Γεια σου Κωστα ! θα το προσπαθησω , να δω πως αισθανομαι , αφου παρω την αποφαση , εκει ειναι η δυσκολια ......
Printable View
Στο εξήγησα όσο μπορούσα αλλά αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι δεν είσαι άχρωμη και άοσμη οπότε καταλαβαίνεις δημιουργείς συμπάθεια και αντιπάθεια έντονη είσαι έντονη πως να το πούμε δεν είσαι γατάκι έχεις τα νεύρα σου τις μαύρες και μπορεί να τα κάνεις όλα γης Μαριάμ καμιά μέρα από τα νεύρα σου εγώ δε σε πάω κόντρα πλέον είσαι έντονη προσωπικότητα
Ο Ελις μας εχει ενα τεραστιο point σε αυτο που λεει... αν ρεακι μου εβγαινες μπροστα σε ολα και ολους στη ζωη να υπερασπιστεις, να δικαιωσεις, αλλά δεν ειχες τη δυναμη να το κάνεις στους κανονικους θυτες, γυριζει μπουμερανγκ.
Αδειαζει η κανουλα σε λαθος δοχειο. Συν οτι κανεις δεν γουσταρει να βλεπει τον/την αλλον/η να εχει "ισχυρη προσωπικοτητα".
δεν καταλαβαινω, κανεις δεν ειναι αχρωμος ή αοσμος ..ολοι εχουν συμπάθειες αντιπάθειες.. και ποιος δεν θα τα εκανε λίμπα αμα του γ@μουσες τα νευρα?
και τι ειναι ισχυρη προσωπηκοτητα και γιατι ειναι προβλημα.
παιρνω θεση, δεν βγαινω μπροστα, εκτος να με βγαλει ο αλλος, ειτε δικος μου θυτης ειτε αλλουνου θα βγαλω αυτα που δεν πρεπει να κρατησω μεσα μου... για καλο μου το κανω, γιατι δεν θελω να αφησω τα δηλητηρια των αλλων να σποριαζουν μεσα μου...
Τα ειπα ρεακι μου γιατι βγηκαν μεσα απο τις συνεδριες... και σιγα σιγα απαντω και εγω στον εαυτο μου. Οτι ναι ρε συ - ισως σε εκεινην την φαση ηταν που παραιτηθηκα απο τον εαυτο μου, το αρνιομουν παντελως και κοιτα να δεις που με εχει φερει -
Σε εσενα ως συντροφισσα ρεα γνωριζοντας ορισμενα και μην εχοντας ιδιοτητα ειδικου πως να δω στην ψυχουλα σου να καταλαβω ?
Με ενιωσες ?
μα σε ρωτησα σε κατι που εσυ και ο ελις ειπατε ..οχι για την ψυχη μου..ζητησα ορισμους για τις λέξεις που εσυ χρησιμοποιησες και εξηγησεις για κατι που ειπες... δεν θελω να σε κουραζω...απλα να καταλάβω ηθελα ..αν δεν μπορεις να τα εξηγησεις πραγματικα ..τοτε δεν τα εννοουσες ή φοβασαι οτι θα πεις κατι που μπορει να με στεναχωρησει?
Ισχυρη προσωπικοτητα αν εχω καταλαβει καλα εγω ως CC ειναι ο ανθρωπος που δεν τον κανεις ο,τι θελεις. Εχει δικη του κριση, ισως ειναι πεισματαρης αποφασιστκος και δε χαμπαριαζει.
Αυτα εχω καταλαβει εγω ως ανθρωπος με ισχυρη προσωπικοτητα. :)
Ε οχι δεν ειναι ... μη ξεχνας οτι το ποιμνιο πρεπει να ειναι υπακουο !!!
Ναι ρεακι μου, να εισαι προβατο, να λες ναι, να μην αμφισβητεις την εκαστοτε εξουσια, γενικως "πεταει ο γαιδαρος????? " Ναι πεταει.
Ετσι σε αγαπανε οοοοοοολοιιιιιιιιι.
Αν ομως αποκλινεις τρως και μπολικα σκαμπιλια...
ετσι συντομα και μπακαλιστικα το θετω.
Αμα εχω αυπνιες γινομαι πιο νυχτο-αναλυτικη-φιλοσοφικη... :o
Θελω πισω τον υπνο μου ΤΩΡΑ !:cool:
Και ακου να σου πω τωρα γιατι εφαγα φλασια.
Μπηκαμε εδω μεσα κοντα με ενα μηνα διαφορα. Εκοψες ουσιες, εκοψες φαρμακα αντικαταθλιπτικα, μειωσες τοξικες σχεσεις, πηγες εκανες τις εξετασεις σου κανεις αγωνα να ρυθμισεις την διατροφη --- Δηλαδη ρε Φιλεναδα--- ολα αυτα ειναι λιγα ?
