Δες το edit.
Μακάρι όλος ο κόσμος να είχε την δική σου αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, Macgyver. Μακάρι αλλά ταυτόχρονα να είχε και ένα σημαντικό ποσοστό συναισθηματικής νοημοσύνης.
Δες το edit.
Μακάρι όλος ο κόσμος να είχε την δική σου αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, Macgyver. Μακάρι αλλά ταυτόχρονα να είχε και ένα σημαντικό ποσοστό συναισθηματικής νοημοσύνης.
Τουλαχιστον εχεις το γνωθι σεαυτον , οτι λες πραματικα μ@λακιες , και ουτε ζητησα καμμια συμβουλη , σε παραπεμπω στο θρεντ μου , εσενα και την Deep , ' περι γνωμών ΄οπου εν ολιγοις αναφερω οτι οι συμβουλες πρεπει να δινονται μονο οταν ζητωνται , οποτε μην πεταγεστε απ το πουθενα , ως ' αυτοκλητοι σωτηρες ' , οπως χαρακτηριστικα αναφερω στο θρεντ μου , δεν ζητησα κανενος την γνωμη , δικαιωμα σας να εχετε την γνωμη σας , και αφηστε τους αλλους να πραξουν κατα το δοκουν ..........
Double ...
Το πιο κάτω εσύ το έγραψες στο άλλο θέμα που συζητούσαμε, θυμάσαι; :) Και ως δια μαγείας, μετά που με αποκάλεσες "αυτόκλητο σωτήρα" επειδή ήθελα να υπερασπιστώ την άνξιους (που ποιός είσαι εσύ τελοσπάντων για να απαγορεύεις στους άλλους να λένε την γνώμη τους;!) άνοιξες και ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ THREAD... 55 χρονών άνθρωπος και μου μπλέκεσαι σε κατινιές, επιθέσεις και προσβολές. Κατά τα άλλα μου θες και παιδί. Όταν συμμετέχεις σε μια δημόσια συζήτηση και εκτίθεσαι μ' αυτό τον τρόπο, να είσαι έτοιμος να δέχεσαι οποιεσδήποτε γνώμες. Αν δεν είσαι, μην γράφεις. Είναι απλό :) Αυτά από μένα. Δεν θα ξανα-ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί πραγματικά δεν μπορεί να γίνει διάλογος. Κάτι άλλο θα πεις πάλι όπως στο άλλο θέμα για να δικαιολογηθείς, να μην παραδεχτείς λάθη αλλά όχι μόνο αυτό αλλά ρίχνεις το μπαλάκι και στους άλλους. Ε εσύ άνθρωπε μου φέρνεις στους άλλους στα όριά τους! Καλή σου συνέχεια.
Οντως ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθενος να γραφει την γνωμη του , δεν μπορω εκ των πραγματων να σεμποδισω , δεν το αναιρω , αυτο δεν σημαινει οτι αντιπαθω/καταδικαχω αυτους που το κανουν , εγω δεν το κανω , απλα αμυνομαι σε ανθρωπους του επιπεδου σου , με το οποιο δεν εχω καμμια απολυτως σχεση ....................και ποιος ειπε οτι ζητησα νανοιξω διαλογο , εκανα μια δηλωση , οτι θελω να κανω ενα παιδι , και , τσουπ , απο το πουθενα ξεφυτρωνουν καναδυο αυτοκλητοι σωτηρες ,για νασωσουν το επικειμενο παιδι απο τον Ηρωδη ............
Κατι σαν εσενα εχουν ριξει το παλιο , καλο επιπεδο που ειχε το φορουμ ........
Ναι αυτό που λες φτάνει...γιατί και νέος μπορείς να κάνεις παιδιά και να τους δημιουργείς τρομερές τύψεις για να τα χεις πάντα κοντά σου κλπ, άρα δεν είναι θέμα ηλικίας είναι θέμα ανθρώπου , το να αφήσεις το παιδί σου να γυρίσει από την αμερική για να σε νταντεύει...το κυρίως θέμα είναι αυτό του θανάτου....αλλά την είπα την άποψή μου , είναι σαν πριν να κάνεις παιδιά να τα κλείνεις σε γυάλα προστασίας λες και δεν θα πεθάνει κανένας άλλος ποτέ ...
[QUOTEΘα σου συστηνα αυτο το βιβλίο http://www.politeianet.gr/books/9789...ton-sas-202460][/QUOTE]
Μαρα εσενα αυτο το βιβλιο σε βοηθησε?
Many times.
κ πως νιωθετε loosers?
Macgyver
Συγγνωμη για την αναστατωση, φιλος. ειδα και το θρεντ.
εγω, λογω εμπειριας εχω καποια οπτικη για το θεμα, και ενιωσα καθηκον μου να παραθεσω τροφη για σκεψη.
δε πεινας, δε τρως. δε θα επιμεινω σε κατι.
