O νεος ο νεος είναι ωραίος μα πάντα ο παλιός ο παλιός είναι αλλιώς!!!
Printable View
Δελφίνι γιατί δεν διαβάζεις απλά τα παλιά σου θέματα και ανοίγεις καινούρια με τα ίδια προβλήματα....Σε συμβουλεύω να τους ρίξεις μια ματιά.Μπορεί να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα για τον τρόπο που λειτουργείς , όπως το να γράφεις στα παλιά των υποδημάτων σου τις όποιες χρήσιμες συμβουλές και να έχεις έναν εμμονικό τρόπο σκέψης.Άραγε αν καθίσεις και διαβάσεις αυτά που γράφεις και δεις την εξέλιξη που είχες τα τελευταία 3 χρόνια που είσαι σ'αυτό το forum τι συμπεράσματα βγάζεις;;
Θα ήθελα πολύ να το κάνεις και να ανοίξεις ένα θέμα με τα συμπεράσματα σου.Βάλε τίτλο η αυτοκριτική μου παράδειγμα.Θα είναι σαν καθρέφτης αν το κάνεις.
Γ Τ Π Κ
Τέτοια άτομα πάνε και αποφασίζουν για το ποιοι θα μας κυβερνούν.
Για αυτό δεν πιστεύω στην αστική κοινοβουλευτικη δημοκρατία δυτικού τύπου.
Μπορεί να λέει και στους άλλους τα ίδια για να κατευνάσει τα πνεύματα ο άνθρωπος... τι να κάνει κι αυτός? Πάτε να του διαλύσετε την εκκλησία.
Και επίσης θα συμφωνήσω με τον σίριος... ίσως θα μπορούσες να κρατήσεις ζωντανό ένα θέμα σου και να μην ανοίγεις συνέχεια επαναλήψεις.
Πάντως πήρα και 2 κιλά δεν αντέχω άλλο έβαλα πάρα πολλά.
Να σου πω την αλήθεια κι εγώ νιώθω ότι ματιάζομαι πολύ εύκολα... Στο εξωτερικό που πήγα, όπου έχω αρκετους γνωστούς και φίλους, ασχολήθηκαν πολύ και πολλοί μαζί μου... Τελικά έπαθα ψύχωση, τα παράτησα όλα και γύρισα Ελλάδα. Με πιάνει πολύ το μάτι, το πιστεύω ότι φταίει κι αυτό, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για να το αποτρέψω για την μετέπειτα εξέλιξή μου. Χμ.. Εσύ τι κάνεις γιαυτό;
Girl1988, φαρμακευτική αγωγη παίρνεις? σε παρακολουθεί κάποιος γιατρός?
ναι και φαρμακα παιρνω και με παρακολουθει γιατρός.. δια βίου
Poll:Να συνεχίσω να πηγαίνω με το Παλαιό Ημερολόγιο ή να δοκιμάσω το Νέο?
1)Ναι,να συνεχίσω με το Παλαιό!
2)Όχι,να δοκιμάσω το Νέο!
Δελφίνι σου δίνω ιδέες,μην τις αφήνεις ανεκμετάλλευτες!!!
Poll: Να ξεκινήσω καινούργιο poll;
1. ΝΑΙ Να ξεκινήσω καινούργιο poll.
2. ΟΧΙ Να ξεκινήσω καινούργιο poll.
Αντε κι αλλος στον συρμο...το ξερετε stavros και m87 οτι αυτο που κανετε ειναι cyber-bullying ετσι; Σε σαιτ ψυχολογιας ετσι; Οπου ειναι εντελως αναμενομενο πως θα συναντησετε ανθρωπους με κολληματα και παραξενιες και η λογικη υποτιθεται πως ειναι οτι ο καθενας μπορει να νιωθει ασφαλης να γραψει για τα ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ του ετσι; Νιωθετε πιο μαγκες τωρα; Αισθανεστε καλυτερα με τους εαυτους σας γκοτζαμ αντρες με μυαλα δωδεκαχρονων; Μπραβο...και ειδικα εσυ STAVRO ολο κοροιδευεις. Πολυ πλακατζης και καλαμπουρτζης εισαι βλεπω...απορω γιατι σε ανεχεται η διαχειρηση. Μαλλον επειδη κρυβεις τα συμπλεγματακια και τη "γλυκα" σου πισω απο χιουμορακι. Τι με κοφτει; Ελα μου ντε, απλα μου τη δινουν τα ασχετα περιττα σου σχολια. Και μη θεωρεις οτι μολις ταϊσα το τρολ. Δε με ενδιαφερει καθολου τι εχεις να πεις, απλα ηθελα να επισημανω δημοσια πως ολο γραφεις μπουρδες. Και το ιδιο ισχυει για οποιονδηποτε αλλον καλαμπουρτζη, αν δεν εχεις κατι καλο να πεις μη λες τιποτα...
Αφήνω ως έχει το μήνυμα και ζητώ συγγνώμη από το Δελφίνι. Δελφίνι: Στο "Poll: Τελικά όσοι με διαβάζετε πιστεύεται ότι είμαι έξυπνο άτομο ή όχι;" είπαμε μερικά πράγματα και νομίζω θα έπρεπε να τα ξαναδιαβάσεις. Οι ερωτήσεις που θέτεις αποσκοπούν σε "κάτι" το οποίο μάλλον είναι ένας βολικός αποπροσανατολισμός από τα πραγματικά προβλήματα σου. Έκανα κάποιες υποθέσεις τότε. Μπορεί να έχω δίκιο, μπορεί να έχω άδικο. Αν δεν ρωτήσεις ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ τη σωστή ερώτηση όμως, δεν πρόκειται να προχωρήσεις.
Natalia_sups, να σε ρωτήσω αν ξέρεις να διαβάζεις τον καφέ ή να ξεματιάζεις;
Δεν σε πιανω...μετα απο ψυχοθεραπευτρια τις προαλλες εγινα και μαντισσα/καφετζου τωρα; Μωρε μπραβο μου, πολλα ταλεντα εχω τελικα. Αν καθε φορα που μου απεδιδες ενα γινοταν πραγματικοτητα δεν θα ειχα κανενα θεμα στη ζωη/τα εοαγγεκματικα μου ετσι; Κομπλε...α α και εκατομμυριουχα ειμαι πες...το ξεχασες χαχαχα
Είχε κάτι θεματάκια άγχους αν θυμάμαι καλά αυτή,αλλά νομίζω ότι τελικά δεν μας είχε πει ποτέ τί συνέβαινε εκτός και αν είχε πει με άλλο ψευδώνυμο καθώς θυμάμαι ότι κάθε τόσο άλλαζε nicknames.
Απ'όσο ξέρω δλδ 2 φορές είχε αλλάξει ψευδώνυμο και στο τέλος την απέβαλαν από το φόρουμ,που πραγματικά δεν καταλαβα το γιατί.
Ηταν λίγο προκλητική,αλλά δεν ήταν κακοήθης!
Παλιά ήταν Mnimonio,μετά έγινε Mnimonio is Back.
Έχει να γράψει πάνω από μήνα...
Το τελευταίο Post της ήταν ΑΥΤΟ.
*Δελφίνι εσύ πως τα πας?