Γεια σε παρακαλω... !!!
Οχι εχεις ενα ζητημα διαχειρισης συναισθηματος, οκ, ολοι εχουμε. Το γεγονος οτι παρολο που εχεις διαφωνησει δημοσια και δεν αποχωρησες εμενα παλι μου δειχνει πως οτι λες το πιστευεις, το αισθανεσαι !!!
Τι αλλο να σε πω μαν' μ????
Ε μα κατσε δηλαδη... στασου μυγδαλα δηλαδη...
Οκ, οι δικοι μας, οι οικειοι απλα λογω συνθηκων δεν βλεπουν καθαρα. Βλεπουν αυτο που θελουν να δουν. Εσυ το παλευεις και συνεχιζεις.
Εγω δηλωσα ευθαρσως πως οταν βρεθηκα στον πατο και χωρις αγωγη δεν καταφερα να μην ξανα παω στο ψυχιατρο.
Εκτιμω το πεισμα σου να το παλευεις με τα εφοδια σου. Hardcore Game for Hardcore Personalities.
ολοι το παλευουμε..και ο αγωνας ειναι το ιδιο σκληρος για ολους... προσπαθω να βρω μια ακρη ρωταω και εσας μπας και παρω καμια ιδεα...εκει που σκαλωνω δηλαδη μονη μου να βρω μια ακρη με βοηθατε πολυ...:)
Ολα κομπλε... ο υπνος σου εσενα εστρωσε ?? γτ εμενα με βασανιζει ακομα κ εχω αρχισει να μιλαω μονη μου στο thread - επικυνδηνα σημαδια- χεχε !
οχι αλλη σειτα ...καταβροχθησα ολο το house of cards...!!!:p
Πολύ ζουμί έπεσε εδώ μέσα!Quote:
απο την αλλη θελω να χωθω σε ολα τα ζουμια αυτης της ζωης
Εγώ πάλι θέλω να αγοράσω δικό μου ιστολογικό εργαστήριο να πραγματοποιώ βιοψίες!
Η αξία σας φαίνεται πάντως τώρα τι έχετε μέσα στα κεφάλια σας δεν ξέρω αλλά είστε κορίτσια με αξία και οι δυο και μιλάω μόνο για τα γραπτά σας δεν ξέρω τίποτα άλλο για σας παρά μόνο μέσα από δω και βλέπω τη σεσε να χει λόγο που μ αρέσει τη Ρέα θα την ήθελα πιο κυριλέ να κρατάει τη θέση της να μη παρασύρεται σκληρή και ακριβόλογα γι αυτό μαλώνουμε συνέχεια θέλω ο λόγος να χει ουσία να βλέπω ποστ και να μένω μαλακάς αυτό που θέλω θέλει δύναμη κι η Ρέα την έχει αλλά ρίχνει τον εαυτό της η cc από την άλλη έχει λόγο ωραίο στρωτο βλέπεις το σχόλιο και πας να το διαβάσεις και στις δυο συμβαίνει αυτό
Αυτο το ' ισχυρη προσωπικοτητα ' ειναι πολυ αοριστο , ο καθενας του δινει αλη ερμηνεια ..................... και δεν καταλαβαινω γιατι κανεις δεν γουσταρει να βλεπει καποιον με ' ισχυρη προσωπικοτητα ' ( οτιδηποτε κι αν σημαινει αυτο , ως θετικο το εκλαμβανω ) , εκτος αν εχει καποιος κομπλεξ , αν διαθετεις τετοια , ειχες μια σκασιλα τι σκεφτονται οι αλλοι για σενα ..................
Με αφορμή αυτό που είπε ο Elis, έχω να πω ότι γενικά γράφετε πάρα πολύ ωραία οι περισσότεροι, πως λέμε πεζός λόγος το ακριβώς αντίθετο!
υσχυει αυτο που λέει και η cc, οι ανθρωποι που δεν συμπεριφεροντε σαν προβατα, στοχοποιούντε και γινοντε πολος ελξης κακιας φθουνου κτλ τκλ. τα προβατακια δεν τα πειραζει κανεις.. δεν με ενοχλει οταν αυτο συμβαινει με αγνωστους.. αλλα απο ανθρωπους που λένε οτι σαγαπάνε, περιμενεις να σε δεχοντε οπως εισαι και πικρενεσαι οταν βλέπεις οτι τελικα ... δεν !!!
μερικες φορες ομως καποιοι που στοχοποιουνται, απλα εχουν προβληματικη συμπεριφορα. δεν στοχοποιουνται επειδη τους ζηλευουν...
με αγνωστους , που μπορει να υποψιαζεσαι οτι μπορει και να ειναι κακοβουλοι η ανοητοι, δεν χρειαζεται να ασχολεισαι, οταν ομως αυτο συμβαινει και απο αγαπημενους σου ανθρωπους, πριν απογοητευτεις, σκεψου πρωτα πολυ καλα μηπως αυτα που σου λενε εχουν πραγματικη βαση και οχι κακια και φθονο...
