Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Ήδη εχει... "οπαδούς". Η τρέλα πουλάει και σου εξασφαλίζει τον επιούσιο στη showbiz.
Printable View
Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Ήδη εχει... "οπαδούς". Η τρέλα πουλάει και σου εξασφαλίζει τον επιούσιο στη showbiz.
Η γνώμη μου?
Μνημόνια στον κ%λο μας,μέχρι να γίνει να ανατείλει ο ήλιος από την Δύση.
xaxaxa Διακρίνω μια δοση... ζηλιας ή ειναι η ιδεα μου? Ρ:
Ο Nick , δεν ζηλευει , τον εχω καταλαβει , ισορροπημενο παιδι , και καλοπροαιρετος .................. τον ' παω ' ........ δεν εχει ιδιαιτερες ανασφαλειες ......Νικ , ποσο χρονων εισαι ? προσπαθησα ναποκρυπτογραφησω τον αριθμο , διπλα στο Νικ , του 81 εισαι ? εγω του 61 ........
Εγω παιδιά πιστευω οτι ο τυπος ειναι ελαφρομυαλος, ισως και να εχει χαμηλη νοημοσύνη...δεν ειναι σοβαρος κι αυτο φαινεται εξαλλου..γυναικα σοβαρη αν συνεχισει ετσι δεν θα βρει ποτέ του..ισως και να ειναι διαταραγμενος ισως και να τρολλαρει..η ολη εικονα του ομως δειχνει ενα ΜΗ φυσιολογικο ατομο
Όποιος κράζει,θαυμάζει!!!
ο ποτσεπ ειναι περφορμερ χαχα της κακιάς ώρας.
Admforall δηλαδη ολη η ελλαδα που τον κραζει τον θαυμαζει;; σαφως δεν ειμαστε και σε θεση να τον κακολογησουμε....ελπιζουμε μονο ολο αυτο να ειναι απλα μια φαση της εφηβειας του αλλιως ο ανθρωπος εχει σοβαρο προβλημα
Why ειχε παει και στο ΟΛΑ
Την εχει δει κι ωραιος ενω δεν βλεπεται ✌
απλως θελει να κανει εντυπωση.
Why τι ειναι;;; alexandros77 δεν νομιζω οτι θελει απλα να κανει εντυπωση..στην πραγματικοτητα ξεφτιλιζεται χωρις να το καταλαβαινει...σε εναν μηνα δεν θα τον ξερει κανεις και τοτε θα ειναι που θα εχει περισσοτερα ψυχολογικα απο οτι τωρα
αν ηταν να γινω σαν αυτόν, όσο θα είχα το λογικο ακομα θα τιναζα τα μυαλα μου στον αερα....
Ηταν και δοκιμος κιολας ο ξεφτιλας..... μας ρεζιλεψε!!!!
εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια εξέλιξης του ανθρώπινου είδους πήγαν χαμένα...
κρίμα....
Black adder και λιγα λες
!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.makeleio.gr/?p=646351
Μόλις είδα βίντεο με αυτήν την <<σπουδαία προσωπικότητα>> του τόπου μας.
Έβαψε και το μαλλί ο γελοίος.
Ε ρε μνημόνιο και ΔΝΤ που θέλει ο πισινός μας........
Ο τύπος έχει καταλάβει το κόλπο... Ξέρει ότι σε αυτή την χώρα οι καραγκιόζηδες και οι βλάκες πουλάνε στον μέσο ελληναρα.... Ο ελληνας έχει ανάγκη να βλέπει στην τηλεόραση ανθρώπους πιο βλάκες απο τον ίδιο για να ικανοποιηται ο εγωισμός του... Για αυτό παρουσιαστριες γλάστρες όπως η μενεγακη έβγαλαν εκατομμύρια και τύποι σαν τον σεφερλή είναι τα νεανικά πρότυπα... Το πρόβλημα δεν είναι ο εν λόγω ηλίθιος αλλά τα σκατοκαναλα και ο μέσος τηλεθεατής που δυστυχώς είναι παν-ηλίθιος...
Έχει ενδιαφέρον και μπορώ να πω γελάω με αυτό το βίντεο που είδα. Μαρέσει εμένα παίδες. Είναι ωραίος ο τύπος.
Ε οχι κι να ζηλεψουμε μια τετοια ψωναρα .
Προτιμω χιλιες φορες που ειμαι συνεσταλμενη και μελαγχολικη παρα σαν αυτον.
Δε με ενδιαφερει αν εχει ζωη κι εγω συνηθως ειμαι κλεισμενη στο σπιτι απλα δε μπορω να ζηλεψω τετοιο σουργελο.
Αν ηταν να μας ελεγες καποιον που εχει οντως μυαλο και κανει κατι για την ανθρωποτητα η ξερει να ειναι ανθρωπος ενταξει να πω.
Επισης πραγματικα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ποια μπορει να γυρισει να τον κοιταξει ? αν εχει αυτος πολλες γκομενες χανω πασα ιδεα .