χαχαχαχαχαχα έλεος δεν παίζεσαι......
έτσι ναι θα της το έλεγα απ την πρώτη στιγμή ότι την αγαπάω για να φύγει μια ώρα αρχύτερα.....
μάλλον μπέρδεψε την έντονη έλξη με την αγάπη και βιάστηκε να βγάλει και να εκφράσει συναίσθηματα.....
Printable View
εχμ.. Υποθέτω ότι το παιδί το είπε στα πλαίσια ενθουσιασμού και μη ξέροντας πως να εκφραστεί? αλλιώς ... ζευγάρια χρόνια μαζί που συζούν κιόλας και δε το έχουνε πει και καλύτερα εαν δεν το αισθάνονται.. Το σ'αγαπώ δεν είναι απλά μια λέξη αλλά ολόκληρος τρόπος ζωής,οπότε σε 3 μέρες ούτε καν το σ δεν μπορείς να δεις στον ορίζοντα. Όπως βέβαια κάποιος ρωτάει όχι από αδιακρισία αλλά για να βοηθήσουμε : μήπως δεν είχες άλλες ερωτικές/σεξουαλικές εμπειρίες? γιατί αν είναι έτσι θέλει λίγο ιδιαίτερο χειρισμό όλο αυτό και κυρίως είναι πολύ σημαντικό που η κοπέλα δεν αντέδρασε αλλιώς γιατί αυτό δείχνει ωραίο χαρακτήρα εκτός και αν εξαφανιστεί τελείως απότομα. Πάντως μοιάζει να μη θέλει ούτε να αρπαχτεί από εσένα και να γεμίσει ψεύτικα λόγια αλλά ούτε και να κάνει κάτι πρόχειρο κι αυτό είναι πολύ καλό. Οπότε το χιούμορ και μια ωραία εναλλακτική εξήγηση θα βοηθήσουν.
ναι ειναι και αυτο... ισως γιαυτο τα βλέπεις τα πραγματα λιγο πιο διαφορετικα...συν οτι εισαι 18 χρονων ...βεβαια μακαρι και εγω στα 18 μου να ημουν σαν και σενα..εγω τοτε ξεροσταλιαζα περιμενοντας τον πριγκιπα του παραμυθιου και ο καθε βλακομαλακακος ηταν ο πρηγκιπας μουκαι μελλοντικος πατερας του παιδιου μου...χαχαχαχα
απο την αλλη μερια βεβαια, ειχα την πολυτελεια της αθωοτητας που εσυ δεν εχεις..και μου αρεσε αυτο...
Επειση ειμαι απο τα ατομα που σκαναρουν τον αλλον απο το πρωτο γεια εαν ηξερα οτι με αγαπαει θα το δεχομουν εαν οχι θα του ελεγα οτι ακομα δεν εχει περασει στην πρασινη ζωνη οποτε να περιμενει( το δευτερο θα γινοταν και στην περιπτωση που δεν ειχα σκαναρει αλλα η συμπεριφορα μπυ δεν θα αλλαζε)
και παλι καλησπερα σε ολους.ειχα ολοκληρωμενες σχεσεις(οχι πολλες) λογο 2 αρκετα μεγαλων σε διαρκεια σχεσεων και αρκετου διαστηματος χειρονακτικης...:p.απο τοτε που εγινε αυτο εχουμε μιλησει μονο στο τηλ. και πριν λιγο στο γυμναστηριο.οπως ειπα δε φανηκε παρεξηγημενη αλλα λιγο ψυχρη.το ξερω οτι δε μπορεις ν'αγαπησεις καποιον σε τρια ραντεβου.πραγματικα δεν ξερω τι μ'επιασε εκεινο το βραδυ και της το ειπα.σαφως και μου αρεσει σαν εμφανιση αλλα και σαν χαρακτηρας απ'οσο τον γνωρισα αυτο το διαστημα και θελω να βλεπομαστε πιο συχνα.και για να μιλησω λιγο στην ορολογια μου(κριτης μπασκετ) παραδεχομαι οτι εκανα φαουλ αλλα ρε παιδια μ'ενα φαουλ κανενας παιχτης δεν αποβληθηκε ακομα κι αν ειναι αντιαθλητικο:p
Χαλάρωσε λίγο άσε να περάσουν 2 3 μέρες και ξανα μίλησε τής
Μην πιέσεις καταστάσεις Τώρα....
Αν περάσατε καλά και γούσταρε θα καταλάβει κι αυτη
Όταν σου είπε ότι δεν γνωρίζεστε για να την αγαπάς εσύ τι της είπες? ότι ήταν ο ενθουσιασμός της στιγμής?
Έ έπρεπε να της πεις ότι νιώθεις ερωτευμένος και ενθουσιασμένος παρά ότι την αγαπάς...Αν το φέρει η κουβέντα να της πεις ότι είσαι ενθουσιασμένος και ότι σου βγήκε μια αυθόρμητη μαλακία... Μην της πεις δηλαδή ότι εγώ έτσι νιώθω και τέτοια....και πιστεύω ότι έτσι θα το αντιμετώπισε και αυτή , σαν κάτι αυθόρμητο. Εσύ ξέρεις τι νιώθεις βέβαια και κάθε ένας μεταφράζει αλλιώς στο μυαλό του την αγάπη αλλά οι περισσότεροι μεταφράζουν αγάπη= μακροχρόνια σχέση....και γιατί αυτό που νιώθεις για εκείνη να το περιγράψεις με μια λέξη δηλαδή?
Ειναι κάτι που διορθώνεται ... Με την πρώτη ευκαιρία και χωρίς να το επιδιώξεις απαραίτητα μπορείς να το καλύψεις λέγοντας πως χρησιμοποιήσεις λάθος λέξη πάνω στον ενθουσιασμό γιατί είσαι πολυ ενθουσιασμένος μαζί της σου αρέσει πολυ κλπ
Εγώ πάλι λέω ότι είναι νωρίς ακόμα για να είσαι τόσο εκδηλωτικός. Μην της δείχνεις συνεχώς ότι λιώνεις για πάρτη της , άσε και λίγο μυστήριο... είστε σε φάση γνωριμίας ακόμα....
δλδ να περιμενω.θα ειναι λαθος να της πω να βγουμε.
Τη βλέπεις και στο γυμναστήριο ... Δλδ στο τηλ. Τι λέτε? Άσχετα πράγματα?
Αυτο το σκηνικό έχει γίνει δευτερα αν δεν κάνω λάθος...
Αν ειναι θετική απέναντι σου προτεινε της να πάτε για καφέ αλλα με ρίσκο ... Φοβισμένη είναι και είναι λογικό..
Ρίσκο λεω γιατί μπορεί να αρνηθεί... Μπορείς να είσαι καθαρός απέναντι της και σε αυτή την περίπτωση να της πεις ότι θες να της εξηγήσεις δυο πράγματα που δεν λέγονται στο πόδι.. Αν συνεχιζει να αρνείται πες της ότι κατανοείς πως νιώθει ότι κατάλαβες ότι την τρόμαξες και ότι ήσουν υπερβολικός χρησιμοποιώντας λάθος λέξη όμως θα ήθελες αυτή η γνωριμία να έχει και συνέχεια με ωραίο τρόπο... Και αστην να σκεφτεί αν δεν σου απαντήσει αμέσως χωρίς να κανεις κάποια άλλη κίνηση...
Απλά να είσαι προετοιμασμένος και για την απόρριψη..
Αν πραγματικά σε θέλει θα δεχτεί να βγείτε... Και εκεί θα δεις πως θα πάει πάλι...