Ειμαι αλλα οχι υπερβολες απλα γυμνασμενη με λες οχι κοκαλιαρα για να καταλαβεος 1,65 60 κιλα και θελω να παω 58
Printable View
10 κιλα???? εγω θελω να χασω τα δυο γτ οταν τρωω κατι καλο ανεβαινω κακ ανχωνομαι ενω εαν ειμαι μειον δυο δεν θα ανχωνομαι και δεν θελω να γινω κοκκαλιαρα με τπτ μαρεσω ετσι οπως ειμαι ουτε τωρα ειμαι υπερβαρη απλα το κανω γτ δυο κιλα μειων δεν προκειτε να με καταστρεψουν
The power of yoga...
https://www.youtube.com/watch?v=qX9FSZJu448
Χρησιμοποιείτε λάθος τρόπο για να χάσετε κιλά, πρέπει να σταματήσετε να λέτε στους εαυτούς σας ότι κάνετε δίαιτα αλλά διατροφή. Και μία διατροφή σου επιτρέπει να τρως όποτε επιβάλλεται ότι θέλεις. Αυτός που κάνει δίαιτα θα φάει μαρούλια που λέει και το μνημόνιο. Αυτός που κάνει διατροφή, δεν θα χαλάσει το χατήρι της γυναίκας του, θα φάει και θα πιεί όπως θέλει εκείνη, απλώς θα το κάνει μία φορά την εβδομάδα, δεν θα το κάνει συνέχεια και πιστεύω πως αρκεί η φορά για να είναι αποδεκτό και από τη γυναίκα.... Εγώ αν πήγαινα πάντως σε διατροφολόγο, θα του έλεγα δεν θέλω μία δίαιτα, θέλω μία διατροφή, την οποία θα μπορώ να την ακολουθήσω εφόρου ζωής όπου στο αρχικό της στάδιο θα φροντίσουμε για τη μείωση του λίπους και στη συνέχεια θα δημιουργήσουμε άλλη μία όπου θα αποτελεί η συντήρηση και η διατήρηση του στόχου. Αν του τα πεις αυτά είναι σαν να του λες πως δεν θέλω να κάνω δίαιτα, αλλά θέλω μια μείωση η οποία θα μου επιτρέπει μία ή δύο φορές την εβδομάδα την κρεπάλη και εκείνος θα το δεχθεί...