Originally Posted by
Natalia_sups
Να μη ντρέπεσαι φυσιολογικό είναι να μη σου βγαίνει ακόμα με αλλη, δεν το έχεις ξεπεράσει, δεν είσαι έτοιμος, είναι οκ, δώσε χρόνο στον εαυτό σου.
Θα τη θυμάσαι ναι, λογικό και αυτό, ήταν ή πρώτη σου σχεση. Αλλά δε θα συνοδεύεται πάντα από τα ίδια συναισθήματα ή ανάμνηση σου όταν θα τύχει να τη θυμηθείς. Θα έρθει η στιγμή που δεν θα σου προκαλεί ούτε ταχυκαρδίες ούτε τίποτα, το πολύ πολύ αμηχανία σε φάση χαιρετω ή αλλαζω δρόμο; Λολ...και πάλι μπορεί να μη σε νοιάζει...ρε συ εμένα η σχέση έξι χρόνων που σου έλεγα; Ήταν ή πρώτη μου σχέση κι εμένα. Και χωρίσαμε και ένα μήνα πριν το γάμο. Θες να αναλύσουμε πόσο δεμένοι ημασταν τώρα; :P Ήμουν έτοιμη να κάνω μία δέσμευση ζωής...είναι μεγάλο στραπατσο και πολύ βαρύ το λούκι αλλά θα περασει ρε συ στο υπόσχομαι. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική φυσικά, μπορεί να σου πάρει περισσότερο καιρό μπορεί και λιγότερο...αλλά θα περάσει. Θα κάνεις κύκλους και πισογυρισματα, θα ηρεμεις, θα τρελενεσαι πάλι και ξανά μανά...αλλά κάθε φορά που θα ηρεμεις θα προχωρας ένα τσααακ μπροστά. Λογικός άνθρωπος είσαι σιγά μη νιώθεις έτσι χάλια πάντα. Βασικά τι λέω πρώτη απογοήτευση σου είναι κι εγώ νόμιζα θα νιώθω χάλια πάντα :P
Δεν μπορείς να το δεις τώρα αλλά θα το ξεπεράσεις. Αν ήταν να μη το ξεπερνάει κάνεις ποτέ ξέρω γω, με το πρώτο χωρισμό μετά κάνεις δεν θα έκανε ποτέ ξανά τίποτα, αλλα δεν πάει έτσι. Απλά κάποιοι θέλουν πολύ χρόνο.
Και να σου πω κάτι..; Μία συμβουλή που ισως πολλά μέλη και οι φίλοι σου θα διαφωνούσαν μαζί μου...αν δεν σου βγαίνει μη κάνεις τίποτα στη ψυχρα...μην είσαι σαβουρογαμης ρε παιδάκι μου :P
Μην πιεζεις απλά καταστάσεις...γιατί θα έχεις μετά την εντύπωση πως αυτό το μαύρο βαρετό κενό χάλι που θα βιωνεις θα είναι η νέα σου πραγματικότητα με το άλλο φύλο. Εγώ λέω χαλάρωσε, ξεπέρασε το, κάνε πράγματα για σένα και σιγά σιγά θα προχωρησεις...