ε καλα σιγουρα θα υπαρχουνε μαλακες...
εσυ δελφινι απο ποσο χρονων εχεις να κανεις σχεση?εχεις καιρο η προσφατα ηταν η τελευταια σ?
Printable View
Δελφίνι δελφινάκι
Το λες και εσύ, οι εποχές άλλαξαν! Ξέρεις πόσοι 45αρηδες ψάχνουν να βρουν ένα καλό και όμορφο κορίτσι όπως είσαι εσύ να ζήσουν τη ζωή τους?
Πώς θα σε βρουν? Με το να είσαι μέσα στο σπίτι σου? Βγες έξω! ανοίξου στη ζωή! μη κοιτάς τί κάνει η μια και η άλλη, εσύ τι κάνεις!
Βάλε στόχο να κάνεις κάθε μέρα κάτι που θα σου δίνει δύναμη για την επόμενη μέρα!
Ακου ένα τραγούδι που σου αρέσει. Γράψε ένα γράμμα στον εαυτό σου για να του πεις πόσο τον αγαπάς! Ή μάλλον λέγε καθημερινά στον εαυτό σου σαν προσευχή "Είμαι το δελφίνι και με αγαπώ πολύ όπως είμαι. Είμαι γεμάτη από αγάπη. Θέλω αυτή την αγάπη που νιώθω να τη βγάλω προς τα έξω".
Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά, δοκίμασε ρούχα, για βάλε στόχο να χωρέσεις στο όμορφο παντελονάκι της βιτρίνας. Και τα μπλουζάκια τα καλοκαιρινά πανέμορφα δεν είναι? για φαντάσου τον εαυτό σου με ένα όμορφο μπλουζάκι με τιραντάκια να βολτάρεις σε καμιά παραλία!
Με ένα κορμί σουλουπωμένο, δεν λέω χωρίς κιλά, λέω σουλουπωμένο, άρα γυμναστική!
Τόσα δωρεάν προγράμματα γυμναστικής υπάρχουν, από δήμους, από συλλόγους. Και οικονομικές συνδρομές σε γυμναστήρια. Αρκει να πεις "είμαι το δελφίνι, αγαπώ τον εαυτό μου, θελω να γίνω και εξωτερικά όμορφη όπως είμαι μέσα μου"! Και θα αφιερώνεις μια ώρα κάθε μέρα, είναι τοσο απλό. Σε 3 μήνες θα έχει σουλουπωθει το κορμί! και ποιος θα σε πιάνει...
ωραια εγω θα σ προτεινα να συνεχισεις να ψαχνεις και σ κανα σαιτ γνωριμιων που τ ξερεις μπορει να βρεις καποιον π θα σ αρεσει..
και την τελευταια σχεση σ π την γνωρισες?
Λοιπόν, σας αφήνω παιδιά πάω για ύπνο ...... σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας..... τα λέμε πάλι αύριο.... στενοχωριέμαι πάρα πολύ που δεν μπορώ να παντρευτώ.... μεγάλη γκαντεμιά ότι χειρότερο μου συνέβη ποτέ στην ζωή μου είναι αυτό και λόγος για αυτοκτονία μην σου πω κιόλας.... άλλοι τρελαίνονται κιόλας.... ένα θαύμα με σώζει.... ας με λυπηθεί ο Θεός και ας με δώσει αυτό που επιθυμώ....
και τελικα πως κατεληξες σ σχεση μαζι τ?
και γτ χωρισατε?
αυτα ακριβως θα της ελεγα κ γω!! συμφωνω απολυτα!
εχει κοληλσει η βελονα κ της εχει γινει εμμονη...
παντρεψου ρε! πηγαινε σε γραφειο συνοικεσιων..σου το εχω ξαναπει!
αλλα αν σε δερνει κατσε ..γιατι για να μη βρισκει γκομενα μονος του γυρευε τι τυπος θα ναι..
αλλα θα εισαι παντρεμενη κ θα εισαι ευτυχισμενη.
κοριτσι μου συνελεθε! εισαι 40 χρονων κ αντι να ασχοληθεις με κατι πιο ουσιαστικο , μιλας σαν 15χρονο.
τι ειναι ο γαμος?κοινωνικη καταξιωση..
