Έπρεπε να κάτσεις εκεί να κάνεις παρέα με τον άλλον και να την γράφατε....
Printable View
Αν και καινούργιος στο site φίλε μου έχω προσέξει και σε άλλα Post οτι χρησιμοποιείς συχνά να μην πώ αποκλειστικά το συγκεκριμένο παράδειγμα που σου έχει τύχει. Απλά δέξου οτι έπεσες σε μια κοπέλα που πολύ απλά δεν σε γούσταρε για χ ψ λόγους. Δεν είναι κακό αυτό και δεν χρειάζεται να τσουβαλιάζετε όλες τις γυναίκες εξ αιτίας κάποιων κακών εμπειριών που μπορεί να είχατε στο θέμα της προσέγγισης. Το θέμα θέλει απλά υπομονή και επιμονή. Το λέω απλά γιατί εαν εσύ προσωπικά είσαι 29 ετών και έχεις να διηγείσαι μέχρι τώρα 2-3 προσπάθειες για προσέγγιση σημαίνει οτι και εσύ κάνεις κάτι λάθος.
ωωω τι χαριτωμένο!!
Νομιζες πως μονο αυτη μου φερθηκε ετσι!!!!!
Δυστηχως εχω πανω απο 200 τετοιες γυναικες (μερικες με εβρισαν κιολας επειδη της ενοχλησα). ΑΠλως η συγκεκριμμενη ιστορια με πονεσε περισσοτερο γτ ειχα καταφερει να ανεβασω την αυτοπεποιθηση μου και αυτη με εκανε να φανω σαν ηλιθιος. Και τουλαχιστον οι αλλες, δεν εγραψαν εμενα και 5 λεπτα μετα εγλυφαν τον αλλον. Με λιγα λογια μπορει να μου φερθηκαν χειρότερα αλλα τουλαχιστον πιστευα πως ειχαν κατι και ηταν νευριασμενες και πληρωσα εγω την νυφη και ακομα και να τις πλησιαζε ο Μπραντ πιτ, θα του φαιρονταν το ιδιο. Αυτη ομως μου διαλυσε αυτην την ψευδαίσθηση!!!!
Τι εννοείς 200 γυναίκες; Φλέρταρες 200 γυναίκες και δεν κατάφερες να κάνεις μια να νιώσει λίγο πιο άνετα έτσι ώστε να να την κάνεις να σου δώσει ένα τηλέφωνο λόγω του οτι της κέντρισες το ενδιαφέρον και θα ήθελε να σε ξαναδεί; Έφτασες μάλιστα στο σημείο να σε βρίσουν κιόλας; Πως τις πλησίασες; Τι της είπες; Υπο ποιές συνθήκες έγινε το φλέρτ; Είμαι 32 ετών και είμαι στο "κουρμπετι" απο τα 16 μου. Υπήρξαν περίοδοι που περιτρυγιριζόμουν απο πολλές γυναίκες και με λίγη προσπάθεια ήμουν πάντα σε σχέσεις, υπήρξαν και περίοδοι όμως που ήμουν μόνος μου και έξι μήνες και ένα χρόνο. Εβγαινα με παρέες και φλερτάραμε πολύ. Άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι. Πότε όμως δεν έφτασα στο σημείο να με βρίσει γυναίκα επειδή της μίλησα με ωράιο τρόπο και της εξέφρασα πόσο μου άρεσε και ποτέ δεν μου μίλησε με αγένεια η ακόμα χειρότερα να με βρίσει επειδή την ενόχλησα. Πάντα ήταν ευγενικές και πρόσχαρες μαζί μου ακόμη και εαν δεν με γούσταραν εμφανισιακά ή δεν ήμουν ο τύπος τους γενικότερα.
