εχει λεει δοντια στον κολπο τησ..απαπαπαπαπαQuote:
Originally posted by susperia
δεν καταλαβα τι παιζει στην ταινια! εκει που τσιτσιδωνεται πεταγεται κανα alien απο μεσα της?
Printable View
εχει λεει δοντια στον κολπο τησ..απαπαπαπαπαQuote:
Originally posted by susperia
δεν καταλαβα τι παιζει στην ταινια! εκει που τσιτσιδωνεται πεταγεται κανα alien απο μεσα της?
Ανασκοπηση πρωτη:
Ολες οι ταινιες και σειρες που εχουν προταθει.
Prison Break (σειρα)
stargate Atlantis (σειρα)
Love Actually (Αγάπη Είναι)
Δυο καπνισμενες Καννες (Lock, Stock and two smoking Barrels)
Τα παιδιά των ανθρώπων (Children of men)
Άθικτος (Intacto)
9 βασίλισσες (9 queens)
28 μέρες μετά
Fight Club
\"Η Καταιγίδα του αιώνα\" (Storm of the century) (μινι σειρα)
H αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού ( The eternal sunshine of a spotless mind )
Being John Malkovitch
Run Lola Run
ιατρικες υποθεσεις (σειρα)
Lost (σειρα)
PERSEPOLIS (κινουμενα σχεδια)
Οι ζωές των άλλων
Λαβύρινθος του Πάνα
Το παιχνίδι με τον Μαικλ Νταγκλας.
The Butterfly effect.
To τρίο της Bellville (κινούμενα σχέδια)
south park (κινουμενα σχεδια,σειρα)
τα πλοκαμια της πορνειας
house of sand and fog(Jennifer Connelly, Ben Kingsley)
Να προτεινω αλλες δυο:
Το A beatiful mind που φανταζομαι οι περισσοτεροι το εχετε δει
και το The Crow (το κορακι) με τον Brandon Lee.
Βάλε και την Επίθεση του Γιγαντιαίου Μουσακά.
Η πιο cult ελληνική ταινία ever. Για γερά νεύρα.
Ωχ αυτο μου θυμιζει το Attack of the Killer Tomatoes...το εχει δει κανενας? lol
Επειδή μου αρέσουν κοστούμια, φωτογραφία κ παραμύθι, ξεκουράζομαι απόλυτα με κινέζικα. Μου άρεσε πολύ το \"the promise\" και το \"flying daggers\", και έχω σκοπό να τα δω όλα- το καλοκαίρι.
Aχ και εμένα μου αρέσουν τα κινέζικα.
Keep-walking μέχρι τώρα δε σου έχουμε προτείνει κάτι πολύ βαρύ. Έχουμε προτείνει ταινίες που θα απασχολήσουν το μυαλό σου αλλά ευχάριστα. Πόση ψυχική οδύνη αντέχεις;
Στο είδος των ταινιών που έχω προτείνει θα πρόσθετα το Memento (αν και φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι έχουν δει) και το Oldboy (το οποίο δεν το έχω δει αλλά έχω ακούσει φοβερές κριτικές από ανθρώπους που εμπιστεύομαι).
Υπάρχουν ταινίες που θεωρώ αριστουργήματα αλλά μάλλον θα σε πιάσει ψυχοπλάκωμα μετά.
Το Dogville και το Manderlay (ανήκουν σε τριλογία και το τρίτο δεν έχει βγει ακόμα αλλά τα θέματα που καταπιάνονται είναι τελείως διαφορετικά, εγώ τα είδα ανάποδα) και τα δύο του Trier, την Οικογενειακή Γιορτή του Βίντεμπεργκ και το Requiem for a Dream του Αρονόφσκυ. Έχω αρχίσει να αλλάζω άποψη επίσης για τις ταινίες του Μπέργκμαν.
Για να δουμε Aphelia...απο αυτες που αναφερεις δεν εχω δει καμμια.Μερικες πρεπει να ειναι πολυ καλες πχ το Memento ειναι Νο 28 ταινια στο τοπ 250 του http://www.imdb.com/ μεγαλη υποθεση.
Το Requiem for a Dream εχει τον ιδιο σκηνοθετη με το \"πι\" μια ακομα ταινια που θελω να δω.
Οσο για τις ψυχοπλακωτικες δεν με πειραζει αρκει να μου αφηνουν κατι στο τελος....και να μη με πιασει υπνος εεεεε:P
Θα δειξει...να δω και αν καταφερω να τις βρω.
Ουτε κινεζικα εχω δει...θα δω αυτα που προτεινεις Reina.
Ηρωας
Μικρή Ερωτική Ιστορία
Σεξ, Ψεμματα κ Βιντεοταινιες
Μια καρδια το χειμώνα
Μπλε ταινια (απο την Τριλογια Μπλε- Λευκή - Κόκκινη)
Το μίσος
To Βαβέλ το είπαμε?