τι νομιζεις οτι ειναι?γι αυτο ολοι κ καλα νιωθουν οτι αν παντρευτουν ειναι αποδεκτοι απο το κοινωνικο συνολο..
το νοημα της ζωης δεν ειανι ο γαμος, ειναι ο ερωτας.. μπορεις να ερωτευθεις? εδω ειναι η μαγκια για μενα..κ οχι ο γαμος.
ειμαι κ γω μεγαλη κ ανυπαντρη κ ουτε προκειται να παντρευτω γιατι απλα δνε γουσταρω να ειμαι παντρεμενη..αυτα ειναι τετριμενες ιδεες για σκουριασμενα μυαλα..
να κοιταξεις να φτιαξεις πρωτα την ψυχη σου κ μετα να βρεις εναν ανθρωπο να σου ταιριαξει να βαδισετε μαζι..
αλλιως με το μυαλο που κουβαλας , ουτε κ προκειται να βρεςι καποιον..
γιατι πολυ απλα ειναι ενας ψυχαναγκασμος ολο αυτο που εχεις κ σκεφτεσαι..
οι σχεσεις ειναι αποτελεσμα συναιασθηματων κ ψυχης,,εννοω οι καλες σχεσεις γιατι υπαρχουν κ οι γαμοι που απουσιαζει το συναιασθημα κ επικρατει δυστυχια.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι το δελφινάκι δεν έχει επίγνωση ούτε του τί εννοεί πραγματικά (παπαγαλίζει αυτά που βλέπει και ακούει! αυτό το "η μαμά μου θέλει" παραπέμπει σε 5χρονο) ούτε του εαυτού της (τί θέλει αυτός ο εαυτός? ποιές ανάγκες έχει? τί ζητάει?)
Ενα παπαγαλάκι είναι μιας κοινωνίας σκοταδιστικής.
Δελφίνι, αν με ακούς, πήγαινε μια βόλτα σε μια παραλία. Και για μια ώρα, μην σκεφτείς τίποτα. Ασε το μυαλό σου να σωπάσει. Καμιά σκέψη να μην σε ταράξει. Απόλυτη ησυχία στη φλυαρία του μυαλού. Γέμισε τη σκέψη σου με το μπλε της θάλασσας που βλέπεις.
Μπορείς να το κάνεις?
Δελφίνι το να μην θες να μείνεις μόνη στη ζωή σου είναι απολύτως κατανοητό.Αλλά μου φαίνεται ότι δε σε απασχολεί τόσο το γεγονός αυτό καθαυτό της μοναξιάς,της συντροφικότητας κτλ αλλά ο γάμος ως θεσμός και "πρέπει" επειδή έτσι κάνουν και οι υπόλοιποι.Εχεις εντελώς λάθος προτεραιότητες κατά την γνώμη μου και επίσης απο την στιγμή που δηλώνεις 40 χρονών είναι "κάπως" να λες η μαμα μου θέλει...
Γιατι, η θεια σου που δεν θελεις να της μοιασεις, δεν παντρευτηκε;
Το θεμα δεν ειναι να παντρευτεις,αλλα να βρεις καποιον που να ταιριαζετε για να ειστε μαζι.
Τι να το κανεις αν ειναι να φορτωθεις και την αποτυχια ενος διαζυγιου, αν ειναι να μεινεις μονη στα γεραματα, με ενα παιδι που δεν μπορεις να φροντισεις γιατι δεν εχεις και δουλεια?;
Προσανατολισου στην δουλεια καλυτερα να μπορεις να συντηρεισαι χωρις την βοηθεια των γονιων και μεσα απο την δουλεια μπορει να βρεις και καμια ταιριαστη γνωριμια ειτε για γαμο ειτε για πανηγυρια.)
Δεν εισαι χοντρη, κοντη εισαι:p
Αυτό που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον όσον αφορά το γάμο είναι ότι όλοι θέλουν να παντρευτούν.
Alain de Botton, Ελβετός συγγραφέας
'Άρα όλοι θέλουν να παντρευτούν γιατί σας φαίνεται παράξενο που θέλω και εγώ.... και όταν λέω να παντρευτώ εννοώ να βρω κάποιον που να ταιριάξω για την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς να έχουμε χωρισμούς και διαζύγια.
