Αγαπητός... :)
Εγώ σαν διπολικός τύπου 2 ήμουν περισσότερο προς την κατάθλιψη, αλλά τώρα με τα αντικαταθλιπτικά δεν έχω κατάθλιψη και είμαι λειτουργικός. Στους γιατρούς πήγα γιατί δεν ένιωθα καλά, από μόνος μου ένα πρωί.
Printable View
Αγαπητός... :)
Εγώ σαν διπολικός τύπου 2 ήμουν περισσότερο προς την κατάθλιψη, αλλά τώρα με τα αντικαταθλιπτικά δεν έχω κατάθλιψη και είμαι λειτουργικός. Στους γιατρούς πήγα γιατί δεν ένιωθα καλά, από μόνος μου ένα πρωί.
Με φωνάξατε; Σας παρουσιάστηκα...
Σπανιο παντως να παιρνει πρωτοβουλια ασθενης να σκαει στον ψυχιατρο να του λενε -ειστε διπολικος- και να ξεκινα μαραθωνα.
Εγω με αφορμη 9 μηνο παθολογικο αγχος πηγα, ηξερα οτι δεν ειχα αλλη λυση πλεον, ειχα ολα τα ψυχοσωματικα...
Τι να πω, φαινεσαι ανθρωπος που ξερει καλα που παταει και που βρισκεται.
Επειδη το ειχα και εγω αυτο και μετα το μυαλο μου μου δειξε την "αλλη πλευρα"... δεν κανω πειραματα... προσεχω πολυ πλεον για να εχω !!!
Δεν θα χαρακτήριζα μαραθώνα αυτά που έκανα. Απλώς δεν ένιωθα καλά και πήγα και επειδή κακά τα ψέμματα, είναι υποκειμενική η διάγνωση, στράφηκα σε τρεις γιατρούς. Τώρα από εκεί και πέρα ανακαλύπτοντας την ασθένεια, δυσκολεύομαι να αναγνωρίσω στη ζωή μου συμπτώματα υπομανίας ή μανίας. Και επειδή άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε επέλεξα τη χρήση αντικαταθλιπτικών για να καταπολεμήσω αυτό που όντως ένιωθα και με οδήγησε σε αυτούς.
Δεν νιώθω μια υπερβολική ευφορία για να ακολουθήσω εξ' ολοκλήρου την αγωγή τους. Και έχουν περάσει τόσοι μήνες που πλέον πλησιάζω στην έξοδο του τούνελ. Οδεύω προς το να κλείσω τον κύκλο της ψυχιατρικής. Βασικά νομίζω πως τελικά είχα απλή κατάθλιψη και όχι κάτι διαφορετικό!
:confused:
Μακαρι φιλη να χες μονον αυτο και αχρειαστοι να ναι, στο ευχομαι πολυ !!!
Δεν είμαι γυναίκα γιατι έχεις κολλήσει με το ότι είμαι γυναίκα; :S
Χιλλια συγνωμη, σκαλωμα μυαλου.
Πραγματικα...:(
Συγχωρεμενη :)