Τελικα η πρωτη ταινια που ειδα μιας και την απεκτησα πρωτη απο αυτες που προτεινεται ειναι το \"Children of men\".
Πολυ μελαγχολικη και στο τελος ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο...μου αρεσε.
Να πω κατι αστειο...το www.imdb.com προτεινει αν σας αρεσε αυτη η ταινια τα
V for Vendetta
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
Dawn of the Dead
The Terminator
Rambo
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χαχα, πολύ άσχετα. Αν και το V for Vendetta, μη το γελάς είναι πολύ καλό, θα στο πρότεινα και αυτό (καμία σχέση με την άποψη που είχα σχηματίσει από το σούσουρο που είχε δημιουργήσει η ταινία όταν βγήκε)
Χαίρομαι πάντως που σου άρεσε το Children of men. Εγώ πέρα από το νόημα είχα ξετρελαθεί με την ατμόσφαιρα, τη μελαγχολική διάθεση που σου δημιουργούσε, την αγωνία και τη ρεαλιστικότητα των σκηνών βίας (σα να έβλεπα ντοκιμαντέρ)
η μπλε ταινια που προτεινει και το Σωφακι...ειναι υπεροχη..οπωσ και το \"Αμαντεουσ\"
http://www.youtube.com/watch?v=BZP-Lg1iehI&feature=related
και εενοειειιειειετε αν δεν εχεισ δει το \"ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ\" δεν το συζητω..υπεεροχο...
http://www.youtube.com/watch?v=yYAS92XPvIM
Πολύ καλές οι προτάσεις σου Αphelia και ειδικά το Requiem for a Dream και το V for Vendetta.
Το oldboy πρέπει όντως να το δεις (αν και είναι κομματάκι βαρύ).
Πολύ καλή είναι και η πόλη των χαμένων παιδιών - νομίζω από τον σκηνοθέτη του Αmelie.
SUPER PUPER ΤΑΙΝΙΑ...
THE AIR I BREATHE
http://www.youtube.com/watch?v=8upUUTHw1nw&feature=related
The Bucket List
Είναι μια πολύ όμορφη ταινία που είδα πρόσφατα :)
http://www.youtube.com/watch?v=OltHNarHA9A&feature=related
Η δολοφονία του Τσεσε Τζειμς από τον δειλό Ρόμπερτ Φορντ από νέες
τα:Πριν το ξημέρωμα πριν το ηλιοβασίλεμα από παλαιότερες
Cassandra\'s Dream του Woody Allen. Collin Farell εξαιρετικός!
The Believer (Ο πιστός)
http://www.youtube.com/watch?v=YJl6N4ygJ8c&feature=related
Νομίζω ότι είχε πάει να απαγορευτεί στην αγγλία, σίγουρα είχε πέσει σε δυσμένεια στις ΗΠΑ αλλά και στην Ευρώπη δεν παίχτηκε πολύ. Εγώ το είχα δει σε ένα.. υπόγειο σινεμά κάπου στην Κηφισίας, πιο πολύ από σπόντα και επειδή με τράβηξε η αντίθεση του ναζί-εβραίου. Τελικά ανακάλυψα ένα πολύ δυνατό έργο το οποίο μιλάει για τις σχέσεις αγάπης - μίσους, κυρίως απέναντι στον εαυτό σου. Και είναι μοναδικό, δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Το τέλος είναι... απίστευτο.
Life of Brian από Monty Pythons. Πολύ καλή θρησκευτική και πολιτική σάτιρα.
Επίσης ωραίο ήταν και το \"Λούφα και απαλλαγή\" που παίζεται αυτόν τον καιρό στους κινηματογράφους.
Τώρα θα πάρω να δω και το Holy Grail πάλι από Monty Pythons.
~
Θλε πολύ να δω το ΓΑΜΗΛΙΟ ΠΑΡΤΥ!
Ειδα προσφατα μια γερμανικη \"Οι ζωες των αλλων\"-\"lives of others\" που με εντυπωσιασε , γιατι ενω ειδα αρκετες ταινιες τωρα προσφατα καμμια δεν μου αφησε κατι στο τελος , ουτε με εβαλε σε σκεψεις.
Αυτη κατι αφησε στο περασμα της και ειμαι σιγουρος οτι θα την συγκρατησω στην μνημη μου , ενω τις αλλες με τα πολλα εφε και χωρις ουσια ουσιαστικα οχι.
Ευχαριστω αυτην που μου την προτεινε (ειδες τελικα την ειδα δεν αργησα πολυ λολ).