αρχισα να μιλαω για το ζητημα με σκοπο (ετσι οπως το βλεπω εγω το ζητημα) να προσφερω. οχι σε σενα, γενικα, βρηκα νοημα στο να γραψω οτι εγραψα. τωρα στα διαφορα που ειπες περι ασχετων μη ζητημενων αποψεων κτλ καθως και στο αλλο θρεντ, αν ημασταν φιλοι θα το συζητουσαμε για να γνωριστουμε καλυτερα κι επειδη εμπιστευομαστε κι ενδιαφερομαστε ο ενας για τη γνωμη του αλλου κι ετσι θα χε νοημα, στη προκειμενη δεν εχει νοημα να απαντησω κατι περα απο την αρχικη προταση αυτου του post..
by the way για το ονομα, μου ηρθε αυτοματα την ωρα που εκανα εγγραφη. σκεφτομαι συχνα αστεια ονοματα για γατες και σκυλους, μπορει γι'αυτο.. (με ρωτησες σε καποιο αλλο θρεντ.)
p.s. ''η γνωμη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα. ολοι εχουν απο μια!''
Το ξεχνω την αλλη μερα , δεν κρατω ποτε κακιες , δεν εγινε και τιποτα , σιγα , θενκς για την διευκρινηση για το νικ σου , καλο ειναι , αλλα δεν ειναι ωραιο να χρησιμοποιεις τετοιες λεξεις , κ@λοτρ.......... , εγω ντρεπομαι να τις πω , ποσο μαλλον μια γυναικα , σορυ που σε διορθωνω , μια προσωπικη αποψη εκφραζω ......δεν ειναι ωραιο να μιλαει καποιος ετσι , εγω δεν λεω καν την λεξη ' γκομενα ' , ουτε μεταξυ φιλων .......ειχα μια κοπελα , αρκετα νεαρη , πως περασες σημερα ? ρωταγα , ' ασε , γ@μησε τα ' το ποσο ξενερωνα ...........................μεχρι χωρισμου .......οπερ και εγενετο ......
Το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να μετανιώνεις για την ζωή σου γενικά.........οι τύψεις δημιουργούν τις χειρότερες αρρώστιες στον άνθρωπο!
Ετσι και αλλιώς τίποτα απ'όλα αυτά που ζούμε δεν εξαρτάται από εμας....
Σκέψου το λίγο αυτό που σου είπα...αν εξαρτιόντουσαν από μας όλοι θα ήμασταν τυχεροί και τέλειοι!
Πολλές φορές (είναι 2-3 πολύ σημαντικά και πιστεύω ότι καθόρισαν την μετέπειτα πορεία μου, γενικότερα)...παλιότερα με'ριχνε πολύ....τώρα το 'χω ξεπεράσει (ή το ξεπερνάω πιο γρήγορα)
Λίγο - πολύ θα συμφωνήσω με ότι έγραψε ο Macgyver...και που ξέρω 'γω αν επέλεγα κάτι διαφορετικό δε θα είχαν πάρει τα πράγματα διαφορετική τροπή (μπορεί καλύτερη αλλά μπορεί και χειρότερη).
Πλέον, προσπαθώ να βλέπω που απέτυχα και γιατί...ώστε την επόμενη φορά να διορθωθώ ή να κάνω κάτι καλύτερα...
Εξάλλου, η ζωή δεν έχει τελειώσει ακόμα, οπότε πάντα υπάρχει το περιθώριο να καταφέρουμε "αυτά τα πράγματα"
Καλησπέρα πρώτη μου μέρα σήμερα στο forum!! Έχω και εγώ κάνει πράγματα που μετάνιωσα και ακόμα μη σας πω, αλλά έχω κάνει και ένα πράγμα που δεν το έχω από τα λίγα μετανιώσει και θα το πω είναι ότι διάλεξα να πάω Ι.Ε.Κ Β.Βρεφονηπιοκομων αν και άντρας! Είναι σα να πείρες 60,70,80 αγγέλους και να τους έβαλες μεσα σε ένα κτίριο!!
Αν μιλας για μενα σε 5.5 χρονια εχω φτασει τα 60 , και δεν μιλω ποτε κατ αυτον τον τροπο ........η καινουρια γενια , που μιλαει κατ αυτον τον τροπο , δεν εχει φτασειι σε τετοιες ηλικιες , οποτε δεν μπορεις να προβλεψεις .....
Είπα να σαι γυναίκα και να φτάσεις τα 60 να μιλάς έτσι, οι άντρες βρίζουν περισσότερο γενικά...να σου πω κάτι? είναι με το ποιον μιλάς ...πχ με μια φίλη μου αν μιλάω πάντα έτσι και 100 χρονών να πάμε έτσι θα μιλάμε, με καινούργια άτομα όχι δεν το παθαίνεις, δεν σου βγαίνει προφανώς ούτε και θέλεις , άρα το κόβεις........εντάξει ευκολάκι ήταν τελικά, τζάμπα ανησυχώ :P