σε ευχαριστω για τη απαντηση.του εχω ζητησει να παρει βοηθεια αλλα εχει αρνηθει.δεν υπαρχει περιπτοση να το δεχτει
Printable View
σε ευχαριστω για τη απαντηση.του εχω ζητησει να παρει βοηθεια αλλα εχει αρνηθει.δεν υπαρχει περιπτοση να το δεχτει
για αρχη δε ζητησα απο κανενα να μου βρει τη λυση.γραφω το προβλημα μου οπως κανετε ολοι εδω.το οτι ειναι πρωην χρηστης απο μονο του δε λεει κατι.
οσο για το κουσουρι που λες δε εχω κανενα.
απλα ερωτευτηκα ενα ανθρωπο ο οποιος ηταν πολυ εξυπνος για να κρυβει καποια απο τα θεματα του και εγω πολυ ερωτευμενη για να μπορεσω να δω καθαρα.επισης πριν τον γνωρισω δε θα με φανταζομουν ποτε σε αυτη τη θεση.στις αλλες μου σχεσεις δεν ανεχομουν τιποτα και γενικα ειχα το πανω χερι.οποτε μη κρινεις τοσο ευκολα γιατι δε ξερεις ποτε τι μπορει να συμβει
Καλα Δημητρα,τοσα θεματα που χει ο αντρας σου δεν κρυβονται ευκολα και σιγουρα οχι για πολυ καιρο.Σιγουρα εθελοτυφλουσες και πιθανον προχωρησες μαζι του γρηγορα σε γαμο,ενω επρεπε να τον γνωρισεις και αλλο.
Το θεμα ειναι να προστατευσεις το παιδι σου,γιατι αυτο ειναι ο μεγαλος χαμενος της υποθεσης.
Δήμητρα γεια σου. Λυπάμαι για τα όσα περνάς. Εχει τύχει να γνωρίσω κάποιο τέτοιο άτομο. Δυστυχώς, είναι λίγο δύσκολο να στρωσει ένα τέτοιο άτομο. Δηλαδή ο χαρακτήρας του είναι ναρκισιστικός, δεν παραδέχεται τα λάθη του ποτέ και πάντα του φταίνε οι άλλοι και φυσικά, όσο κι αν έχεις αποδείξει πως είσαι μαζί του, η παραμικρή παρατήρηση τον κάνει ταύρο.
Επίσης δυσκολα θα πάει σε γιατρό, μην πούμε ποτέ δεν προκειτε να παραδεχτεί ανοιχτά ότι έχει πρόβλημα για να πάει να βρει λύση σε γιατρό.
Εχει πετύχει πράγματα ο αντρας σου; εκτος απο οικογένεια, εχει δουλεια; είναι υπεύθυνος απέναντι στις υποχρεώσεις του σπιτιου σας ή μονο καταναλώνει; και αν έχει δουλεια, είναι νομιμη ή είναι τπτ παράνομο; ως συζυγος, είναι εντάξει απέναντί σου; εννοω, σε προσέχει;
Αυτό που είχα διαβάσει κάποτε, αλλά αυτό που παρατειρώ κιόλας σε τέτοιους ανθρώπους, είναι να τους δείξεις πως (ναι μεν μπορεί να νοιώθουν θεοί και πιο καλοι σε όλα από τους υπόλοιπους, αλλά να τους) η υπεροχή είναι το μέσο, ενώ ο στόχος η ευτυχία και αφου πιστευουν πως όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, να δουν τι αποτελέσματα υπάρχουν στη δική τους ζωή. Γενικότερα, αν καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με πιο ισχυρό ανθρωπο "λουφάζουν" χάνεται η όλη δυναμική τους.
Βρες κάποια ομαδική στην περιοχή σου και πήγαινε και ζήτησε του να πάτε μαζί για παρέα. Ισως βγει κάποια ακρη, να αρχισει να σκέφτεται το παράλογο των ιδεών του.