Αποκλείεις να είναι μια σχέση που συντηρείται από την απόσταση. Να είναι κάποιος που είναι και αυτός μακρυά και βρίσκονται σε αραιά χρονικά διαστήματα;
Printable View
φιλε μου εγω απλα θα της μιλαγα στα ισα για να κοψω αντιδρασεις..αν την εβλεπα να ειχε μια αλφα αμηχανια...νομιζω οτι δεν θα χρειαζοταν κατι παραπανω..αλλα αυτο ειναι θεμα χαρακτηρα..
τωρα αν εσυ πιστευεις οτι με την παρακολουθηση θα λυτρωθεις..καντο..
βαλε καποιον ειδικο να σε βοηθησει..τι να σου πω..
εγω παντως απιστησα καποια στιγμη (στιγμιαια , δεν ειχα σχεση με τον αλλον)..κ πηγα μονη μου κ του το πα.μετανοιωσα απειρα κ οι περισσοτεροι εδω το ξερουν κ με ξερουν.
αυτον τον επιασα εγω κατα λαθος..ανοιξα το λαπτοπ κ ειδα τερατα..κρυφη διπλη ζωη...κ αφου ειδα το καυλιαρικο προφιλ του..σαν ο θεος να με οδηγησε σε ενα συρταρι που εψαχνα να βρω ενα παλιο αντικειμενο..κ κει ανακαλυψα κ ενα κριφο ταμπλετ..στο οποιο ειδα κ αλλα πολλα!
εγινε της *******ς το καγκελο..τον ξεφτιλισα..τον εκανα να φαει χωμα..
κ ολα αυτα με διαφορα 2 ημερων...δλδ πρωτα ειδα λαπτοπ κ διπλο προφιλ κ μετα απο 2 μερες ανακαλυψα κ το κρυφο ταμπλετ..πως μπορεσε κ δεν ειχε τυψεις?δεν μπορω να καταλαβω..
εγω με το που εκανα κατι τετοιο μετανοισα αμεσως κ ετρεξα κ του το πα κλαιγοντας..περασαμε δυσκολα..αλλα πλεον ειπαμε να σοβαρευτουμε κ να κοιταξουμε εμας..δεν ξερω ρε φιλε ειλικρινα..
εφοσον λοιπον πιστευεις κ εισαι σχεδον βεβαιος...παρακολουθησε την ...ή ρωτησε την στα ισα κ κοιτα την στα ματια..εφοσον την ξερεις εννοειται τοσο καλα θα καταλαβεις πολλα απο τα ματια της.
Εγώ λέω να μη την ρωτήσεις...με τρία παιδιά που έχετε δεν υπάρχει περίπτωση να σου παραδεχτεί τίποτα και να στα πει με δάκρυα στα μάτια και δε ξέρω κι εγω τι...και αλήθεια να είναι και τυψεις να έχει θα τις καταπιεί, προφανως δε θα θέλει να ρισκάρει να χαλάσει το σπίτι της. Άλλο όταν δύο ελεύθεροι άνθρωποι ρισκάρουν όλα η τίποτα για να έχει ειλικρινεις βάσεις ή σχέση και άλλο όταν υπάρχουν παιδιά στη μέση...μπορεί να σε κοιτάξει κατάματα και να σε βγάλει τρελό...ή αν νομίζεις ότι θα καταλάβεις από την αντίδραση της καντο τι να σου πω...αλλα δεν το συνιστω...
Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ. Προσπαθώ να δω αν αισθάνεται τύψεις για κάτι αλλά δεν μπορώ να το διακρίνω, ίσως να υπήρχαν στην αρχή όταν εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι κάτι, αλλά τώρα δεν ξέρω, ίσως έμαθε να κρύβεται. Η μέχρι στιγμής προσπάθεια να "παρακολουθήσω" δεν έχει αποδώσει, από την άλλη αν την ρωτήσω και αρνηθεί, ακόμα και αν φαίνεται ότι λέει ψέμματα, δεν θα μπορώ να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Θα με τρώει πάλι η αμφιβολία.
μμ..κ τι να κανεις?αν δεν εχεις χειροπιαστες αποδειξεις δεν μπορεις να κανεις κατι..
μπορεις αν θελεις να το αφησεις να κυλησει κ ελπιζεις σε ενα θαυμα αποκαλυψης..
αργα η γρηγορα καποια μαλακια θα κανει..κ θα το καταλαβεις κανονικα αν συμβαινει..
γιατι λες οτι η παρακολουθηση δεν απεδωσε?
κ τι να κανεις βρε γλυκε μου?ετσι δεν γινεται να ζεις..κανεις βασικα δεν γινεται..ειναι ψυχοφθορο..