πέρυσι το καλοκαίρι σε μια καφετερεια ηταν μια γυναικα και καθόταν. την πλησιασα λοιπον και τις ειπα "γεια σου κουκλα. Σε ειδα μονη σου και είπα να ερθω να σου κανω παρεα"
Γυρισε με κοιταξε απο πανω μεχρι κατω και ξυνισε τα μουτρα της. Σε αυτο το σημειο καταλαβα πως δεν επρεπε να της μιλήσω. Ειπε φωναζοντας δυνατα:
"Ρε αϊ γ@μησου που θα με πεις κουκλα. δεν κοιτας τα μουτρα σου στον καθρευτη που θες και να γ@μησεις κιολας μ@λακα. Αντε τρεχα να αυτοκτονήσεις να ομορφύνει ο κόσμος λίγο σαχλαμαρα, που νομιζεις πως θα σου κάτσω κιολας...." και αλλα πολλα, κανοντας με ρεζίλι στην καφετερεια.
Αυτο με θυμωσε και της απαντησα κανοντας την να εξαφανιστει, αλλα με εκανε να νιωσω χαλια
Αν την εριξε στο κρεββατι ναι σιγουρα το εκτιμησε, αλλα δεν το εκανα ουτε για να μου πει ευχαριστω ουτε για τιποτα τετοιο. Απλως βοηθησα εναν συντροφο να περασει καλα. περα απο αυτο δεν με νοιαζει!
Κοιτα αν δεν με θελει γυναικα δεν θα κατσω να παλευω. Εξαλλου αν δεν θελει μονο με δυο τρόπους μπορεις να την εχεις, ο ενας ειναι να την πεισεις για το αντιθετο και ο αλλος ειναι να την βιασεις. Ουτε βιαστης είμαι, ουτε πειθω εχω!!!!!!!!
Είχες κάθε δικαίωμα να νιώσεις χάλια γιατί πολύ απλά ο τρόπος της ήταν τραγικός. Τέτοια άτομα πολύ απλά ούτε την καλημέρα σου δεν αξίζουν πόσο μάλλον για οποιαδήποτε είδους σχέση. Είμαι όμως της γνώμης ότι 1) Οι καφετέριες δεν ενδείκνυνται καθόλου για προσέγγιση γιατί απλά εκεί ο καθένας κοιτάει την παρέα του και όχι τα άλλα τραπέζια και 2) ο τρόπος σου να αποκαλέσεις κούκλα μια άγνωστη γυναίκα που δεν ξέρεις το χαρακτήρα της ούτε γνωρίζεις πως θα αντιδράσει συν δεν ξέρεις και αν όντως είναι μόνη της (μπορεί να τα έχει με τον σερβιτόρο, με τον μπουφετζή η ακόμα και με τον ιδιοκτήτη της καφετέριας) δεν είναι και ο καλύτερος. Πιστεύω οτι εαν είσαι μόνος σου (εννοώ χωρίς αντρική παρέα) καλύτερα να ξεκινήσεις ένα χομπι απο το οποίο εαν υπάρχουν και γυναίκες θα είναι πιο εύκολο να γνωριστείς η αν έχει αντρική παρέα βγείτε τα ΣΚ σε μπαράκια η κλαμπ και αν δείτε γυναίκες μόνες τους πλησιάστε τες. Ποτέ δεν ξέρεις.
1)κοιτα το "κουκλα" το λεω επειδη και ενας φιλος μου παντα οταν ξεκινουσε μια συζητηση με μια γυναικα το ανεφερνε.... για να σπασει τον παγο... και απλως το υιοθετηθείσα!!!
2)αποκλειεται να τα ειχε με καποιον απο εκει γτ σιγουρα θα ελεγε κατι οταν την αρχισα εγω.....
3)μα και παλι το να της μιλησω δεν βλεπω το κακο για να μου φερθει ετσι... Αν ειχε αγορι να μου το ελεγε, αν δεν της αρεσα να μου ελεγε δεν ενδιαφερομαι, εαν περιμενε παρεα το ιδιο. Εαν της αρεσα και της ελεγα το ιδιο αυτα θα ελεγε;;; δεν το νομιζω!!!
4)Το εχω κανει αυτο που λες στο τελος. Μια φορα ημασταν 4 και ειχαμε παει σε μπαρακι και ειδαμε 4 κοπελιες απεναντι μας. τις πλησιασαμε και τελικα οι 3 φιλοι μου περασαν καλα.