Δεν θέλουν όλοι να παντρευτούν. Ξερω προσωπικά ανθρώπους που δεν θελουν, κάποιοι απο ανωριμότητα και κάποιοι σκεφτομενοι παρα πολυ ωριμα. Επειδη το είπε ένας συγγραφέας δεν σημαίνει πως είναι αλήθεια, μπορεί μα ισχύει για τον δικό του κύκλο/τη δικιά του εποχή.
Από κει και πέρα δεν είναι παραξενο να θέλεις να παντρευτεις. Το παράξενο είναι η εμμονή σου στο να παντρευτεις και ότι εστιαζεις στο λάθος κομμάτι της εξίσωσης. Γιατί ακόμα δεν φαίνεται να απαντήσες στον αυτό σου στο ερώτημα που είχα θεσει: αν για κάποιο λόγο είχες την επιλογή να βρεις τον ΑΝΘΡΩΠΟ σου και να μην παντρευτείτε ποτέ ή να παντρευτεις άρον άρον κάποιον τι θα διάλεγες;
Φαίνεται πως δεν το απαντήσες ούτε τον εαυτό σου γιατί επιμενεις να γράφεις "να παντρευτω" και "να παντρευτω".
Επίσης κρινεις σκληροτατα με πικρία και θυμό τον κόσμο γύρω σου, γράφεις για τσουλες και πατσαβουρες και ηλιθιους άντρες που τις παντρευονται. Όλα αυτά επειδή συγκρίνεις τον εαυτό σου και η ανάγκη σου να παντρευτεις είναι κοινωνική, καιγεσαι να βγαίνεις από πάνω στη σύγκριση όχι να βρεις κάτι ουσιαστικό.
Επίσης μας γράφεις από τη μια γιατι δε μπορώ να τυλιξω έναν βλακα κι εγώ δεν είμαι καπατσα φαίνεται είμαι καλό κορίτσι και τέτοια. Ε μήπως οι βλακες δεν είναι τόσο βλακες τελικά; Μήπως βλέπουν ότι δρας με γνωμονα το "τύλιγμα"? Χτες είπα να μη τα σχολιασω αλλά βουαλα...κι απο την άλλη λες πως είχες ευκαιρίες αλλά σου πεφταν λίγοι οι άντρες που γνωρισες στη ζωή σου. Άρα; Τελικά τι θες; Θες έναν μουλιαπα να τον τυλιξεις σα σαρμα; Από την άλλη και αυτό σε απωθει σαν ιδέα, ξέρεις πως θα ήταν εφικτό αν αυτό ήταν το μόνο σου πρόβλημα...μη φασκεις και αντιφάσκεις λοιπόν.
Χαλαρωσε λίγο, αγαπα τον εαυτό σου, γνώρισε κόσμο χωρίς τις αχρηστες ψυχοφθορες προκαταλήψεις σου που περιγράφω πιο πανω και που ξερεις...ίσως βρεις τον τρόπο να είσαι χαρούμενη.
Εγώ θέλω να παντρευτώ για να κάνω παιδάκια κ θέλω τα παιδιά να γίνουν εντός γάμου κ να έχουν κ τους δυο γονείς τους αγαπημένους όπως ακριβώς μεγάλωσα κ εγώ. Και πιστεύω ότι όλοι μα όλοι θέλουν να παντρευτούν άσχετα αν δεν το παραδέχονται.
Ξέρω πολλούς βλάκες επίσης που παντρευτήκανε γυναίκες που μου ήταν εντελώς αντιπαθητικές γιατί έχουν κάκιστο χαρακτήρα ή ήτανε πολύ άσχημες.
οι βλακες αυτοι ηταν οι ωραιοι που ετρωγες τις χυλοπιτες?αστειευομαι ε παντρεψου ρε συ το μονο ευκολο ειναι αν αυτο ειναι το ονειρο σου
Καλά μην νομίζετε ότι είμαι και τόσο κακιά απλά με πνίγει το παράπονο.
μα βρε δελφινι δεν ειπε κανενας οτι εισαι κακια..
