Έπεσα τυχαία blackcrow πάνω στα άρθρα σου κι έμεινα άφωνη. Για 2 λόγους : για όσα πέρασες και γιατι μόλις βγήκα από παρόμοια εμπειρία.
Είδα ότι τα κείμενα σου έχουν γραφτεί καιρο πριν. Μακάρι να τα δεις και να ακούσεις και τη δική μου ιστορία.
Printable View
Έπεσα τυχαία blackcrow πάνω στα άρθρα σου κι έμεινα άφωνη. Για 2 λόγους : για όσα πέρασες και γιατι μόλις βγήκα από παρόμοια εμπειρία.
Είδα ότι τα κείμενα σου έχουν γραφτεί καιρο πριν. Μακάρι να τα δεις και να ακούσεις και τη δική μου ιστορία.
Πραγματικη τι ψυχοθεραπειες ειναι αυτες !!! Επικες θα ελεγα οπως η ερμηνεια της Καρει τημ πρωτοχρονια! Εσας τουλαχιστον θες ετσι, θες αλλιως καπως σας συμπαθησαν εμενα μονο για λεφτα με βλεπανε και κει εμεινε η σχεση χα χα
Καλυτερα που δεν την ειχες
blackcrow απίστευτο δυο χρόνια για να καταλάβεις ότι η γυναίκα αυτη απλά ήτανε υστερική και κρυφοερωτευμένη μαζί σου, σε πήρε πολύ χρόνος αγαπητέ μου...Γιατί έτσι; μηπως υπήρχε έρωτας και εδώ, μονον ο έρωτας τυφλώνει και τον τενεκέ τον βλέπεις ως χρυσό
Σε δυο περιπτωσεις δικαιολογω τόση τυφλότητα είτε να είσαι πιτσιρικάς και να μην εχεις εμπειρίες απο την ζωη , είτε να να είσαι ερωτευμένος και άρα τυφλός στο τρίμηνο όλα ξεκαθαρίζουν πια ποιος ειναι ο ψυχοτέτοιος και τι δουλειά σου χει κάνει και παιδια να ψαχνουμε πτυχια και χωρες σπουδων γιατι άλλο μια γυμναστρια που χει τελειωσει πχ.γυμναστικη ακαδημία Αθηνων και αλλο μια που χει κανει 1 χρόνο σεμιναρια δεν ειναι το ιδιο η δευτερη θα σε τραυματισει θα σου προκαλεσει κακωση, θλάση ετσι και ο γιατρος
Μήπως, για να μειώσετε τις πιθανότητες για τέτοιες ίντριγκες σε θέματα θεραπείας, θα έπρεπε να απευθύνεστε σε θεραπευτές του ίδιου φύλου; Ε και δεν πιστεύω να πέσετε και σε ομοφυλόφιλο.
Δεν ειναι κι ασχημη η ιδεα σου!
Καλυτερα ετσι, γλιτωνουμε απο τους ερωτες και τις καψουρες, χαχα!
Αφού τον φίλο μας τον blackc row δεν τον εριξε κατω στον καναπέ να του ξηγησει το όνειρο μην το πει ουτε στον παππά αλλά και πάλι μπορεί να του εκανε και καλό χα χα! Μπορει να ειναι νεα ψυχοθεραπευτικη σχολη αυτη , νεα μεθοδος! Να πουμε και κανα αστειο