Originally Posted by
lemonia28
Καλησπέρα, η αλήθεια είναι πως η δύσκολη οικονομική κατάσταση της οικογένειάς μου ίσως αποτελεί φίλτρο για το πως αντιμετωπίζουν την κατάσταση. Όσον αφορά το οικονομικό, σίγουρα είμαι οικονομικά εξαρτημένη από το αγόρι μου αυτό το διάστημα, μιας και έχω τελειώσει σπουδές Γραφιστικής αλλά έχω οξεία τενοντίτιδα και έχω σημαντικό πρόβλημα να βρω εργασία. Θέλω να ανεξαρτητοποιηθώ οικονομικά αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατό. Έχω μιλήσει στις αδερφές μου ήδη και η άποψή τους είναι πως ένας άντρας σε γενικές γραμμές πρέπει να νιώθει κυρίαρχος και να επιβάλλεται οπότε θα πρέπει να του παρέχω αυτά που θέλει για να μείνει μαζί μου. Αλλά δεν βιώνουν αυτές την καθημερινότητά μου για να καταλάβουν ακριβώς τι περνάω. Ό,τι κάνουμε πρέπει να τα οργανώσουμε γύρω από το γεγονός ότι θα χρειαστεί να εκτονωθεί στο ενδιάμεσο. Ένα παράδειγμα θα σας δώσω, οποτε έχουμε πάει σινεμά είναι πάντα καθημερινή και τουλάχιστον 2 εβδομάδες μετά την πρεμιέρα για να είναι όσο άδεια είναι η αίθουσα και καθόμαστε τελευταία σειρά γιατί είναι βέβαιο ότι στο ενδιάμεσο θα χρειαστεί να ξεθυμάνει.
Στην αρχή δε με καταπίεζε όλο αυτό αφού το λάμβανα σαν κομπλιμέντο ότι του αρέσω, αλλά απ ότι φαίνεται δεν είμαι εγώ αυτό που τον διεγείρει αλλά οι ασταμάτητες ερωτικές σκέψεις του. Σχετικά με το μασάζ όπως ακριβώς το έθεσες, μου έχει πει ότι τον βοηθάει να εκτονωθεί όταν νιώθει πιεσμένος. Το καταλαβαίνω όταν έχει πάει εκεί γιατί γυρνάει λαδωμένος στο σπίτι και βγάζει το πουκάμισό του για πλύσιμο.