αμα σ πνιγει πρεπει να βγεις απο το σπιτι σ και να συναστραφεις με κοσμο...να κανεις χομπυ...και εκει να γνωρισεις καποιον απο το σπιτι δεν προκειται να βρεις
Δελφίνι μπήκα στο Forum για να δω αν έπεσες από τα 72 κιλά και εσύ ανοίγεις θέμα για γάμους?
Πρώτα η δίαιτα και μετά οι γάμοι!Πάρε ζυγαριά ακριβείας και κάνε μας αναμετάδοση γραμμάριο με γραμμάριο!
Ο στόχος της ζωής σου είναι δηλαδή να παντρευτείς?Νυμφομανής μάλλον είσαι.
Μου θυμίζεις μια κοπέλα στην ηλικία μου,που το όνειρο της ζωής της είναι ο γάμος.
Ιου.....
Κάτι τέτοια διαβάζω και είμαι κατά του γάμου.
Και συνέχισε τη δίαιτα αν θες να γίνεις καλύτερη!
Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι παχουλές,χοντρές και δεν θα έκανα κάτι με τέτοιες.
Αγαπητη Ολγα , αν δεν περνας μονη σου καλα , αν δεν αγαπουμε τον εαυτο μας , αυτον τον αρνητισμο , τον προβαλλουμε και στους γυρω μας .........μην σου γινεται εμμονη ιδεα το να κανεις σχεση , κανεις δεν θελει εναν απελπισμενο ανθρωπο διπλα του , τωρα αν ειναι κοι ο ιδιος απελπισμενος , δεν ξερω τι γινεται σε αυτην την περιπτωση , υποθετω οτι κανεις δεν θαναι ευχαριστημενος ................μην ' φωναζουμε '΄οτι θελουμε σχεση , μεταφορικα μιλωντας , παλι θαναι αρνητικος ο αντικτυπος στον αλλον-ους ................ μην εχουμε παραλογες απαιτησεις απο ενα απλο ραντεβου , μην βιαζουμε καταστασεις , αυτα τα πραματα θελουν τον χρονο τους , αλλωστε ειναι πολλα αυτα που θαναπολουμε οντας singles , απο αυτα που θαχουμε οταν ειμαστε σε σχεση ..............εγω λεω να χαλαρωσεις , το αγχος και η ενταση που πιθανον εχεις , φαινεται παντου , στο προσωπο , σε αυτα που λες , στις κινησεις σου .....................οποτε , σαν ολα τα πραματα , ολα θαρθουν στην ωρα τους , αμα δεν τα κυνηγας εμμονιακα ..................καταλαβαινω οτι οι γυναικες , οχι ολες , σε μια ηλικια ανω των 35 , τους πιανει μια ' απελπισια ' ποτε θα παντρευτουν , θα κανουν παιδια , κλπ. , δεν βγαινει κατι με αυτο , χειροτερευει η κατασταση , οσο περναει ο χρονος και δεν βλεπουμε ' φως ' , αν συνεχισεις με αυτηντην σταση/νοοτροπια , σε βλεπω ( μακαρι να βγω ψευτης ) του χρονου, να λες εδω τα ιδια , τι να πουν οι χωρισμενες , που εχουν και κανα -δυο παιδια , και δυσκολα καποιος παιρνει την αποφαση να προχωρησει σε γαμο μαζι τους , εσυ εισαι ελευθερη υποχρεωσεων , μην αφησεις την απελπισια να θολωσει την κριση σου , και παντρευτεις λαθος ανθρωπο , οπως εκανε η αδελφη μου στα 34 της , και τωρα ειναι εδω και 15 χρονια μονη , ερημη δεν ξερω αν ειναι ............. την διαιτα να την κανεις για τον εαυτο σου , για να αισθανεσαι εσυ καλα με αυτον ...................... αυτα τα γραφω , διοτι , οντας μεγαλυτερος , εχω δει κατι ' ναυαγια ' της ζωης , ειτε απο υπερβολικες απαιτησεις , ειτε απο απελπισια , και την απελπισια την οσμιζεται καποιος , οπως τα σκυλια οσμιζονται τον φοβο .................αν δεν ισχυουν ολα αυτα για σενα , απλα αγνοησε τα , για καλο τα εγραψα ......