Τώρα ενηλικιώνεσαι γουελκαμ του δε τζανκλ απλά θες λίγο χρόνο να τα εμπεδώσεις μετά θα είσαι καλά εμένα μου πήρε τρία χρόνια κατάθλιψης καλό κουράγιο και να ξέρεις έχεις φιλαράκια εδώ
Printable View
Τώρα ενηλικιώνεσαι γουελκαμ του δε τζανκλ απλά θες λίγο χρόνο να τα εμπεδώσεις μετά θα είσαι καλά εμένα μου πήρε τρία χρόνια κατάθλιψης καλό κουράγιο και να ξέρεις έχεις φιλαράκια εδώ
χαχα ελις γέλασα με το φλωρος...δε ξερω αν ειναι αλλα ετσι και αλλιως κανεις δεν ειναι τελειος... παντως επεσες πεσα στο "καλομαθημενη"..γιατι οντως ειμαι πολυ καλομαθημενη απο τους γονεις μου και τωρα νιωθω οτι τους χανω και εκει ερχεται η πραγματικη ενηλικιωση...κατι η κριση κατι η ανασφαλεια ....πως θα ανταπεξλεθω χωρις αυτους? χωρις τα υλικα αγαθα και την αγαπη τους??? δεν ειναι ευκολο..και ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος ...δυστυχως νιωθω οτι και οι αστεγοι στα παγκακια ειναι πιο ευτυχισμενοι απο εμενα...δεν το ελεχγο ..συμβαινει..
Κούκλα είναι θέμα σκληράδας χαρακτήρα άμα μαθαίνεις με όλη την αγάπη και την προσοχή όλα σ φαίνονται βουνό άμα πατήσεις στα πόδια σου θα στανιάρεις για εμάς τους άντρες αυτό γίνεται στο στρατό εσείς δεν έχετε τέτοια κι είστε όλες ανέτοιμες γι αυτό κάτι πρέπει να κάνεις θα πάθεις μια κατάθλιψη και μόλις το ξεπεράσεις θα είσαι πάλι καλά καλό κουράγιο είσαι στην αρχή της ενηλικίωσης
Ελις, εμενα με μεγαλωσαν μεσα στην σκληραδα και εκανα μπαμ νωρις. Ουτε το ενα ακρο ειναι καλο ουτε το αλλο. Πανω απο ολα ειναι με τι υλικο γεννηθηκες. Εγω προφανως και γεννηθηκα με κλιση σε ψυχικη νοσο και ηρθε και εδεσε.
Τα σκληρα χαστουκια ειναι οταν συνειδητοποιεις οτι εχεις την ευθυνη του εαυτου σου, τι εστι μοχθος και χρημα, τι εισαι και ποσα βαστας.
Εχω δει τοσα ... ανηθικα πλασματακια να δεχονται ολη την καλη βοηθεια και τοσους αγωνιστες να μενουν με τη σταμπα του περιθωριακου. Οπότε που κατεληξα, μαθαινεις πρωτα ποιος εισαι εσυ, αποδεχεσαι οτι μεχρι εκει εισαι -το ομολογεις- κανεις ο,τι μπορεις καθε μερα και οτι γινει.
Μπακαλιστικα τα λεω αλλά τελικα εχει μια σειρα το θεμα ψυχη.
Επισης η φλερ μπορει να γουσταρει να καλομαθαινει τον εαυτο της, νυχια μαλλια ψωνια αλλά απο την αλλη ανελαβε την υγεια του πατερα της και προσγειωθηκε ανωμαλα σε καποια δυσκολα κεφαλαια.
Δεν ειναι δηλαδη τοσο ευκολο να κοτσαρουμε ταμπελες.
Εγω εμαθα απο μικρη να τα παιρνω σοβαρα υπ οψιν αυτα που μου ελεγαν. Δεν ηξερα τι θα πει γελιο, χιουμορ, χαβαλες.
Αρα πρεπει να πω κακομαθημενη την αλλη που το εζησε ? Μπα... απλα αλλες πορειες ειναι.