Αν θέλεις ντε και καλά να μάθεις ( είσαι σίγουρος πως θέλεις? σκέψου το. 3 παιδιά έχεις.) το να πληρώσεις ειδικό για να την παρακολουθήσει στο επόμενο ταξίδι της είναι μονόδρομος.
Αν σ ενοχλεί η συμπεριφορά της και θέλεις να ξεπεράσετε το (όποιο κι αν είναι) πρόβλημα, για αρχή μίλα της για αυτά που σε ενοχλούν και σε χαλάνε στη ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ σχέση (πχ το σεξ-σαν-καθήκον). Χτύπα ένα καμπανάκι. Εγώ αυτό θα έκανα.
Δηλαδή είναι λύση να μεγαλλώσώ 3 παιδιά με έναν άνθρωπο που πιθανώς δεν σέβεται ούτε εμένα ούτε και τα παιδιά της; Για μένα αυτό είναι χειρότερο. Αν χτυπήσω το καμπανακι φοβάμαι ότι απλά θα την κάνω να είναι πιο προσεκτική. Δεν ξέρω αν θα σταματήσει αυτό που μπορεί να συμβαίνει.
Αυτό που εννοώ είναι ότι ίσως το καμπανάκι την ταρακουνήσει κ την κάνει να αλλάξει ρότα, να ξαναγυρίσει κοντά σου. Ίσως φοβηθεί πως θα σε χάσει και καταλάβει το μέγεθος της μλκιας της. Θα το ήθελες? Ή προτεραιότητα είναι να μάθεις?
Δεν κρίνω, απλώς ρωτάω. Ο καθένας έχει τις αρχές του και είναι απολύτως σεβαστές.
η χρησιμοτητα της ερωτησης ειναι η εξης πολυ απλη, νατ:
αυτα που ανεφερε στην αρχη το μελος, δεν ειναι καν ενδειξεις. περισσοτερο για την διαισθηση του μιλουσε.
αυτο με κανει να σκεφτομαι οτι ειναι πολυ πιθανον να εχει την μυγα και να τα σκεφτεται ολα αυτα.
δλδ, να νοιωθει οτι η σχεση τους δεν παει καλα και να βλεπει φαντασματα .
διοτι αν ειναι τρελα ερωτευμενοι κι οι δυο και τρελαινονται στο σεξ, μπορει να εχει φτασει το κερατο του μεχρι την πορτα και να μην εχει παρει χαμπαρι, βασιζομενος στον ερωτα της.
στην αλλη περιπτωση, μπορει η κοπελα να μην κανει τπτ αλλα επειδη δεν ειναι καλα μεταξυ τους, εκεινος υποπτευεται οτι κατι αλλο βρισκει αλλου και ειναι χαρουμενη.
αν ομως μιλαμε για σοβαρες ενδειξεις, οπως πχ, να λεει οτι παει αλλου και να ειναι αλλου κλπ, αλλαζει το πραγμα.
γιατι δεν κανεις μια συζητηση για τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ και το πως βλεπεις την σχεση σας και το τι γινεται σε αυτην?
γιατι δεν της ομολογεις οτι ειχες ευκαιρια να απιστησεις για να βαλεις λιγη αδρεναλινη μεσα,α λλα το απεριψες γιατι ηθελες να κρατησεις τις υποσχεσεις σου σε αυτην, να δεις πως θα αντιδρασει? γιατι δεν την ρωτας αν εχει παραπονα απο την σχεση σας και τι σκεφτεται γι αυτα?
αν σε ολα αυτα κανει την κινεζα κι εσυ βασανιζεσαι και μαλιστα υποπτευεσαι οτι αν γινεται κατι γινεται στα επαγγελματικα ταξιδια, ακολουθησε την σε ενα τετοιο ταξιδι και ολα θα φανουν.
Εχεις ένα δίκιο ρεμεντι εκει που λες ότι μπορεί να μη τα πηγαίνουν καλά και να το ερμηνευει ο θεματοθετης ετσι...Αλλα εγώ και παλι τη διαίσθηση του συντρόφου ακομα και χωρίς "σοβαρές" αν το θέλετε αποδείξεις δεν την θεωρώ αμελητεα...ποιες είναι οι πιθανότητες να είναι αβάσιμες οι υποψίες του; Πόσο φαντασμένος είναι πια; Στατιστικά νομίζω είναι πολύ σπάνιο να φαντάζεται κάποιος πράγματα.