ΤΗΕ JACKET θα σου αρεσει...ειναι ενασ που μπαινει σε ψυχιατρειο με αμνησια και εχοντασ παιθανει ειδη μια φωρα.....και προσπαθει να σωσει τον εαυτο του..
ωραιο...διαφορετικο και με ομορφο μηνυμα..αν και σκληρο εργο αρκετα..
Εχει πεθανει ηδη μια φορα?
Και τον βαλαν ψυχιατρειο?
Εγω θα τον τεμαχιζα να βρω το μυστικο λολ.
Betty blue
Μου αρεσε ιδιαιτερα. Πιθανα να γοητευσει κι εσενα.
ειδα το τρειλερ..μιλαμε τρελα ωριακη η τυπησα...πωπω..
Βρηκα το the jacket...το betty blue...οχι ειναι και γαλλικη...πρεπει να κανω ερευνα και να βρω και υποτιτλους....οχι σημερα αλλα καποια στιγμη...
Ειναι η πιο ομορφη ιστορια αγαπης που εχω δει.
Η τυπισσα περιεργη, ναι :)
οπ επεσα πανω σε αυτο το τρειλερ...μμμ.. θα το δω..
το χεισ δει?
χεχεχχε ο Μπρουσ θα μασ σωσει παλι...
Surrogates\" - Official Trailer [HQ]
Τα βρηκα ολα οκ
Καποια στιγμη οπωσδηποτε.
Μια αλλη που ειδα προσφατα και μου αρεσε ειναι το \"Ασε το κακο να μπει - Let the right one in\" Απο Σουηδια αυτη.
Θεωρειται θρυλερ, δεν ειναι ακριβως.
Σημερα ειδα μια γαλλικη το lucky luke του 2009...λιγο φευγα...λιγο σουρεαλιστικη...δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε αλλα ειχε καποια \"καλα\" σημεια...μονο για τους φαν του λουκυ λουκ (υπαρχει κανεις που δεν ειναι?)...οκ μονο για τους πορωμενους φαν:)
Ααα και μια αλλη σπουδαια κατα τη γνωμη μου ταινια ειναι το Old boy.
Υπεροχος ο λουκυ αν και η δικη μου συμπαθεια ηταν μαλλον ο αστεριξ :P
Πειτε και καμμια επιστημονικης φαντασιας με υποθεση...οχι μονο εφε...οποιασδηποτε χρονολογιας μηπως μου εχει ξεφυγει:)
Στις επιστημονικες υστερω πολυ.
Απο τις αλλες η μπλε ταινια που εχει αναφερθει μου αρεσε πολυ και του ιδιου σκηνοθετη - kieslowski αγαπημενη ειναι Η διπλη ζωη της Βερονικα.
την ειδεσ?σου αρεσε..
τι λες ρε άνθρωπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τον πρωταγωνιστή τον πρόσεξες καλά!??!?Quote:
Originally posted by keep_walking
Προτεινετε μου καμμια ταινια να δω...το εχω ριξει στην τηλεοραση τωρα τελευταια...κατα προτιμηση ταινιες καινουργιες ή διασημες ωστε να μπορω να τις βρω.
Να προτεινω δυο σειρες που βλεπω τωρα τελευταια:
Το Prison Break στο οποιο εχω δει την πρωτη season και την μιση περιπου απο τη δευτερη και ειναι φοβερη σειρα.Δεν προτεινεται για γυναικες μιας και περιεχει αρκετη βια και καθολου συναισθηματικο μπλα-μπλα.
Η δευτερη ειναι η σειρα επιστημονικης φαντασιας stargate Atlantis...επειδη ειμαι fan της επιστημονικης φαντασιας γενικα μπορει να μην αρεσει σε ολους αλλα προσωπικα την απολαμβανω.
Μη δειτε με τιποτα την ταινια \"Meet the Spartans\" μιλαμε για πολυ μουφα.Προκειται για παρωδια της γνωστης ταινιας 300...και μου αρεσουν οι παρωδιες αλλα αυτη ηταν επιεικως απαραδεκτη,δεν γελασα ουτε μια φορα.
Ειχα ακουσει απο μερικους στο internet οτι ειναι μουφα αλλα δεν τους πιστεψα...ηθελα να το διαπιστωσω ο ιδιος γιατι λεω αυτοι μπορει να ειναι \"Ελληναραδες\" και να μην τους αρεσει να βλεπουν παρωδια των \"300\"...καλα να παθω.
Αυτα και επανερχομαι...αντε πειτε καμμια ταινια...βλεπω ολα τα ειδη εκτος απο καθαρα αστυνομικα...τα εχω βαρεθει.
ξεκίνα το λοστ. θα λιώσεις. επίσης άλλες σειρές που τα σπάνε : dexter, true blood, damages, weeds, the wire