Μεταξυ τους!
Με εμενα πως μπορούν να συγκριθουν??
Printable View
Παιδιά για τις επιλογές μας φταίει το κεφάλι μας .. Οπως λεει η παροιμία όσα τραβάει το κορμί τα φταίει το κεφάλι.. Και μαζι η ψυχη τραβάει έρχομαι να συμπληρώσω
Μαρία Ελένη όλα είναι το μυαλό αν δουλεύει το μυαλό μη φοβάσαι αν δε δουλεύει τότε να ανησυχείς
Εχεις ένα κόλλημα με την εμφάνιση! πρέπει να το διερευνήσεις κάπως...
Στο ξαναλεω... η εμφάνιση ειναι το περιτύλιγμα και μόνο. Το τί σου βγάζει ο αλλος εχει σημασία.
Δες γυρω σου, βλεπεις ζευγαρια που παίρνουν τον ίδιο βαθμο στην κλιμακα της ομορφιάς?
Εχω δει υπερβολικα ωραιους αντρες με μετριες γυναικες, που μπορεί απλά να ηταν αποφασιστικές και διεκδικητικές! και κουκλες μοντελες με μετριους αντρες, που μπορεί απλώς να σφύζουν από ενέργεια και δυναμισμό.
Εγω τωρα πια καμία! Αν δεν μιλήσω με τον άλλο, να τον δω, να με δει, να καταλαβω τί είδος είναι, σε τι μηκος κυματος κινειται, ενα ωραιο πρόσωπο ή ένα εντυπωσιακό κορμί δεν λέει τιποτα. Ωραια, θα τον θαυμασω, θα πω <<τι ωραίος>> αλλα ως εκεί! Αν από εκεί και πέρα, το μυαλό δεν κόβει στροφές, ή το στυλ ζωής είναι <<ξαπλα, καναπες, λαπτοπ>>, όπου φυγει φυγει!
Δεν εννοώ πολύ, εννοώ ότι κοιταζα πρώτα εμφάνιση και μετά ολα τα άλλα. Ενω ειναι λαθος αυτο, ο ανθρωπος ειναι ενιαιος, δεν κατακερματιζεται σε εμφανιση και μυαλό.
Δεν μου αρεσουν οι τεμπέληδες! Μου αρεσουν οι ανθρωποι που εχουν ενεργεια και τη διοχετευουν στη ζωη τους. Σαφως δεν μου αρεσουν οι εργασιομανείς.
Ελακο αυτο προσπαθω, να γινω λιγο πιο χαλαρη αλλά και αυτο ξένο μου ειναι. Πως να στο εξηγησω; μεγαλωσα σαν στρατιωτης, παιρνεις εντολες, αν δεν τις κανεις πραξη - σοβαροτητα ρεαλισμος - μετα.... θα ζησεις πονο και καπου κοπηκε μεσα μου η αλλη διασταση εκεινη του χαλαρου, χιουμορ, κτλ κτλ. Τωρα προσπαθω να γινω και ετσι μπας και γελαω πιο συχνα στη τελικη. Για το δικο μου καλο.
Αυτό αυτολεξεί θα μπορούσα και εγώ να το γράψω...
Τί αγώνας... να χαλαρώσεις όταν είσαι προγραμματισμένος να είσαι στο κόκκινο μόνιμα!
Να δυσκολευεσαι να κανεις πλακα, να αστειευτείς, να σου βγαίνουν νευρα!, να πιέζεσαι! και να θεωρείσαι αντικοινωνικος, το κερασάκι στην τούρτα! ή να γελάς σα νευρόσπαστο...
Τελικά το μέτρο πόσο δύσκολο είναι...
Να σε εχουν διδαξει ετσι, να σου συμβουν και γεγονοτα που πιανεις ( απελπισια χωρις αμεσο θετικο feedback ) και να τα ακους και απο πανω...
εισαι ξενερωτη
εισαι σοβαρη
εισαι μπλα μπλα...
οκ... ειλικρινα προσπαθω να θυμηθω πως ειναι η ζωη χωρις λυπη απαντω, αν με παιρνει, αν δεν με παιρνει πρεπει να μαθω εγω να μην επηρεαζομαι απο οτι ακουω.
Προσθέτω
είσαι αντικοινωνική, κλείνεσαι στον κόσμο σου, δεν μας δίνεις σημασία, είσαι σνομπ!!!, ζηλευεις!!!!!!!!!!...
ωρες ωρες αναρωτιεμαι, με τετοιες ατάκες εγω πρεπει να χαλαρωσω ή αυτοι που τα λένε?
μήπως απλά πρέπει να μάθουμε να πουλαμε τρελα στους έξω?
και να ισορροπησουμε με το μεσα μας μόνοι μας??
Πάντα θαυμαζα τους ανθρωπους που προσαρμοζονται αναλογα με το περιβαλλον και δινουν στον καθενα την απαντηση που του αρμοζει, παιζουν τον αναλογο ρολο. Εγώ γιατί είμαι η ιδια σε όλους??
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των Όρων Χρήσης του Forum
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των Όρων Χρήσης του Forum
Εμένα οι άντρες που μου αρέσουνε δεν τους αρέσω γιατί έχω γίνει πολύ χοντρή και δεν ενδιαφέρονται για μένα.
Διαγράφηκαν βλέπω και των 2 τα σχόλια.
Fair Enough.
σε οσους αρεσουν οι ισοροποιμενοι να κοιτανε να ναι και αυτοι κατι σπανιο σε αυτην την κοινωνια
Αμα εισαι κοροιδακι,εχεις λεφτα και πληρωνεις μεχρι και τις τσιχλες που αγοραζει απο το περιπτερο,γιατι να μην σου κατσει η ωραια?
Ασχημος και μπατιρης ομως δεν πας πουθενα.