Μία καλή ερώτηση επί του θέματος είναι θεωρώ ή εξής: abracadabra αυτή την ελλειψη εμπιστοσύνης που της εχεις προέκυψε σχετικά πρόσφατα μέσα στο γάμο σας ή από την αρχή της σχέσης σας ζηλευες/ενιωθες ανασφάλεια; Ποτε εχασες την εμπιστοσύνη στη γυναίκα σου; Θυμάσαι κάποιο καιρό στο παρελθόν που είχατε απόλυτη εμπιστοσυνη και ήσουν απόλυτα ήρεμος;
Γιατι αν υπήρχε και ξαφνικά επαψες να της εχεις εμπιστοσύνη δεν το θεωρώ καλό σημάδι ούτε τυχαίο...
Αυτό με το να φαντάζεσαι πράγματα ίσως ισχυε αν ήσουν ανέκαθεν ζηλιάρης.
Ποτέ δεν ήμουν ζηλιάρης. Της είχα πάντα απόλυτη εμπιστοσύνη. Αυτό βέβαια καταλαβαίνω ότι δεν ήταν καλό, όχι γιατί δεν αντιλήφθηκα ότι μπορεί να συμβαίνει, απλά έτσι φαίνεται ότι το ταίρι σου είναι δεδομένο και εφησυχασμένο, πράγμα που δεν βοηθάει στο να παραμένει μια σχέση ζωντανή. Η εμπιστοσύνη χάθηκε εντελώς μετά το ψέμα και αναλογιζόμενος ότι τα ταξίδια έχουν αυξηθεί σε σχέση με το παρελθόν. Πριν καιρό πράγματι ήμουν πολύ ήρεμος.
σε τι φαση βρισκεσαι τωρα?εννοω σημερα...εισαι καλυτερα?εγινε κατι?
η γυναικα σου που βρισκεται?εσυ εχεις δουλεια ωστε να ξεφευγεις κ λιγο απο ολο αυτο?
εχετε κανονισει καποιες διακοπες?
πιθανον ο χρονος θα δειξει τι γινεται..εκτος κ αν τελικα απευθυνθεις σε καποιον ειδικο να κανει την παρακολουθηση(οριστε! εκει που ημουν αρνητικη τελειως..μιλαω κ γω για παρακολουθηση!!)...
τι να κανω η γυναικα απηυδησα!!
μην της πεις τπτ....για να εχεις τετοια διαισθηση παει να πει οτι κατι δεν παει καλα...
Κανε κατι για να μαθεις τη συμβαινει...
Αν έχεις δίκιο και αυτό αποδειχτεί με παρακολούθηση ή άλλο τρόπο, πόσο οδυνηρό θα είναι αυτό για εσένα; Θα μπορέσεις να διαχειριστείς την κατάσταση στην περίπτωση αυτή;
θα μπορεσει να τα διαχειριστη....απλα πρεπει ν κανει τα παντα για να μαθει...
τι θα κανει δλδ?θα περιμενει να γινει ταρανδος απο τα κερατα?
αρχισες παλι να ζωγραφιζεις νικ!! πολυ μαρεσει!χαα!
ε ναι τι να περιμενει να γινει ταρανδος??η αληθεια ειναι οτι δεν μπορει καποιος ευκολα να μαθαινει οτι ο συζυγος απιστει..ειναι ενα σοκ...κ θελει μετα συζητηση κ σωστη διαχειριση κ ωριμοτητα..
ειδικα οταν υπαρχουν παιδακια..
Το να μην είναι κάποιος ανασφαλης ή ζηλιάρης δεν σημαίνει και πώς έχεις απαραίτητα τον άλλο δεδομένο, έχει διαφορά...τι δεν μπορεί μία σχέση να είναι υγιής χωρίς ζηλιες;
Οπως το λες καμπανάκι μου φαίνεται πάντως το ότι εφαγες ξαφνικά την φλασια με την έλλειψη εμπιστοσυνης...θα σου πω όμως κάτι απο τώρα ο,τι και αν γίνεται στην τελική: δεν φταις. Σε κοβω να κάθεσαι να σκέφτεσαι τώρα ότι ήμουν επαναπαυμενος την είχα δεδομένη μπλα μπλα...μη το κάνεις. Αν είχε πρόβλημα να σου μιλούσε να προσπαθουσατε να το λυσετε μαζί και να αναθερμανετε λίγο τη σχέση σας. Φαντάζομαι όμως από τα γραφόμενα σου δεν το έχει κάνει...άρα αν απιστει όντως ειναι επιλογή της και δικό της φταίξιμο να το ξέρεις. Όχι ότι σωνει και καλά απιστει...σου είπαμε πολλοί, μόνο αν το ψαξεις θα μάθεις. Απλά θέλω να προλαβω κάποιες σκέψεις σου ΑΝ είναι όντως ετσι το πράγμα. Βέβαια άμα φας τον ντουβρουτζα δεν εχει σημασία τι λέω αλλά τεσπα...δεν φταίει ο απατημενος πάντως και όποιος λέει το αντίθετο είναι ο ίδιος λαμογιο.