Cc κι εγώ σκληρό μεγάλωμα είχα με δουλειά αλλά με αγάπη γι αυτό πάντα καψουρεύομαι γρήγορα και δυνατά κατά τα άλλα δυσκολίες αμέτρητες τώρα πια δεν έχω και λεφτά μη ξεχνάς εγώ δουλεύω επίσημα από τα δεκαοχτώ ανεπίσημα από τα δεκαπέντε οπότε δύσκολα πέρασα κι εγώ απλά πάντα είχα μια καψούρα και κρατιόμουν κρυφή φανερή δεν έχει σημασία πάντα αγαπάω αλλιώς δε βγαίνει άμα σου πω τι προβλήματα είχα από τα φάρμακα ψυχολογικά δουλειάς χρημάτων τα πάντα αλλά δόξα τω Θεό τα πολύ δύσκολα πέρασαν και πάλι καλά είμαι δεν παραπονιέμαι αλλά για δύο χρονάκια τα πράγματα ήταν δύσκολα τώρα εντάξει έπηξε το κεφάλι μου απότομα γι αυτό ήμουν λίγο παραπάνω σκληρός τον τελευταίο καιρό από τα συνηθισμένα μου
Αυτο που ηθελα να σημειωσω καλε ελις ειναι οτι για τον καθεναν μας, ειναι διαφορετικο το χαστουκι ξυπνηματος αλλά ο πονος, το χασιμο και τα λοιπα γνωστα μας πλεον σταδια μεχρι να σταθουμε ειναι σχεδον ιδια.
Εχω δει καλο μαθημενους του τυπου " μη σκας θα στα λυσω εγω " με ψυχολογικα εχω δει και τη δικη μου φάρα " τραβα λυστο αλλιως ψοφα " ... 2 ακρα ειναι και στα 2 ή επιλεγεις να μεγαλωσεις και ζοριστεις ή καθεσαι και κανεις τη ζωη ολων των αλλων μαυρη και αραχνη απο το μισος.
Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη, παιζει να ακουγομαι και μπιτς. Αλλά εχω κατι παραδειγματα στο μυαλο μου, που απορω ειλικρινα ποιο ειναι το σωστο και ποιο το λαθος σε αυτη τη ζωη.
Φλερακι μου, μιλα μου, πως εισαι, πως την παλευεις, ποτε ειναι τα ραντεβου σου δεν εννοω ημερομηνιες αν ειναι εστω στα κοντα εννοω. Καπου διαβασα εξαφανιστηκαν οι τυπισσες οταν ειπες οτι εχεις καταθλιψη, ε ? Ναι ναι.. γνωστο αλλά ειμαστε τοσα μελη εδω μεσα οποτε φαντασου και εκει εξω - ισως - να γνωρισουμε και σωστα ατομα.
Cc μου αυτό εμένα δεν μου το πε κανένας απλά μου είπαν και το δέχτηκα ότι κι αν έχεις πρέπει να δουλεύεις είναι σκληρό κι αυτό αλλά άμα μπει το αυγό στον μώλο όλα τα κάνεις κι επειδή δούλευα από μικρός το δέχτηκα και μη νομίζεις δε μου κάνουν και πολλές εύκολι ες σχετικά με την ποιότητα της δουλειάς αλλά με την ποσότητα προφανώς επειδή την ποσότητα τι βγάζω εύκολα άστα είπαμε οι παλιοί είναι σκληροί κι εγώ έτσι θα γίνω μετά από όλα αυτά που έχω περάσει ίσως και να έγινα ήδη γιατί τώρα τελευταία δεν ακούω πολλά άλλα όλοι οι παλιοί έτσι είναι απλά κάποιοι δεν το λένε στα παιδιά τους αλλά κατά βάθος κι ο πιο φλώρος είναι σκληρός
Συμφωνώ σε αυτά που λες όταν έχεις ψυχολογικά είσαι μέσα στο μίσος και την κακία και την ζήλια που οι άλλοι προχωράνε η σφίγγεις τα δόντια και λες πάμε όλα για όλα η κάθεσαι και είσαι έτσι για χρόνια συμφωνούμε είναι απόφαση ζωής και θέλει χαρακτήρα
Παντως εγω εδω στο φορουμ, σε εχω ζησει να γραφεις με κεφαλαια, να βαζεις μονο μουσικη, να θυμωνεις, να λες αληθειες που πονανε και χαιρομαι παρα πολυ που το τελευταιο διαστημα γραφεις παλι οργανωμενα. Εγω απο την αλλη εχω αρχισει να γραφω λαθος τις λεξεις, τις κουτσουρευω, αλλά δε βαριεσαι... μπροστα στα μεγαλα βασανα ας ειναι αυτα τα πιο μικρα.
