Originally Posted by
Constantly curious
Ας το αναλυουμε λιγο αυτο, πανω κατω τα προβληματα μπορει να ειναι
1.διαχειριση οικονομικου, σχεσεις, απωλεια ενος μελους, ή περι ανεμων και υδατων
Λες λοιπον σε εναν ανθρωπο που ξερεις χρονιααααααα οτι κατι σου συμβαινει. Λες πχ λεξεις κλειδια, κρισεις αγχους, καταθλιψη, ατυπη ψυχωση, ξανα λεω εαν ενδιαφερεται μπορει να μπει στον χορό να μαθει 2 πραγματακια αντιμετωπισης και διαχειρισης ανθρωπου που πασχει.
Αν το καθε ατομο ομως αισθανεται πως βοηθα μονο μεσα απο το δικο του πλεγμα τοτε οτι να ναι.
Εμενα θα με γεμισει χαρά να μου πει η αλλη, να ξερεις, ευχομαι καποια στιγμη να ξανα νιωσεις δυνατη.
Παρα να μου δωσει τον καταλογο των δικων της τροπων αντιμετωπισης.
Και εκει φτανω το συμπερασμα. Δεν απαιτω να με καταλαβεις αλλά μην απαιτείς να ειμαι αυτο που εσυ επιθυμεις, εσυ θυμασαι, εσυ συγκρινεις, εσενα σε βολευει.
Ειναι πιο ειλικρινες να πεις - Δεν εχω χωρο και αντοχη να ασχοληθω με τον πονο σου - παρα να κοροιδευεις με δικαιολογιες τον αλλον.
Η Ζωη Ροδα ειναι και γυριζει, το χερακι που κρατας εσυ σημερα με δυναμη αυριο μπορει να στο δωσουν. Εαν δεν στο δωσουν ομως... ε τοτε ριξε ενα φασκελο και πηγαινε παρακατω. Ετσι εμαθα να μου λεω για να παψω να κλαιγομαι σαν παιδακι.
Εμενα πχ μου συμβαινει αυτη η αλλαγη εδω και χρονια δεν θελω να μαι παντελως αχαριστη να πω
-Ουδεις δεν με βοηθησε, μπορω να πω ομως οτι δεν προσπαθησε λιγο περισσοτερο να καταλαβει τι μου συμβαινει.
Οσο για το φασκελο, εννοω πως οταν χτυπας μια πορτα που δεν ανοιγει καταληγεις στην ανακυκλωση του ιδιου πονου. Πρεπει καποια στιγμη να αποδεχομαστε εμεις οτι πλεον δεν καλυπτομαστε απο καποιους.