Μάρα Ζ. Θα το ψάξω κ αυτό. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ.. αν και δεν θεωρώ ότι θα με βοηθούσαν τα κίνητρα. Δηλαδή ο,τι κάνω στην ζωή μου πρέπει να έχει κάποιο κινητρο; δεν μπορεί πχ να είναι κάτι απλά επειδή το θέλω;
Printable View
Μάρα Ζ. Θα το ψάξω κ αυτό. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ.. αν και δεν θεωρώ ότι θα με βοηθούσαν τα κίνητρα. Δηλαδή ο,τι κάνω στην ζωή μου πρέπει να έχει κάποιο κινητρο; δεν μπορεί πχ να είναι κάτι απλά επειδή το θέλω;
Μερικές φορές και εγώ θέλω να πεθάνω αφού σκέφτομαι πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως νόημα στην ζωή μου. Αλλά μας έχει δοθεί μια ζωή και πρέπει να κάνουμε ό,τι θέλουμε και μπορούμε για να περνάμε καλά στα όσα χρόνια θα ζήσουμε. Κάποτε θα πεθάνουμε έτσι και αλλιώς, τουλάχιστον να έχουμε ζήσει μια γεμάτη ζωή. Αυτόν τον καιρό, σαπίζω. Σύντομα θα πάω και σε ψυχολόγο ελπίζοντας να μου αλλάξει τον τρόπο που βλέπω την ζωή.
Ποιος σου είπε nicole91 ότι ο θάνατος είναι καλύτερος;;; Η μεταθάνατον ζωή για πολλούς ανθρώπους είναι μια αιώνια κόλαση σε σχέση με την ζωή στις υλικές διαστάσεις. Συν ότι οι νεκροί μας ζηλεύουν. Και τι δεν θα έδιναν για να ξαναποκτήσει το Αιθερικό τους σώμα σάρκα και οστά. Δεν τελειώνουν όλα εδώ, δυστυχώς ή ευτυχώς, και δεν έρχεται η λύτρωση με τον θάνατο. Ξέρω πολύ καλά τι σου λέω.
Βγάλε λοιπόν εντελώς το σκεπτικό του θανάτου από το μυαλό σου και επικεντρώσου στην λέξη ΛΥΣΕΙΣ. Τι λύσεις μπορούμε να δώσουμε για να ζήσουμε καλύτερα;;;
Κι εγώ δεν είμαι στην καλύτερη φάση αυτή την στιγμή, αλλά θα βρω λύσεις. Το πρώτο βήμα που με κάνει να νιώσω καλύτερα είναι ότι κάθομαι και μετράω αυτά που έχω. Ξεκινώντας από την υγεία και φτάνοντας στα υλικά αγαθά που έχω. Όσο ανακαλύπτω αυτά που έχω, νιώθω ευγνωμοσύνη και λέω ευχαριστώ στο σύμπαν.
γεια σου,εγω θα ηθελα να μιλησουμε αν το θες κι εσυ