Καλησπερα παιδια!! Cc μου τη παλευω...τι να κανω...ναι τη κανανε και οσες δε τη κανανε πιστευω οτι δεν εχουν ιδεα τι περναει καποιος που υποφερει ψυχικά...Δε γινεται τη μια μερα να της λες δεν ειμαι καλα -νιωθω οτι εχει τελειωσει η ζωη μου και την αλλη μερα να σε παιρνει μες τη τρελλη χαρα για να πατε για καφε..και οταν της λεω δεω εχω ορεξη...να μου λεει"ΔΕΝ πας καλαα" Τοσο παραλογο!!!! Λογια παρηγοριας θα ακουσεις.....ποσοι θα παραμεινουν ομως διπλα σου?...να σε κανουν παρεα στις μαυρες σου και ακομα και αν χαθεις να σε ψαξουν ... Πολυ ευκολα μου ειπαν να χωρισω, να ανεβω αθηνα να κλαμπαρουμε μαλακιες...ήθελα να μου μιλησουν και να με αγαπησουν τη στιγμη που δε με αγαπαω καθολου... Σοβαρα εδω νιωθω οτι υπαρχουν ατομα που με καταλαβαινουν και πραγαμτικα με εχετε βοηθησει!!! Εσεις μου ειπατε δες ειδικο...εκεινες που λεγανε ..συνελθε...μια χαρα εισαι...που θα χαπακωθεις..οταν ειπα οτι πηγα σε ψυχιατρο τελικα δε μπηκαν καν στο κοπο να καταλαβουν τι ειναι καταθλιψη..και να με ρωτησουν πως αισθανομαι...τεσπα και εγω ειχα αγνοια αλλα αν η κολλητη μου μου ελεγε οτι πηρε αυτη τη διαγνωση ,,θα το γκουκλαρα...δε θα της ελεγα ..δε πας καλα και θα χανομουνν..Κολλητη 13 χρονια ...φοιτητριες συγκατοικοι..και εχει να με παρει 2 μηνες..αν ζω η αυτοκτονησα ρε συ...θα τη ξαναμιλησω βεβαια γιατι την αγαπω αλλά οχυρωνομαι απεναντι της..Δεν επενδυω αλλο συναισθηματικα..Ειμαι και μοναχοπαιδι και τη φιλία την εχω ψηλά.. Μαλλον παρεες ειχα..και στη παρεα δε χωραει πονος.. .
Ήμουνα σε επεισόδιο τώρα συνέρχομαι θέλω λίγο καιρό ακόμα πιστεύω να βρω τα πατήματα μου
Οι παρέες είναι για τα εύκολα στα δύσκολα πάντα είσαι μόνος
Φλερακι μου ειλικρινα ... μπορει τωρα να υποφερεις και εκεινες να "ναι αλλου για αλλου"¨και φυσικα και αυτο σε πικραινει αλλα οταν πρωτα ο Θεος θα εχεις βρει την ακρη με την παρτη σου θυμησου οτι θα σε ψαχνουν αργοτερα... γιατι κατι δεν τους παει καλα.
Καλως ή κακως μεγαλωνοντας αλλαζουν γρηγορα και πολλα μεσα μας και εξω μας.
