χαχα οχι ο γατος.το δυνατοτερο ποκεμον mew kai mewtoo
υ.γ μικρουλα και η ξαδερφη η ηλικιες μας θεωρω οτι ειναι για να περνας καλα πριν σοβαρεψουν τα πραγματα
Printable View
Επειδή οι Simpsons αποτελούν αδυναμία,ας ξαναποστάρω.....
https://www.youtube.com/watch?v=b9U_OvXsz2I
Ναι το καταλαβαινεις οτι αυτο δεν ειναι υγιες,ε; Δεν μπορεις ρε φιλε να θες να ευνουχησεις τον αλλο επειδη σου εδωσε μια γνωμη για το πως θα μαμησεις επιτελους που δεν σου αρεσε...τι κομπλεξισμος και τι θυμος ειναι αυτος; Δε πα να χεις του κοσμου τις φετες, η μικροψυχια ειναι ντεκαυλε, παρτο αποφαση.
Και sin city εχω αγαπημενο ηρωα αλλα δεν μπορω να θυμηθψ πως τον λεγαν
Ρε Ναταλία,με θεωρείς κακό άνθρωπο?
Θελω να πω κατι οφ τοπικ .
Στις ποσες προειδοποιησεις τρωω μπαν?
Δεν θα αποφυγω την ερωτηση σου, θα σου απαντησω ειλικρινα αλλα θα το θεσω αλλιως: Για εμενα δεν υπαρχει καν πραγματικη κακια (πειτε με αγαθιαρα τι να κανω :P)...Υπαρχουν ομως η αγνοια, τα κομπλεξ, η ανθρωπινη αδυναμια, ο εγωισμος, οι φοβοι μας, τα συναισθηματικα προβληματα, η συγχιση...και αναλογα με το πως τα διαχειριζεται κανεις ολα αυτα φερεται με ασχημο η καλο τροπο και μπορει να ταμπελωθει ως "καλος" η "κακος" ανθρωπος...εγω δεν βλεπω καποιον κακο δηλαδη οχι...αλλα βλεπω καποιον που βασανιζεται απο οοοολα οσα αναφερω παραπανω, καποιον με αγνοια κυριως. Αλλα στοχερι σου ειναι να τα διοθωσεις αυτα αμα θες....
οποτε αμα δεν ξαναμπω φταιει ο μοντερατορ που θα με μπαναρει
Ε δεν νομίζω να τρως μπαν τόσο εύκολα..
Αγαθιάρα!
Αν προτείναν κάτι ρεαλιστικό και σωστό,ίσως ήταν αλλιώς τα πράγματα!
Αλλά επειδή επέμειναν εξ αρχής,προσπαθώντας να με αποτρέπουν φανατικά από ότι θέλω,εύχομαι η ζωή τους να γίνει δύσκολη!
Και για αυτό που σου είπα στο πμ,ας την ξαναδώ να λέει τα ίδια για εκείνη την γυναίκα και θα της βγάλω εισιτήριο για ένα μακρινό ταξίδι.....
Α καλα σε ειπαμε οτι δεν εισαι κακος ανθρωπος απλα λιγο πειραγμενος στο κεφαλι (οπως ολοι μας λολ) και μας την λες και απο πανω...τεσπα,κοιτα...στους αλλους κακο δεν κανεις ουτε θα κανεις. Το ξερεις και το ξερω. Απλα καθεσαι και βραζεις στο ζουμι σου και κακο στον εαυτο σου κανεις, σε κανεναν αλλον...
Γουαι νομιζω οτι σε κοροιδευουν χαχααχ
ΑΣτες ησυχες γτ εχουν κανει παρεακι εναντιον σ