θα το κρύψω για να δείξω πιο..γυναίκα!
Η γυναίκα δε φαίνεται απο το αν της αρέσει το ποδόσφαιρο.
Η γυναίκα φαίνεται στο σύνολό της,στην αύρα της,στο όλο πακέτο που βγάζει.
Αν είναι να σε γουστάρει κάποιος θα σε γουστάρει γι αυτό που είσαι!
Σιγά μη κάτσω να του μιλήσω για νύχια και κραγιόν για να αισθανθεί κάτι ερωτικό! :p
Τελοσπαντων το πήγα αλλού..αλλά μ'αρεσει η συζήτηση μαζί σας :P