Περυσι παλι ειχα παει σε ενα μπαρακι με εναν φιλο μου απο το στρατο και του λεω ποια σου αρεσει μετα απο 1 ωρα να μου λεει "αυτη. οχι, αυτη. οχι, αυτη...." διαλεξε μια η οποια ηταν μαζι με μια αλλη. του λεω θα κολησω εγω στην αλλη. Πλησιασαμε και τους λεμε "Hi..." (ηταν τουριστριες) πλησιαζει αυτος αυτην που του αρεσε και πλησιασα εγω την αλλη. Με το που με κοιταξε σηκωνεται και φευγει. Με το που βλεπει πως η φιλη της δεν την ακολουθησε γυρναει την αρπαζει απο το χερι και την κωλοσερνε να φυγουν.....
Κοίτα τα κουκλα δεν μ΄αρέσει και εμένα από σένα όσο σε γνωρίζουμε δηλαδή εδώ μέσα, μου φαίνεται άκυρο...αυτό δεν είναι πάω ως ο εαυτός μου...αυτό που λες πρέπει να το υποστηρίζεις κιόλας, το γεια σου κούκλα δηλώνει κάργα αυτοπεποίθηση αν είσαι το άλλο άκρο γιατί να πεις αυτό?
1) Και εγώ το χρησιμοποιώ το κούκλα. Αλλά συνήθως για να ξεκινήσω μια συζήτηση και όχι όταν φλερτάρω. Νομίζω ότι τις γυναίκες τις απωθεί το κούκλα κατά την προσέγγιση τουλάχιστον.
2) Δεκτόν απλά το έβαλα στη συζήτηση ως πιθανό ενδεχόμενο.
3) Μα δεν έπρεπε να σου φερθεί έτσι. Όπως σου είπα και πριν το φέρσιμο της ήταν απαράδεκτο. Έπεσες απλά σε παλιοχαρακτήρα.
4) Γιατί όμως περνάνε όλοι καλά εκτός απο σένα. Τι πιστεύεις οτι πάει λάθος;
τα εχω κανει και..... αν με συμπαθησουν πολυ με βλεπουν σαν φιλο. ακομα και αν ειμαι ξεκαθαρος
της δειχνω πως μου αρεσει, σε μερικες το ειπα κιολας
Μια ερώτηση παίδες είμαι καινούριος, πως ποστάρω ένα καινούριο θέμα, έχω γράψει το κείμενο μετά; πατάω preview και μετά;
Εγώ θα έλεγα να εκφραστείς και μέσα από τα Social media, μερικές κολακευτικές φωτογραφίες, όμορφες σκέψεις που σε εκφράζουν, ανταλλαγή απόψεων, όλο και κάποια θα γοητευτεί...
Παιδιά, γνωριμίες να κάνετε. Γνωριμίες μέσα από τη δουλειά, τις σπουδές, τα χόμπυ, τους φίλους και το ιντερνετ ακόμα. Μέσα από τις γνωριμίες θα προκύψει κάποια στιγμή και η αμοιβαία έλξη. Καμμιά γυναίκα δε θέλει να γίνει η σύντροφός σας επειδή την πέσατε σε 20 και έκατσε αυτή. Θέλει να την ξεχωρίσετε από τις άλλες, θέλει να θέλετε αυτήν και όχι γενικώς και αορίστως "μια γυναίκα επειδή κουράστηκα να είμαι μόνος".
Προσπαθήστε να κάνετε πρώτα φιλικές γνωριμίες με γυναίκες. Θα σας βοηθήσει στο ν αποκτήσετε άνεση και κάποια στιγμή θα γνωρίσετε και τη φίλη της φίλης της γνωστής σας που θα της αρέσετε.
πες βρε ιματζιν!
σε ολα τα παρομοια θεματα, η ιδια οπτικη. καποια να τους σωσει απο την μοναξια, οχι μια καλη γνωριμια που θα μπορουσαν να επικοινωνησουν και να περνανε και οι δυο, καλα.
καμια και κανενας δεν ενδιαφερεται να κανει τον σωτηρα η τον παρηγορητη στην σχεση του, παιδια.
ο ανθρωπος που θα ασχοληθει μαζι σας, πρεπει να εχει την αισθηση οτι ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.