οχι δεν φταιει αυτη και πριν ετσι ηταν τα πραγματα αλλα οχι τοσο χαλια.
Printable View
Το μόνο που θα πάρω είναι ανάποδες αν αρνηθείς τη βοήθειά μου! Έχω περάσει από αυτή τη μαλακία και απλά θέλω να βοηθήσω. ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ!!!!!!!
Μάλιστα......... πως θα περιέγραφες τη σχέση σου με τη μάνα σου;
εγω λεω καλυτερα να τραγουδησεις το paranoid περα απ τη πλακα φιλε αν γινεται μην βλεπεις τα πραγματα με ακροτητα δε μπορεις να χεις αποδοχη απ ολες τις γυναικες επειδη σε απεριψε μια δεν σημαινει οτι θα γινεις μοναχος στην αγια πετρουπολη
Αυτό με την τυπική σχέση, να ξέρεις, εξηγεί πολλά.... Θέλεις να το συζητήσουμε ιδιαιτέρως;
http://www.e-psychology.gr/relations...disorders/1717 Όποιος έχει όρεξη ας ρίξει μια ματιά σε αυτό. Έχει να κάνει με το θέμα. Με το κυρίως θέμα τουλάχιστον.
Εντάξει και γω ήμουν, είμαι και θα είμαι κλειστός χαρακτήρας. Και τί μ'αυτό; Στις γυναίκες αρέσουν οι μυστηριώδης άνδρες!
Δε πιστεύω ότι είσαι αδιάφορος......... Απλά δε βρήκες κάποια που να ψάχνει κάποιον σαν εσένα.
Σπύρο μόνο skype έχεις;
Κάνα Fb δε παίζει;
Απλά δεν έχω skype και δε ξέρω πως να κάνω.
Δυστηχώς σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Στο ότι δε σου δίνουν την ευκαιρία να σε γνωρίσουν. Το έχω πάθει και εγώ. Έβλεπαν την εμφάνισή μου και δε τους ένοιαζε τίποτα άλλο.
Τί ομάδα είσαι;
gia na steiletai prosvpika mhnymata πρεπει να συμπληρωσεται 50 η 60 ποστ
Ωραιο θεμα ρε φιλε... και γω ψαχνω για γκομενακι... δινω φεησμπουκ και οτι θελει... και φυσικα τα μυαλα παντα στα καγκελα.. και οποια γουσταρει να ουμε,,,
υ.γ, τελικα ειμαστε περισσοτεροι απ οσοι φανταζομουν....
Δε νομίζω ότι ο Σπύρος ψάχνει απλά για γκομενάκι. Γκομενάκια υπάρχουν πολλά και εύκολα. Αληθινές γυναίκες όμως είναι ελάχιστες. Μόνο μια αληθινή γυναίκα ξέρει τον εαυτό της, ξέρει τι έχει να δώσει και τί ζητάει απ'τους άλλους. Όσο γι'αυτούς που θέλουν γκομενάκια...... οκ........κάποια στιγμή θα ωριμάσουν και αυτοί.
Mr why... δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις βασει εξωτερικης εμφανισης..πανω απ ολα κατανοηση.. και να χει υπομονη ,,, γιατι δυστηχως ειναι λιγη δυσκολη η περιπτωση μου...
Δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο; Το ξέρουν αυτό αυτές που σε απέρριψαν;;;;;;;;;;;;;;;;;
περιπαιχτηκα το εγραψα για ''γκομενακι''
Δηλαδή μόνο το σεχ σας ενδιαφέρει;
Πωωωωω ρε φίλε. και να σκεφτείς ότι όλες αυτο το παράπονο για τη μπάλα έχουν. Τες πα.
Γι'αυτό πάμε απ'το κακό στο χειρότερο! Δε λέω, πολύ καλό το σεξ, αλλά να μην είναι αυτό ο μοναδικός στόχος.