το "να μας δεχονται οπως ειμαστε" ειναι μια καραμελα που μας βολευει πολυ (ολους).
γιατι να μην "διορθωθουμε" δηλαδη, αν επιδεχομαστε βελτιωσης?
να μας δέχονται όπως είμαστε δεν είναι καραμέλα είναι πραγματικότητα
δεν αλλάζω για να με δεχτούν ναι σίγουρα θα κάνω υποχωρήσεις σίγουρα δεν θα κάνω πράγματα που ενοχλούν τους άλλους
αλλά σίγουρα θα κάνουν και οι άλλοι το ίδιο
δεν θα καπνίσω μπροστά σου αφού σ ενοχλεί ο καπνός απ το τσιγάρο αλλά μη με κλάνεις μες την μούρη μου αφού μ ενοχλεί
:p:p:p
με τις επεξηγησεις σου συμφωνω, αλλα στο "ναι, να μας δεχονται οπως ειμαστε", ο καθενας μπορει να χωρεσει οτι νομιζει αυτος!
πχ,
"ναι, θελω να καθομαι να τσιριζω στα μουτρα σου οποτε μου ρθει. ετσι ειμαι, πρεπει να με ανεχτεις"
"ναι, μπορω να σε αδικω και να σε συκοφαντω! δεν το κανω απο κακη προθεση, ετσι πιστευω, οτι πρεπει να κανω. πρεπει να το δεχτεις!".
ε δεν παει ετσι...
πρέπει να ξέρουμε που κάνουμε υποχωρήσεις και που διεκδικούμε το δεν αλλάζω
αν αρχίσουμε με παραδείγματα δεν θα βγάλουμε άκρη
άπλα πρέπει να ξέρουμε μέχρι που πρέπει να αλλάζουμε και μέχρι που πρέπει ν αλλάζουνε
όταν δεν με δεχτείτε όπως είμαι σημαίνει δεν τους καλύπτει αυτό που είμαι και τουμπαλι
θ αλλάξω μέχρι εκεί που δεν θα εκμεταλλευτής αυτό που είμαι από εκεί και πέρα γίνεσαι θύμα και εύκολα μπορείς
να γίνεις έρμαιο
οτεν ερχεται καποιος αγνωστος που δεν τον εχεις ενοχλησει ουτε καν ασχοληθει ..και σου λέει οτι εχεις προβληματικη συμπεριφορα, τοτε σαφως και μιλάμε για κομπλεξ και ζηλια και υπερτατη βλακεια!!
οχι δεν ειναι απλο, ειμαστε ολοι- ολα ... !!! απο εκει και πέρα να κρινει καποιος κατι που κανω το καταλαβαινω...να κρινει ΕΜΕΝΑ και να προσπαθει να νουθετησει τον χαρακτηρα μου... γιατι? απο που και ως που? ποιος εχει τον ΤΕΛΕΙΟ χαρακτηρα? ποιος κερδισε στην μεζουρα της ευτυχιας και νομιζει οτι μπορει να κατακρινει την προσωπικοτητα μου ή τις επιλογες μου... ξερω γω... μου φαινεται οτι τελικα μονο εμεις μπορουμε να κρινουμε τον εαυτο μας..ειμαι ετσι και ετσι... νιωθω καλα με αυτο? αν οχι τι μπορω να αλλαξω.. για να νιωσω εγω καλυτερα.. οχι για να με αποδεχτουν οι αλλοι. αυτοι που λένε οτι σαγαπουν ...υποτιθεται οτι αγαπάνε αυτο που εισαι, αν ξαφνικα σου ζητανε να γινεις κατι αλλο...ε κατι δεν πάει καλα σε αυτην την "αγαπη" οχι στον χαρακτηρα σου.
και βεβαία μπορείς
ακούς βλέπεις νιώθεις
καταλαβαίνεις τι ενοχλεί κάποιον και προσπαθείς να τ αλλάξεις
αλλά αυτό να γίνει επειδή εσύ θέλεις κι όχι γιατί στο επιβαλει ο άλλος
θέλω να αρέσω γι αυτό που είμαι κι όχι γι αυτό που οι άλλοι θέλουν
δεν είμαστε μηχανές να δίνουμε εντολές και να αλλάζουμε είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες και συναίσθημα
έτσι σε γνώρισα κι έτσι σε αποδέχτηκα με της αδυναμίες σου και της παραξενιές σου
γιατί να σε αλλάξω
αυτά είναι που με κέρδισαν αυτές οι παραξενιές και οι αδυναμίες σου αν σε αλλάξω δεν θα είσαι αυτό που γνώρισα