Originally Posted by
Remedy
αυτο που γραφεις παραπανω ειναι πολυ περιεργο. το ηξερες δηλαδη οτι ειναι δεσμευμενος αλλα το αποδιδεις στην τρελα της στιγμης?
όχι δεν το ήξερα... μετά το έμαθα... απλά λέω πως εκείνη την ώρα δεν είχα και πολύ χρόνο να το ψάξω...
χαχαχαχαχαχα!!
α ρε αλαφροτετοιε, μονο εσυ το πιασες.
σφουγγαρακη, απο την στιγμη που ο τυπος σου ειπε ξεκαθαρα οτι ειναι ελευθερος, δεν εχεις καμια ηθικη ευθυνη οτι πηγες με δεσμευμενο.(αν ειχες ηδη δει το φμ η ειχες ακουσει για τον δεσμο τους κι εκανες το κοροιδο για να πηδηχτεις, θα ηταν αλλο θεμα).
την κοπελα του που ουτε ξερεις και την στολιζεις κιολας, σαφως και δεν την πονας, αρα δυο μπορει να ειναι τα κινητρα σου.
η θελεις να τον τιμωρησεις που σου ειπε ψεματα γιατι νοιωθεις εξαπατημενη κι οτι σε εκμεταλλευτηκε,
η θελεις κατα βαθος μια συνεχεια κι επειδη δεν σου εχει δωσει το θαρρος, συζητας να του χωθεις μεσω φμ....
μα καλα, ακομα κι αν θες να του πεις κατι, τηλεφωνα δεν ανταλλαξατε, πρεπει να σε κανει δεκτη στο φμ για να του μιλησεις καν???
όχι δεν αλλάξαμε τίποτα...οπότε δυστυχώς είναι ο μόνος τρόπος για να επικοινωνήσω...
πιθανολογω οτι ο τυπος αν και απατεωνας, σου ξεκαθαρισε πολυ καλα, οτι δεν θελει καμια συνεχεια περα απο την ξεπετα, γιαυτο και δεν εχεις προσβαση και ψαχνεις τροπο να συνεχισεις την επικοινωνια.
πιθανολογω ακομα οτι παρολο που ηταν τοσο συντομη η γνωριμια σας, εσενα σου αρεσε και θα ψηνοσουν και για κατι παραπανω αν ηταν ελευθερος.
να μην εισαι καθολου βεβαιη οτι σαν ελευθερος θα ηθελε κατι παραπανω απο την ξεπετα, οποτε μην συσχετιζεις την καταληξη σας με τον δεσμο του.
δεν γινόταν να γίνει κάτι παραπάνω... ήξερα πολύ καλά που βάδιζα... και δεν περίμενα κάτι παραπάνω...
οταν κανεις μια τοσο συντομη γνωριμια γιατι ετσι θελεις. θελεις δλδ απλα μια σεξουαλικη επαφη , μην προσπαθεις μετα να το ντυσεις και με προεκτασεις.
αν αυτο ηθελες, καλα εκανες και προχωρησες.
αν κατα βαθος ηθελες σχεση, πολυ κακως προχωρησες με καποιον που δεν ξερεις τιποτε για την ζωη του. επρεπε να τον γνωρισεις καλα πρωτα.
στο δια ταυτα.
αν ψαχτεις με το φμ του, κανεις μπαμ οτι θελεις να του χωθεις και θελεις μια συνεχεια.
αν το μονο που θελεις ειναι να του πεις οτι δεν ισαι ηλιθια και οτι ειναι μαλακας που ειπε ψεματα για να κανει μια ξεπετα, του το λες ξεκαθαρα σε τηλεφωνο η τηλεφωνικο μηνυμα . αυτο θα ειναι αρκετο και για να τον τσουξει σε περιπτωση που δεν το ξερει η κοπελα του.
φοβαμαι ομως , οτι η γνωριμια σας ηταν τοσο ασημαντη γι αυτον κι αυτος τοσο ξεκαθαρος μαζι σου οτι δεν θα υπαρξει συνεχεια, που δεν θεωρει οτι σου οφειλει εξηγησεις...
ισως γι αυτο σκεφτεσαι να χρησιμοποιησεις την 'ενημερωση" της κοπελας του, ωστε να τον αναγκασεις να ασχοληθει με τον ασχημο τροπο μαζι σου, μιας και δεν σε ερωτευτηκε ωστε να ασχοληθει με τον καλο:rolleyes:.
δηλαδη, αφου δεν του αρεσες αρκετα ωστε να θελει κατι απο σενα, να τον εκβιασεις ωστε να θελει εστω να μην μιλησεις. κατι να θελει απο σενα, βρε αδερφε...
όχι βρε άνθρωπε...καμία σχέση... δεν θέλω ούτε να ασχοληθεί μαζί μου ούτε τίποτα... απλά να τον ταρακουνήσω λίγο γιατί απ ότι φαίνεται κάποιοι "άντρες" μας περνάνε για χαζές... και μπορεί οι άλλες να μην έχουν πρόβλημα αλλά εγώ έχω... και στη τελική είναι γνωστός γνωστού της παρέας μου... και είναι πολύ μικρός ο κόσμος... αν κάποια στιγμή κάτι θα αναφερθεί για μένα θα έχει την εικόνα της χαζής που της είπε ψέματα και την κατάφερε... και το χειρότερο θα καυχιέται και όλας...
ετσι θα επρεπε να ηταν και για σενα, αν πραγματι δεν θες ουτε εσυ συνεχεια.
εσυ δεν εκανες κατι κακο, δεν ηξερες οτι εχει δεσμο οταν πηγες μαζι του. το οτι σου ειπε ψεματα βαραινει εκεινον, οχι εσενα.
ποιο ειναι το προβλημα σου που ειπε ψεματα αφου δεν ηθελες συνεχεια αλλα απλα μια ξεπετα?
εκειονος εχει το προβλημα, οχι εσυ.
για να το κανεις δικο σου, κατι αλλο θελεις, και απογοητευτηκες.