Καλυτερα να εχεις περιστασιακη επαφη αλλα ουσιαστικη με ενα δυο ανθρωπους παρα ατομα που σε θελουν μεσα στο δικο τους καζανι.
Ελα πιες, μην εισαι φλωρος
Ελα παμε για ψωνια, τωρα γιατι χαλαστηκες
Καλα ντε πως κανεις ετσι
Μερικες απο τις κλασσικες ατακες αγνοιας. Ειναι αγνοια. Οποτε οπως ειπαμε η φλερ προστατευει τη φλερ σιγα σιγα και μαθαινει απο την αρχη τον εαυτο της.
Οπως τα λες Cc μου...Τουλαχιστον αν τη βγαλω καθαρη απο όλη αυτη την ιστορια ( :p ) θέλω να πιστευω οτι θα ειμαι καλυτερος ανθρωπος.. Μεγάλο χάρισμα να μπαινεις στα παπούτσια του άλλου...να προσπαθησεις να νιωσεις τι νιωθει...και να δικαιολογήσεις την οποιαδήποτε συμπεριφορα του... ναι αγνοια..Το βλεπω καθημερινα..εχουμε συνεχώς παράπονα ο ενας απο τον άλλον και δε κοιταμε τη καμπουρα μας.. Πόσα παράπονα αυτο το καιρό επειδη χάθηκα!!! Αφου δε με εψαξες... Φανταζομαι οτι θα εχω συζητηθει κιολας αλλά δε με νοιαζει...Εχω βρεθει σε παρεα και να ακουω να λένε πωωω αυτη δε παλευεται εχει τα ψυχολογικα της...η ο άλλος παιρνει φάρμακα....η πλειονότητα δεν εχει καταλάβει οτι καθε ψυχικη ασθενεια ειναι όπως καθε βιολογικη-σωματική και μπορει να αφορα και να "χτυπησει" τον καθένα μας..
Την τελευταια φορα που ακουσα - Χαθηκες...
Απαντησα με ερωτηση - Σε ενοιαζε πολυ αν ζω και αν ΝΑΙ γιατι δεν με πηρες βρε ενα τηλεφωνο ?
Απαντηση στην ερωτηση - Εεεεεεε.........
Ας το ... προτιμω νηφαλια αλλα συνειδητοποιημενη παρα και αρρωστη και μεθυσμενη και με κακους ανθρωπους γυρω μου.
Ευχομαι μεσα στο 2016 να το νιωσεις και εσυ ως φλερ. Οτι προτιμω να ειμαι ετσι παρα αυτο που βολευει ολους τους αλλους...
ετσι Cc μου!! μακαρι...οπως μου ειπε η ψυχολογος μου ..αγαπα τη φλερ οπως δεν την εχει αγαπησει κανεις!!! ευχαριστω!!
Ποσο μεγαλη εννοια ομως η αγαπη ε ?
Εγω δεν ηξερα καν τι θα πει - αγαπω τον εαυτο- σαν ψαρι με ανοιχτο το στομα κοιταγα... αλλά σιγα σιγα καταλαβαινω τι παει να πει προσεχω τον εαυτο μου.
Να μιλησεις για το αλκοολ. Μη το ξεχασεις. Μολις βγει απο το μυαλο σου ως λυση ψυχολογικη θα δεις κι αλλη διαφορα και θα παει καλυτερα και η θεραπεια σου.
Παρακαλω, μπορει μια μερα να μπω στο φορουμ να ανοιξω θεμα και να μου δωσεις εσυ στηριξη.
Ετσι ειναι αυτα.
αγαπη ρε μ@υνια!!!! την εχετε δει τη παρασταση?? το τοκ τοκ με το σπυροπουλο και τη μαγγιρα?? Προκειται για καποια ατομα με ψυχικες διαταραχες που αρχιζουν να θεραπευονται οταν παρουν την προσοχη απο τον ευατο τους και τη στρεψουν στον διπλα!! αγαπη ρε μουνιαααα λοιπον!!! αγαπη!!
Θα το τσεκαρω φλερακι. θενκς. :cool: